Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witamy na nowym MPCforum :)

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jezeli chodzi o wersje mobilna to totalnie z*****a. Zmieniam sobie na wersje mobilna ok chce cofnac a tu... Zostaje tam dgzie bylem i zmienia sie na wersje ktorej uzywalem wczesniej.

1378238828-U336505.png
Opublikowano

Trochę narazie nie ogarniam nowego stylu,ale posiedzę z godzinkę i wszystko skumam.Gratuluje administracji,muszę przyznać że naprawdę teraz jakieś to wszystko przyjemniejsze dla oka

Opublikowano

Ogólnie wygląda to wszystko lepiej, ale nie ma komentarzy w profilach, zamiast aktywności w normalnym dziale, pokazuje się kosz i wiele innych pomniejszych bugów których nie jestem w stanie w tym momencie wymienić... Ale się cieszę, że nastąpiła ta aktualizacja.

1280314365-U1.png

Opublikowano

what the fuck?!?!?!?!?? Dlaczego Cabal Online został przeniesiony do Inne gry? Chce spowrotem tak jak było... I jeszcze kida straciłem... ZAJEBIŚCIE!.......

Chce znowu mój dział!

Kappa.

Opublikowano

Czy tylko ja zauważyłem że teraz mniej przymula? Super sprawa z tymi aktualizacjami. Tylko te style :mellow:

Opublikowano

Nie narzekajcie, dopiero co zrobili to ;]

Wiadomo, że będzie dużo bugów, lecz z czasem na pewno to naprawią..

Będzie kiedyś nowsza wersja i będziecie płakać za tą co jest teraz jak za tą starszą :D

Dobra robota- mi się podoba ta wersja :)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Wygląd taki sobie, chociaż wolałem tamten, bo byłem do niego bardziej przyzwyczajony, ale ten może być. Ale serwer coś znowu zaczyna się przeciążać, a na forum było ok. 500 osób wszystkich z ok. 10 min temu i pokazało mi się, że serwer przeciążony.Trzeba to poprawić.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Nie no styl jest ładny, wykonanie również

Ale mam pytanie , co z tymi którzy zbierali minusy np. Ja i Mąka. Co mamy zrobić?

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...