Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wam też nie chodzi darkorbit ?

kazmiz623

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po udanym zalogowaniu (w końcu) na pl3 pokazało liczbę ponad 3.5k graczy online a biorąc pod uwagę fakt, że zazwyczaj max to 2.5k na tym serwie to można sobie wyobrazić jak dojebane muszą być pozostałe serwery i odpowiedź dlaczego gra nagle klękła jest prosta...BP kase kosi i leci w chuja bo skąpi na nowe maszyny pod pojebaną gre :D

Opublikowano

po udanym zalogowaniu (w końcu) na pl3 pokazało liczbę ponad 3.5k graczy online a biorąc pod uwagę fakt, że zazwyczaj max to 2.5k na tym serwie to można sobie wyobrazić jak dojebane muszą być pozostałe serwery i odpowiedź dlaczego gra nagle klękła jest prosta...BP kase kosi i leci w chuja bo skąpi na nowe maszyny pod pojebaną gre :D

popieram tez jestem na pl3 , zalogowałem się patrze ) userów online ) zarejestrowanych i myślę Ki diabeł ?

odświeżam patrze 65k userów online to też coś nie tak

ponownie odświeżam " Bad Gateway błąd 502 "

tęsknie za DO gdzie niebyło lf4,designów za 250k uri,skylabu ,PP i całego badziewia

Opublikowano

mi biobot na pl 2 na 1 koncie wskocxzyl na 2 nie bardzo;/ ale dobrze zbiera w 10 min 1400 uri;d i inne dodatki o ktorych nie wspomne

Opublikowano

popieram tez jestem na pl3 , zalogowałem się patrze ) userów online ) zarejestrowanych i myślę Ki diabeł ?

odświeżam patrze 65k userów online to też coś nie tak

ponownie odświeżam " Bad Gateway błąd 502 "

tęsknie za DO gdzie niebyło lf4,designów za 250k uri,skylabu ,PP i całego badziewia

Popieram ale DO już nigdy nie będzie takie same jak kiedyś. Poprostu teraz Dark Orbit jest tzw MASZYNKĄ DO ROBIENIA PIENIĘDZY a nie tylko grą dla przyjemności :(

Opublikowano

Popieram ale DO już nigdy nie będzie takie same jak kiedyś. Poprostu teraz Dark Orbit jest tzw MASZYNKĄ DO ROBIENIA PIENIĘDZY a nie tylko grą dla przyjemności :(

hehe no niestety nie ma nic za darmo na tym swiecie a ze dawniej bylo lepiej to kazdy wie

Opublikowano

Co wy pierdolicie... Powrót do komuny, czasów wojennych, lub może czasów bez inetrnetu/kompuetra/telewizji/radia/elektryczności? Kiedy było lepiej? W DO może 2 lata temu... Chociaż mi się zmiany podobają i nie jęczcie, bo wszyscy bocicie...

I bądź co bądź zobaczcie, ile już ukradliście, bo gry, jak i wszystko inne typu muzyka itd. są towarem ekskluzywnym. Nie podoba się produkt? Zwykłe, oziębłe wypierdalaj... Przestańcie płakać, tylko rzućcie tą grę, lub weźcie się ostro za bocenie, bo kasy i tak na to nie wydacie.

Opublikowano

I bądź co bądź zobaczcie, ile już ukradliście, bo gry, jak i wszystko inne typu muzyka itd. są towarem ekskluzywnym.

no i to mnie pociesza ze jakos to wszystko da sie przeskoczyc bez wiekszych konsekwencji

Po 12 i dyn prawie nie widac ...

no niestety ;/ a szkoda bo dobrze uri szlo;d 1400 w 10 minut;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...