Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Pet Bugged :D

KamelPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie, wszyscy krzyczący " Mam, ale nie dam - Tylko nooby tak mówią ",

to sami są debile. Bez obrazy, ale gdy wiecie co trzeba zrobić, bardzo

łatwo jest wymyślić jak to zrobić. Trochę wyobraźni.

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czy ja powiedziałem., że taki bug kurwa nie istnieje? nie, powiedziałem tylko jasno i wyraźnie, ze Kamel za chuj pojęcia o nim ni ma i pierdoli głupoty...i tu małe sprostowanie, bug istnieje i efekt w zestawieniach peta prawidłowo wyglądałby następująco 26/10 czyli 26 laserów w 10 slotach bo nie dodajemy kurwa slotów tylko w pojedyńczy upychamy większą ilość laserów...wszystko jest niemal tak samo jak z bugowaniem konf czyli np 2xBO2 i 2xLF4 w jednego irka.

I nie kozacz Kamel bo mocny to widzę, że tylko w gębie jesteś a co do peta to możesz być pewien, że razem z Twoim statkiem wyciąga w znacznie mniej niż sam mój pet...kolejna sprawa to to, ze na 3 LVLu peta nie dodasz za cholere slotów tylko je możesz zbugować więc sam udowadniasz jakim jesteś bajkopisarzem.

Opublikowano

Jak Zrobić takiego Buga Proszę O Pomoc Na PW Lub tu :)

Pieniądze to nie wszystko, ale wszystko bez pieniędzy to chuj

Daj co uważasz za Stosowne !

awpart1.jpg

By Crytek™

Opublikowano

A mam takie pytanko co to te charles i jakimi tutaki skąd moge pobrać charles ?... Prosze O Pomoc Na PW lub tu

awpart1.jpg

By Crytek™

Opublikowano

HeHeHe... Tak.

@Edit Kurcze gdy pobrałem ten program po włączeniu Pisze Failed to find java VM.

awpart1.jpg

By Crytek™

Opublikowano

A możecie dać linka lub powiedzieć jak to zrobic ten bug zeby było tyle laserów ?.

awpart1.jpg

By Crytek™

Opublikowano

Kurwa mac ! mam dosyc tych jebanych kurwa pijawek ! japierdole ! trzeba miec rozum kurwa zeby to zrobic a ze kurwa nie masz to kurwa masz pecha !!!!!

@up3 niby jak jak na mapie pokazuje tylko hp dosw oslone i paliwo :D

@edit porabalo mi sie :D:D haha

Opublikowano

polandxxdd Debilu Może Grzeczniej Forum Jest Chyba po to by pomagać.?. ale jak jesteś takim nie dojebanym Debilem to Sie Jeb nie wszyscy to rozumieją .!

awpart1.jpg

By Crytek™

Opublikowano

czy ja powiedziałem., że taki bug kurwa nie istnieje? nie, powiedziałem tylko jasno i wyraźnie, ze Kamel za chuj pojęcia o nim ni ma i pierdoli głupoty...i tu małe sprostowanie, bug istnieje i efekt w zestawieniach peta prawidłowo wyglądałby następująco 26/10 czyli 26 laserów w 10 slotach bo nie dodajemy kurwa slotów tylko w pojedyńczy upychamy większą ilość laserów...wszystko jest niemal tak samo jak z bugowaniem konf czyli np 2xBO2 i 2xLF4 w jednego irka.

I nie kozacz Kamel bo mocny to widzę, że tylko w gębie jesteś a co do peta to możesz być pewien, że razem z Twoim statkiem wyciąga w znacznie mniej niż sam mój pet...kolejna sprawa to to, ze na 3 LVLu peta nie dodasz za cholere slotów tylko je możesz zbugować więc sam udowadniasz jakim jesteś bajkopisarzem.

Hahaha.... lol jaki frajer.

Ja o tym bugu nie mam pojęcia? Mam większe pojecie o bugach od ciebie noobku :P

Widze ze masz swoj swiat i swoje kredki.

Zyj sobie dalej w przeświadczeniu ze wszystko wiesz najlepiej a jak ktos ma cos czego ty nie pojmujesz w tym malym mozdzku to tego nie ma :D

Dziwne ze tylko ty w to nie wierzysz :D

Opublikowano

Kurwa mac ! mam dosyc tych jebanych kurwa pijawek ! japierdole ! trzeba miec rozum kurwa zeby to zrobic a ze kurwa nie masz to kurwa masz pecha !!!!!

@up3 niby jak jak na mapie pokazuje tylko hp dosw oslone i paliwo :D

@edit porabalo mi sie :D:D haha

A sam nie umiesz tego zrobić ...

zakaz handlu

Opublikowano

Nagrałbym wam film,ale z moim netem za długo to się będzie wrzucać... Chyba, że paro sekundowy filmik będzie.

@Kamel daj sobie spokój, głupiemu nie wytłumaczysz^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...