Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozstań czas.

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To teraz będziesz miała więcej czasu na nagrywanie filmików na YT i grafikę <3

ps. Byłaś najlepszym adminem na MPC.

Opublikowano

No, szkoda. Na pewno byłaś dobrą administratorką ;) Było kilka sprzeczek między nami, ale mam do Ciebie szacunek.

Pozdrawiam Dawmar37

Opublikowano

Jak na was patrzę bando jebanych dwulicowców i dupolizów to mi się niedobrze robi

Powiedzcie mi po chuj odstawiacie tą chujową szopkę jak to wam szkoda że odeszła że tak ją lubiliście, że była taką zajebistą administratorką,jeżeli większość z was tak naprawdę gotuje się z zazdrości że jest bardziej rozpoznawalna od was/wie więcej od was/osiągnęła w krótkim czasie więcej niż wy kiedykolwiek tutaj osiągniecie/ to ja powinienem być adminem bo pomogłem w chuj zajebiście dużej ilości ludzi,napisałem w chuj przydatnych tutoriali a oni nie chcą mi nawet dać kidmoda/ buahaha wypierdalaj i nie wracaj * - Niepotrzebne skreślić

Nie rozumiem waszej dwulicowej,fałszywej mentalności i odstawiania wielce zasmuconych podczas gdy macie mordy roześmiane od ucha do ucha

I większość z was wie że mam rację

A teraz czekam aż jakiś pro elo elo mastah obrońca wszechświata zmiesza mnie z błotem czy coś w tym stylu

Opublikowano

No, szkoda. Na pewno byłaś dobrą administratorką ;) Było kilka sprzeczek między nami, ale mam do Ciebie szacunek.

Pozdrawiam Dawmar37

kotku blaznisz się.

szczerze jej prawie nie znałem i nie lubilem. i zapewne tak zostanie.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...