Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] Cs 1.6 Steam-Wh (Anty ss)

Ganjaa Kendzior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie poszukuje wh, samo wh które posiada opcję anty ss, znalazłem dużo czit z anty ss, to albo nie działało ssy wychodziły brudne, albo hasło było potrzebne do paczki, albo czit na non steam, nie będę się rozpisywać chyba każdy wie o co chodzi, więc liczę na was ! ;p, aaaa byłbym zapomniał funkcje które może zawierać hack ;p

*Oczywiście anty ss tego najbardziej poszukuje

*wh to oczywiste tak jak wspomniałem wyżej

*wykrywalny czy nie wykrywalny, lepiej żeby nie, ale jak już jest to nie szkodzi ;)

*każdy hack który posiada powyżej wymienione funkcji oprócz tego hacku imunito dou 3 coś takiego, kiepski jest strasznie

Jeszcze raz proszę was o pomoc, dziękuje ....

urt2hg1.gif

30646.gif

Podobała ci się Reklama/Serwer/Czy mój post daj te add.png, przecież to nic nie kosztuje, jak dasz na pewno się odwdzięczę

Daj ocenkę, skomentuj, Po prostu Wbijaj na Profil !!

Opublikowano

Bo to immunity jest jakiś dojechany, kwadraty które powinny znajdować się w player, to znajduje się bardzo daleko od niego, skąd nie mogę się skapnąć skąd wybiegnie przeciwnik, to jest bardzo duży minus, dlatego szukam innego czita ;p ale dziękuje za pomoc

urt2hg1.gif

30646.gif

Podobała ci się Reklama/Serwer/Czy mój post daj te add.png, przecież to nic nie kosztuje, jak dasz na pewno się odwdzięczę

Daj ocenkę, skomentuj, Po prostu Wbijaj na Profil !!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

raczej takie cheaty istnieją ale czy ja wiem że to dobry pomysł ? nie lepiej wytrenić aima w ręce a wh w uszach ? zdecydowanie lepszy pomysł no ale skoro już chcesz czitować to twoja sprawa | mam non steama a nie czituję, wiecie ile banów dostałem tylko za to że nie mam steama ? : D tragedia jak dla mnie czity etc. powinny istnieć tylko i wyłącznie w single player bo cheaty niszczą gry no ale jak widać cs dalej stoi czego nie można powedzieć o innych grach : P. Wiem wiem że to forum dla cziterów i nie przybywam tu aby kogoś nawrócić ale kiedyś szukałem czitów do pewnej gry na punkty więc się zarejestrowałem. Zobaczysz sam gdy już będziesz na tyle dobry aby wyłączyć czity i zagrać na czysto wtedy uświadomisz sobie że to tak na prawdę nie jest ci potrzebne : ) pozdrawiam

Opublikowano

O stary.. To żeś mnie rozroił!

Cały Dział "hacki, boty, bugi - cs 1.6" jest zawalony wall hackami, do wyboru, do koloru.

Ja najbardziej polecam "Simple Wallhack" - byle gdzie wpiszesz, bo każdy pliczek tego wallhacka jest czysty i gotowy do pobrania.

Ps. Przykro mi, ale mogłem coś powalić, bo nie czytałem komentarzy Up :P

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...