Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z KBot

DarkOrbit99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeżywacie to jak Murzyn zime

a co do sugesti wobec innych userów im starsze konto tym mniej capthy .

nowe konto = captha non stop lub co jakiś czas

stare od 6miesięcy do 1-2 lat w DO zero capthy

i tu massz racje mam acc od 2009 roku i ani jednego captchy :)

@up uri kredyty rakiety :) to co w normalnych boxach :):): + jakies duperele :) tak biotek je zbiera

Opublikowano

byly juz tematy o tym. pobierasz recaptcha trader. z

To jest ukryta treść, proszę

pozniej zakladasz konto na

To jest ukryta treść, proszę

pozniej z zakladki download wybierasz sobie

"CaptchaNotifier" instalujesz .logujesz. danymi uzytymi przy rejestracji na stronie. teraz krotko jak uzywac;)

1. Wlaczasz recaptchatrader przy 1 logowaniu wybierasz z rozwijanej listy 1 , 2 , 3 czas co jaki ma skanowac w poszukiwaniu kodu. 1 60 sekund 2-30 3-20sekund.

2. wlaczasz kbota /ibota

3.wyskoczy captcha program"recaptchatrader" ja znajdzie przepisze zbierasz dalej;)

4.doladowanie kodow...wlaczasz captchanotifier logujesz co chwile wyskakuje kod...wpisujesz kazdy poprawny to 7 kredytow a na wpisanie 1 kodu "recaptchatrader" zuzywa 10 .tym sposobem w godzinke-2 masz na 24 h bocenia kodow doladowane za darmo;) mozna tez doladowywac na stronie przez earncredits.lecz przez program szybciej.

innego darmowego sposobu raczej niema;)a ten dziala ladnie;)jak cos zbyt zawile to sa tematy o tym;)

Opublikowano

Te captchy zależą tylko od ostrzeżeń czy tam tych kar za boty itd.:. Mi się wydaje że system win 7 nic do tego nie mam może po prostu ludzie którzy używają kbota/ibota na win 7 mają ostrzeżenia i to tyle:)

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

dziwne ostatnio w kbocie i w ibocie niektore konta loguja a na 2 wywala przy server list... konczy logowac i tyle.

właśnie tak mam <_<

a bubu kur** zasrany router

Opublikowano

Mam takie pytanko.

Sory, że tutaj ale nie chciałem zakładać nowego tematu. Odnośnie chodzi mi o Server JID, nie wiem czy on się sam aktualizuje czy nie. Czytam różne posty na tym forum i niektórzy piszą "masz zaktualizowany server JID?" Dlatego mam sam go aktualizować czy gdzieś podawane są te servery?

Mój aktualny server JID: [email protected]

rudykojot.png

"Kiedy kojot wpadnie w sidła, to często w akcie desperacji woli odgryźć sobie uwięzioną łapę, niż dać się schwytać wąsatemu Meksykaninowi."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...