Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dla Konsumentow Kbot.. pytanie

anyysz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. tak ostatnio otwieralem nowy temat z problemem dotyczacego Kbota.

Mianowicie: probojac sie zalogowac na konto ktore ma licencje wazna na jeszcze kilka lat to przy.. sprawdzaniu licencji &"get serwer list " pasek ladowania ani nie drgnie i po chwili się okienko wyłącza .. zas zrobilem konto .. nowe to wersja testowa smiga dobrze jak nigdy.. nie wie ktos o co tu moze chodzic, co mam zrobic i wgl ..

za sensowna odp bd +/5

Nizej zamieszczam ss ;)

post-311194-0-02603700-1319877269.jpg

Opublikowano

Ani ibot/kbot Nie działają coś oni przy tym pierdolom , Każdemu to nie działa

mi to nie dziala juz ladne kilka dni ... a na wersji testowej na NoobAcc smiega jak szalone ?:D

Opublikowano

No jakoś u mnie kbot działa

Ściągnij najnowszą wersję:

To jest ukryta treść, proszę

I upewnij się że kbot CC masz włączone w wersji 5.41

@up mi działa na licencji noGG

mam wszystko CC pod 5.41 sam kilka razy reinstallowalem Kbota.. usuwalem wszystkie pliki z nim zwiazane z systemu i na nowo .. teraz ani nie chce mi sie moj nick "zapisac" w zapisanych a ten NoobAcc sie zapisal .. chyba wszystkim to juz dziala , a mi nie bo na x-2 znow full botow .. ;/

ps. nawet zmienialem nick i haslo i nic ;/

Opublikowano

Witam mam ten sam problem co koledzy .

A W kbot CC nie pokazuje mi na zielono ze licencja jest nawet!!

Czasami wchodzi nawet unknown server..

Ktos ma na to rade , przeinstalowania nie pomagaja nic!!

A moze cos do systemu potzreba doinstalować ?

Opublikowano

Mi działa od wczoraj popołudnia , dziś naturalnie 400 wiz , 4k ubera i 100k uri(miałem 40k wieczorem ;)). Wiec caly czas mi na vps normlanie zbiera

Opublikowano

Tym którym to nie dziala bot. Wszyscy mieli zakladane konto na wp.pl... problem jest juz rozwiazywany z tego co wiem....

tak, czytalem o tym. nie pamietam czy konto mialem zakladane na wp bo robilem to kilka lat temu teraz wrocilem po dluuugiej przerwie i chcialbym se przyrobic bocac .. ..

niestety nie mam jak sprobowac na innym kompie bo na pck'u spalila mi sie karta sieciowa ..

ps. problem nie jest rozwiazany bo nadal nie moge sie zalogowac ;/

Opublikowano

tak, czytalem o tym. nie pamietam czy konto mialem zakladane na wp bo robilem to kilka lat temu teraz wrocilem po dluuugiej przerwie i chcialbym se przyrobic bocac .. ..

niestety nie mam jak sprobowac na innym kompie bo na pck'u spalila mi sie karta sieciowa ..

ps. problem nie jest rozwiazany bo nadal nie moge sie zalogowac ;/

powiem tak: koledze ktoremu dziala bot na jego koncie kazalem "puscic" tez i mi niestety nie dziala. wiec to nie jest wina komputera ani zainstalowania...

ps. napisalem ze problem jest rozwiazywany a nie rozwiazany.

Opublikowano

nvm, pomylilems ie :<

10 more

Opublikowano

Dlatego od zawsze wiadomo , że konta nie robi się przez jakieś gówna typu wp.pl , herosi itd.

Jak tam zrobisz cos dobrego , to z botem , wp , i innymi rzeczami można się pożegnać.

Jedynie co , można sie przez rambler zareestrowac

edit :

Jesli jestescie zarejestrowani na wiecej niz 1 serwie to bot wam nie odpali. Trzeba tylko czekac na kolejnac akutalizacje bota

haha , ja jestem zarejstrowany na ok. 20 serwerach i zawsze mi chodził(teraz też).

Opublikowano

nwm. mozliwe, ze kiedys zarejestrowalem sie przez WP.. ale kto wiedzial ;/ teraz szczerze zaaluje jak tak dalej pojdzie to przeniose sobie licencje na inne konto i zaczne grac od nowa ;/ bo co tutaj zrobic ... ;(.. ta bawic sie z tym bo kosztuje to 1E jak ktos bd znal jakies nowe informacje na ten temat prosze pisac.. bo jest wiele uzytkownikow tego boja co maja taki problem i wiele wlasnie traca > dynie.. ktore ida sie srac ;/

Opublikowano

sory, ale nasuwa mi sie kolejne pytanie bo od dzis mam takie cos : serwer liencji jest aktualizowane. sproboj pozniej.... tak ale mam to juz z 12 h :D wiec pytanie czy macie tak wszyscy :D ze strny Kbotik.com sie niezbyt duzo dowiedzialem... :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...