Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co się stało z dyniami?

GameOverMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I tak z tych dyń drop nie był bóg wie jaki nie raz już tak było wiecej nie wiem czemu się tak napalaliście.

Ja chce ubery i wizy tylko to mnie w tym interesuje.

zakaz handlu

Opublikowano

BP leci w kulki i tyle,tak to pierdzielą że dynie będą cały weekend a tu chust. Nie dość,że włączyli na początku tylko na 9h to przez połowe tego czasu serwery były udupione, teraz znów całą sobotę ani jednej pieprzonej dyni,więc po kiego wała pierdolą,że cały weekend aż do końca eventu skoro dyń nie ma i raczej nie będzie bo coś zjebali i nawet nie raczą się do tego przyznać :rolleyes:

Opublikowano

@all wbijcie se na forum do i pierwszy post o dyniach to bedzie cytat : Przepraszamy za usterki (tu podaja powod ja znalazlem o jakims wirusie) bla bla bla i w godzinach bla bla bla bede dynie

Opublikowano

@UP "Nie ma wątków nowszych od poprzedniego. Kliknij "wstecz" w swojej przeglądarce, aby wrócić do niego." Takie cos mi wyskoczylo ;p

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

Pierwszy lepszy wirus przypadkowo by chyba tego nie zrobił? Teraz dynie mają być za kare do końca tygodnia :D. Albo w ryj i 0 przelewów, napiszmy tak wszyscy do supportu :).

obraz24.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...