Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wam też nie chodzi darkorbit ?

kazmiz623

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciał bym sie dowiedzieć czy wam też nie chodzi strona dark orbit bo umnie wchodzi do pewnego momentu tzn zaloguje sie i potem wyskakuje nagroda za logowanie i gdy wciskam ok to nic sie nie dzije poprostu strona nie może przeskoczyć dalej?

Tak samo jest z Ibotem i Kbotem ładuje sie do pewnego momentu i podem nic tzn przeskakuje znowu na początek logowania i tak w kółko.

Opublikowano

No niestety nie da się zalogować :mellow: jeśli ktoś miał szczęście i był zalogowany na mapie to go nie wywaliło.. ja osobiście padłam i już koniec grania na jakiś czas 8S

Kto żyje bez szaleństwa jest mniej rozsądny niż mniema!
Opublikowano

No niestety nie da się zalogować :mellow: jeśli ktoś miał szczęście i był zalogowany na mapie to go nie wywaliło.. ja osobiście padłam i już koniec grania na jakiś czas 8S

a ja przeskoczyłem na 2 mapke i klops czekam
Opublikowano

Ale patrząc na serwery testowe DarkOrbit niby szykowała się aktualizacja... ale patrząc później, to z powrotem wróciła wersja 4.8.1 :)

10 postów - V

20 postów - V

30 postów - V

50 postów - V

100 postów - X

200 postów - X

500 postów - X

Zbieram LUBIE TO na moim profilku ^^

Opublikowano

No tak ja to mam szczęście, olałem naukę na tą zjebaną grę, w końcu mam czas pograć i nie ma chuja bo wtedy akurat nie środę nie w poniedziałek, tylko pizdy w piątek na weekend muszą coś takiego robić i jak się człowiek stara to i tak chuj z tego nie pogra ;/. Moje zdanie.

obraz24.png

Opublikowano

@Up

Nom tak najlepiej pewnie myślą tak "Co my im będziemy dawać uri za free ? Lepiej wyłączymy i powiemy ze to usterka techniczna a event nie będzie dalej prowadzony".

20K uri zebrałem a teraz wyłączyło się ;(

1329772636-U391511.png

Opublikowano

no mi się właśnie włączyła stronka. nie śmiga , ale można się zalogować ^^ przynajmniej ja mogę :)

Kto żyje bez szaleństwa jest mniej rozsądny niż mniema!
Opublikowano

Oni to tez maja pory robienie czegos zamiast w nocy robic to w dzien robia...

P.S tez macie tak ze jak wbijecie na stronke do wyboru servera to pisze wam Online zero osob i zarejestrowani zero osob ?

Opublikowano

Żałosne to jest, zgadzam się ze wcześniejszymi wypowiedziami. "Wyłączmy serwer i chuj." Oni tak robią, a potem się podniecają jakich to oni eventów nie są w stanie zrobić -.-.

Jak dla mnie bez urazy dla użytkowników KBot'a ale poczekajcie, aż was ivanek w końcu wydyma. Dla mnie BigPoint jest jak ivan doi kasę z ludzi, a niczego nie daje...

obraz24.png

Opublikowano

Jeeje kbot sie zalogował i cała mapa czyściutka 2-3 statki prócz mnie ;D DUUUŻO BOXOW 4 ME :D

@Edit fak po jakimś czasie bot traci niewidke i stoi w miejscu potem kbot nie może się zalogować ; (

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...