Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DIABOLINO RUNNING ! BETA TEST PL HAMACHI ZAPRASZAMY ! 1k SILKów NA START!

selenix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi sie tam serwer podoba a ze Pan rafdzio jak zawsze ma jakies sapy to Normalka ;]

Koles jakies urojenia ma chyba :D

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Jak dla mnie za dużo Masturbacji ^^xD

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

Ech przeczytałem kilka stron i mam dosyć :P.Powiem tylko tyle że każdy ma prawo postawić swój serwer a to że zna się mniej czy bardziej na plikach to już jego proplem.Gracze oceniają na czym grają i co im bardziej pasi dla mnie to on może korzystać nawet z tutka opublikowanego w wyborczej wisi mi to.Nie wiem po co te beszty i napięcia...

Opublikowano

@2UP

Nie będe szanował. Każdy ma i prawo wypowiedzieć się w naszym temacie " Server do bani itp" Ale jeżeli widzę że osoba która zakłada server niema ogaru w plikach to po co taki server.? Skrytykowałem Lysse? Nie bo wiem że stiffi sobie poradzi z plikami.

@UP

Człowieku -,- szkoda mi ciebie nie będziesz szanować ... to twojego serwera też nie będą szanowali kurwa jego mać

opanuj się ... a nie pierdolisz tutaj nie zbędne Farmazony ;/

Konto oddane !!

Opublikowano

Jasne że każdy ma prawo do wypowiedzi itd.Do tego właśnie dążę że jeśli nie ma "ogaru" to serwer będzie sobie stał pusty a ludziska bedą pykać na jakimś ogarniętym i tyle.

Opublikowano

Próbowałem pozostawić to wszystko bez odpowiedzi ale widzę że chcecie abym coś powiedział

@minecraft1 czemu nie odpowiesz na moją odpowiedz boisz się ? Sama prawda?

@SOAD Dziecko lat 8 multikonto zapewne

@GloriusLand jeżeli jedziesz dalej na ręcznym to nie mój problem .

@OverNuker przeczytaj sobie definicje słowa urojenia. Ja poprostu mówie prawdę...

TIOiE.jpg

Opublikowano

@rafdzio_

Ja tam żadnego Problemu w tym nie widzę że jadę na ręcznym w sumie każdy zdrowy mężczyzna od czasu do czasu jedzie na ręcznym Chyba mi nie zaprzeczysz...

Opublikowano

@UP

Nie tylko wg mnie osoba która jedzie ciągle na tutkach i która prośi innych o pomoc nie powinna mieć własnego server'a.

Bo jeżeli coś się zepsuje nie wiadomo co robić tylko dodac temat na epvp i czekać na odp

Nie Wg mnie dobrze niech powstaja ale nie takie które się rozlecą .

@EDIT

Bo pozniej Polacy mają opinie jako dziecacy zakładajacy server myślacy o zyskach wgl się nie znajac

Hahaha,i kto to mówi.

Sami założyliście serwer dla zysku,sami założyliście go dzięki tutom ;)

Ludzie nie chcą marnować czasu na jakimś x35 gdzie konta nie są już nic warte,ludzie żyją chwilą,chcą się bawić na pvp,jobwarach itp. Wasz serwer po prostu jest dla grindu,by jak najwięcej kasy zdobyć.

Nawet nie próbuj mi tutaj wyjeżdżać z tekstem,że wasz serwer jest "dla graczy". Po jaką cholerę w takim razie alchemia i magic pop x1? Każdy gracz silkroada wie,że nikt nie lubi alchemy a tym bardziej siedzieć godzinami przy popie. Serwer dla zysku,jak 90% serwerów. Nieliczne są od graczy dla graczy. Diabolino daje graczom na start reversy,globale,jakby nie patrzeć - darmowe silk itemy i jeszcze dają darmowe silki - a wy co? Nic,byle jak najwięcej kasy na silkach zbić. I nie,dedyk drogi nie jest. No chyba,że team to banda gimnazjalistów,to oczywiście,że drogi,bo rodzice kasy nie dadzą na takie pierdoły.

Jakby nie patrzeć,gdyby nie nasza szóstka,tj ja,li,chernobyl,crayu,getzabelz i victor,to byście gówno a nie pliki mieli ;) Więcej szacunku dla innych bo sami jesteście zerem i przyznajcie to,boicie sie,że wam playerów ten serwer zje i bądźmy szczerzy,tak się stanie.

Powodzenia selenix,

twój serwer ma szansę się wybić i mam nadzieję,że odniesiecie sukces.

30966668.png

Opublikowano

dziekuje milo slyszec takie piekne slowa mysle ze dam rade codziennie pracuje nad tym aby udogodniac i ulepszac Pliczki jak dotad pozmienialem juz wiele i jestem z siebie oraz ludzi na serverze dumny bo potrafia docenic czyjas prace .. "co prawda meczace jest isc spac dopiero o kolo 5 nad ranem " tak to prawda chcialbym aby na serverze było wszystko fajnie i dobrze aby kazdemu sie fajnie gralo sam na nie jednym gralem i wiem co to znaczy . Jak dotąd ludzie wspieraja mnie Donatami Nie są to wielkie pieniadze ale zawsze cos . w nastepnym miesiacu postaram sie o dedyka . A wszystkim w grze zycze udanej zabawy . Nie jestem typem zazdrosnika dlatego chcialbym aby wszystko miało ręce i nogi mam nadzieje ze sami gracze mnie rozumieją zalezy mi na graczach jak i na miłe słowa od nich co do servera z czasem bedzie wszystko dopięte na ostatni guziczek :) Pozdrawiam [GM]Selenix

Opublikowano

@UP

Ale chyba to nie forum o masturbacji czy zdrowiu męzczyzny?

Więc po co mmm piszesz do mnie w swoim poście matole skoro to nie forum o masturbacji...

Opublikowano
Hahaha,i kto to mówi.

Sami założyliście serwer dla ,sami założyliście go dzięki tutom

- Skąd to wiesz?Człowieku nie oceniaj wywyższasz się bedąc tylko nikim

Ludzie nie chcą marnować czasu na jakimś x35 gdzie konta nie są już nic warte,ludzie żyją chwilą,chcą się bawić na pvp,jobwarach itp. Wasz serwer po prostu jest dla grindu,by jak najwięcej kasy zdobyć

- Następny matoł niema pojęcia a pierdoli . Raty są 125x nie jest dla grindu . Kasa tylko żeby była na dedyka i starczy. A dwo kurwa dla czego jest? Dla tylko zysku.

Nawet nie próbuj mi tutaj wyjeżdżać z tekstem,że wasz serwer jest "dla graczy" . Po jaką cholerę w takim razie alchemia i magic pop x1?

- Znowu niewiesz a gadasz bo są x2

Każdy gracz silkroada wie,że nikt nie lubi alchemy a tym bardziej siedzieć godzinami przy popie

- Jesteś strasznie dziwny. Mnie niestety własnie dlatego ta gra uwiodła. Ten system alchemi. .

Serwer dla zysku,jak 90% serwerów
- Hahahah
. Nieliczne są od graczy dla graczy. Diabolino daje graczom na start reversy,globale,jakby nie patrzeć - darmowe silk itemy i jeszcze dają darmowe silki - a wy co?
- W CBT było wszystko za darmo. Niestety jeżeli masz zamiar utrzymywać dedyka to proszę założ własny i jazda nikt ci nie broni
Nic,byle jak najwięcej kasy na silkach zbić. I nie,dedyk drogi nie jest. No chyba,że team to banda gimnazjalistów,to oczywiście,że drogi,bo rodzice kasy nie dadzą na takie pierdoły.
- Nie dedyk drogi nie jest 600zł średnia pensja Polaka 1200zł. BRAWO!
Jakby nie patrzeć,gdyby nie nasza szóstka,tj ja,li,chernobyl,crayu,getzabelz i victor,to byście gówno a nie pliki mieli ;) Więcej szacunku dla innych bo sami jesteście zerem i przyznajcie to,boicie sie,że wam playerów ten serwer zje i bądźmy szczerzy,tak się stanie.
- A teraz mi już nerwy puszczają . Kurwa ty człowieku chuja dla mnie znaczysz jesteś zerem rozumiesz? Nic nie zrobiłeś w kierunku abyśmy te pliki mieli a jescze bierzesz na siebie laury? Co ty kurwa? Pojebany jestes? Ty chciałeś trzepać kase i mówiłeś żeby Nie opublikowywać . na epvp jesteś zerem jak i tutaj dla mnie . Nie próbuj lizać dupy innym twoje 3 dni chwały się skonczyly

TIOiE.jpg

Opublikowano

- Skąd to wiesz?Człowieku nie oceniaj wywyższasz się bedąc tylko nikim

- Następny matoł niema pojęcia a pierdoli . Raty są 125x nie jest dla grindu . Kasa tylko żeby była na dedyka i starczy. A dwo kurwa dla czego jest? Dla tylko zysku.

- Znowu niewiesz a gadasz bo są x2

- W CBT było wszystko za darmo. Niestety jeżeli masz zamiar utrzymywać dedyka to proszę założ własny i jazda nikt ci nie broni

- Nie dedyk drogi nie jest 600zł średnia pensja Polaka 1200zł. BRAWO!

- A teraz mi już nerwy puszczają . Kurwa ty człowieku chuja dla mnie znaczysz jesteś zerem rozumiesz? Nic nie zrobiłeś w kierunku abyśmy te pliki mieli a jescze bierzesz na siebie laury? Co ty kurwa? Pojebany jestes? Ty chciałeś trzepać kase i mówiłeś żeby Nie opublikowywać . na epvp jesteś zerem jak i tutaj dla mnie . Nie próbuj lizać dupy innym twoje 3 dni chwały się skonczyly

Ohohoho,jaki zły,jaki rejdżus!

Ja na DWO nie jestem od jakiegoś miesiąca jak nie dłużej ;)

Oj uwierz mi,dużo zrobiliśmy w tym kierunku,po prostu takie płotki jak ty nie mają pojęcia co się tak na prawdę dzieje,nie wiesz ile jeszcze wersji plików posiadamy ;)

To co Chernobyl od nas dostał to tylko namiastka całości.

Będąc nikim? No proszę ciebie ;)

Mówi to właśnie ten,który jest nikim. Szkoda,że to ja miałem jako pierwsze 3 osoby dostęp do plików,szkoda,ze to po części moje decyzje doprowadziły do sytuacji,którą teraz można zobaczyć.

x125? Ty chyba kurwa nie wiesz nawet jaki jest przelicznik rate na tabelach vSRO ;)

Zacytuję:

125 (official 35)

vSRO x2 = 35 x 2 = x70 isro. Nie dla grindu? Sorry,ale takie raty są dla grindu ;) Sprawiają wrażenie wysokich,ale tak na prawdę są wolniuteńkie.

600 zł? Tutaj mnie kurwa rozłożyłeś. Serwer dedykowany we Francji/Niemczech(bo te 2 są najlepsze) z 24 GB ramu,2tb hdd,100 mbit'em i i7 kosztuje 60 euro co daje nam w przeliczeniu na złotówki dokładnie 259.14 PLN.

30966668.png

Opublikowano

@UP

Ohohoho,jaki zły,jaki rejdżus!

Ja na DWO nie jestem od jakiegoś miesiąca jak nie dłużej

- Ale wiem jaki byłeś współpracując z nimi.
Oj uwierz mi,dużo zrobiliśmy w tym kierunku,po prostu takie płotki jak ty nie mają pojęcia co się tak na prawdę dzieje,nie wiesz ile jeszcze wersji plików posiadamy ;)

To co Chernobyl od nas dostał to tylko namiastka całości.

- Co mnie to obchodzi ? Widzisz jak to jest jak ktoś gada niemając pojęcia?

Będąc nikim? No proszę ciebie ;)

Mówi to właśnie ten,który jest nikim. Szkoda,że to ja miałem jako pierwsze 3 osoby dostęp do plików,szkoda,ze to po części moje decyzje doprowadziły do sytuacji,którą teraz można zobaczyć.

- Dla mnie jesteś nikim. Jesteś skończonym egoistą widziałem po twoich przechwałkach na epvp i innych.

x125? Ty chyba kurwa nie wiesz nawet jaki jest przelicznik rate na tabelach vSRO
- Myslałem że aż tak tępy nie jesteś ahhahahahahah - Raty są baranie 62,5 vsro na czas OBT
600 zł? Tutaj mnie kurwa rozłożyłeś. Serwer dedykowany we Francji/Niemczech(bo te 2 są najlepsze) z 24 GB ramu,2tb hdd,100 mbit'em i i7 kosztuje 60 euro co daje nam w przeliczeniu na złotówki dokładnie 259.14 PLN.
- WOOOOW a my bierzemy ten za 600zł i co w związku z tym? I pokaż mi tą oferte:)

TIOiE.jpg

Opublikowano

Życzę powodzenia na tym serwie i oby dalej się rozwijał.

rofdzio___ jak założyłeś temat o twoim serwie to po wypowiedziach myślałem myslałem że jestes troszkę mądrzejszy od shadowa (shadow zwracam honor bo rofdzio do pięt Ci nie dorasta) który zaczoł udzielac sie w na twoj temat, ale sie grubo myliłem bo on nie najeżdża na na każdy polski serwer ( widać teraz że bez powodu na ciebie rofdzio nie najeżdżał) tylko ty to robisz, a twoje słownictwo świadczy o poziomie jaki reprezentujesz.

Jaki ty jesteś wspaniały i mądry i do tego taki utalentowany a i serwer twój to arcydzieło jedyny i niepowtarzalny, uważam ze jak na osobę 12letnią rofdzio jesteś THE BEST.

Przepraszam jeśli masz więcej niż 12lat i ciebie to uraziło ale lepiej niech kazdy mysli ze masz 12lat rofdzio wtedy każdy zrozumie dlaczego masz tak chamskie i wulgarne odnoszenie do innych.

Twoja definicja rofdzio:

rofdzio - ten co pozjadał wszystkie rozumy, tylko on sie zna na stawianiu serwerów a wszyscy inni musza prosić go o zgodę na swój serwer.

Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi.

- Richard Carlson

Opublikowano

@UP

- Ale wiem jaki byłeś współpracując z nimi.

- Co mnie to obchodzi ? Widzisz jak to jest jak ktoś gada niemając pojęcia?

- Dla mnie jesteś nikim. Jesteś skończonym egoistą widziałem po twoich przechwałkach na epvp i innych.

- Myslałem że aż tak tępy nie jesteś ahhahahahahah - Raty są baranie 62,5 vsro na czas OBT

- WOOOOW a my bierzemy ten za 600zł i co w związku z tym? I pokaż mi tą oferte:)

Sorry,ale ty po prostu jesteś kurwa tępy. Woda w kiblu szybciej wyciąga wnioski i dochodzi do oczywistych oczywistości.

To,ze podczas testów na vSRO były raty 62,5 nie znaczy,że w tych plikach tak jest. Nie zapominaj,że te pliki,które macie są NIESKONFIGUROWANE,domyślne,nietknięte.

Raty na tych plikach,które teraz każdy używa to x2 isro.

Co do tej oferty - nie mów mi,że o OVH nie słyszałeś.

Kimsufi.fr/.de/.co.uk w zależności gdzie chcesz serwer.

30966668.png

Opublikowano

@up

Widzę że ci którzy piszą od Ciebie bardziej inteligentniej

Zwyczajnie ich olewasz Nazwałem cie kiedyś Hipokrytą

Napiszę ci to po raz kolejny Jesteś HIPOKRYTĄ

Opublikowano

DWIoverth:

Bez sensu chwalisz się tym, że to dzięki Tobie mamy to co mamy teraz, bo to nie do końca prawda. Prawdą jest to, że jedyny, który się odważył to zrobić jest Cherny i chwała mu za to :). Trochę pokazujesz swój egoizm, tak jak to było widoczne na epvp. Jeśli twierdzisz, że zrobiłbyś to samo, to czekamy na nowe ruchy (typu nowe pliki, które jeszcze tam jakieś masz, o ile je masz w ógole).

_Rofdzio:

Proszę przestań, po co się dreczysz z pisaniem i w dodatku nie na temat. Please, wróć do swojego tematu i nim się zajmuj, a jak chcesz gadać z DWIoverthem to zapraszam do pw.

Nie chce karać, ale jak tak dalej będzie szło, to będzie trzeba ;/.

1334497071-U17330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...