Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co się stało z dyniami?

GameOverMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj było na mapie sporo dyń dzisiaj przeleciałem z x-1 całą drogę na x-6 i ani jednej dyni nie znalazłem. Już ich nie ma czy jak? Wczoraj jak DO nie działało zabrali? To mnie szlak trafia, wczoraj nie mogłem pograć, dzisiaj nie ma dyń...

obraz24.png

Opublikowano

Słyszałem, że o 15 będą.

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

Wolałem Sunboxy , szło 2x lepiej. Po dzisiejszej nocce na mx1 mam ok. 3-4k ubera , 120 kuponów na skoki , 200 wiz. Uri też wchodzi dobrze.

A z sunboxów , to szło tysiace roznorakich rzeczy , ludzie mieli po 3k kuponow na skoki , pamietam kiedys jak gadalem z gosciem pokazal mi konto z 55k ubera ktore bociło 24/7 na 1-1,

Opublikowano

Witajcie Kosmiczni Piloci.

Dynie znów się pojawią ... a potem mogą zniknąć, więc należy zachować maksymalną uwagę !

Pamiętajcie, że dynie nie są cały czas więc bądźcie czujni.

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja na PL1, z 1 nocki z sunboxów mam 4k skoków :P

30x lepsze były, ale cóż. Trudno :(

Wrócą dopiero za rok. Wtedy będzie 1 dnia ostra jazda ponownie.

Opublikowano

Co się kurwa dzieje z dyniami. Pisało wyraźnie od 15 będzie straszyć przez cały weekend. Już miałem chęć bocic, a tu tylko od 15 do 21 i to tylko w 1 dzień. Co to ma być ?

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Opublikowano

Co się kurwa dzieje z dyniami. Pisało wyraźnie od 15 będzie straszyć przez cały weekend. Już miałem chęć bocic, a tu tylko od 15 do 21 i to tylko w 1 dzień. Co to ma być ?

Polski BP kolego nic na to nie poradzisz :)

Powrót do Darkorbit? Soon.

Opublikowano

Proponuję się pogodzić z tym, że już wcale dzięki naszemu zajebiście zgwałconemu BigPointowi, nie zobaczymy ani jednej z dyń :).

@Edit Dynie były parę godzin, a ja nie mogłem skorzystać z okazji :(.

@Edit2 Pierdole takie eventy jak mają takie chujowe robić to niech lepiej już wcale nie robią, to przynajmniej żalu nie będzie -.-.

obraz24.png

Opublikowano

na forum DO userzy też się skarża że zostali oszukani przez BP

modzi non stop piszą że to "wina tłumaczenia "

jednym słowem w BP poprzewracało im się w tyłkach od kasy z userów

Opublikowano

No pamiętam jak za SmS się kiedyś dostawało 3.000 uridium, bo BP sam siebie wkopał. Polska strzeliła 11 czy tam ileś goli już nie pamiętam, jak ktoś zrobił przelew za 300 PLN :D. I znęcali się na dzieciach :). Bo zazwyczaj mało kto ma konto w banku poniżej 18 roku życia ;).

obraz24.png

Opublikowano

dziś bd dynie

Skąd ten wniosek?

Opublikowano

I tak z tych dyń drop nie był bóg wie jaki nie raz już tak było wiecej nie wiem czemu się tak napalaliście.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Pytałem sie i powiedział że będą .

Kto powiedział, że będą ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...