Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwa clienty CS'a na raz? To możliwe!

Weloura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opiszę w pkt. jak uruchomić więcej niż 1 client cs'a na raz na jednym komputerze/ użytkowniku :).. :

1. Pobieramy program Process Explorer !!

2. Uruchamiamy naszego Cs'a, dobrze by było gdybyście uruchamiali cs'a z różnych folderów inaczej nick będzie przechodził z tego samego clienta co go uruchomiliście.

3. Uruchamiamy program Process Explorer. Pobrać możesz stąd ^^ :

http://www.programosy.pl/program,process-explorer.html

4. Klikamy w zakładkę "View" i zaznaczamy Show Lower Pane a następnie zaznaczamy w Lower pane view "Handles"

5. Następnie szukamy procesu hl.exe i go zaznaczamy.

6. Szukacie takiej linijki "\BaseNamedObjects\ValveHalfLifeLauncherMutex" (na pewno jest).. klikacie prawym i zaznaczacie Close Handle.

7. Koniec, gdy chcesz jeszcze więcej clientów uruchomić wyszukujesz tej samej linijki w nowym procesie hl.exe

Poradnik jest mój.. zakazuję go rozprowadzania po innych forach i stronach internetowych.

Potrzebujesz pomocy?

Napisz na GG: 36712872

Pozdrawiam,

Weloura. ^^

Opublikowano

Może zrobisz Filmik był bym wdzięczny bo nie umiem tego ogarnąć

Niestety nigdy nie zajmowałam się robieniem filmików ^^.. napisz w czym masz problem a postaram się pomóc ;)

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam pytanie bo pomysł dobry ale nie mogę zrobić 2 cs na online bo jak biore na 2 znajdz serwer to nic sie nie dzieje a nowa gra i ustawienia dzialaja. Czy da sie zrobic by byly 2cs online

Daj minusa co ci szkodzi ^_^!!!!

Opublikowano

patrzysz na daty?

W tutach w każdej chwili można coś napisać

Lecz miałeś trochę racji powinna wnieść stosowną wiadomość

Nie wolno odświeżać tematów starszych niż 30 dni, bez uzasadnione przyczyny..

Kara:

Warn 5%

Wyjątek:

Chyba, że temat jest poradnikiem, a chcesz wnieść wartościową treść do tematu. Tak samo tyczy się próśb o reupload plików.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

• 1 rok później...
Opublikowano

Opiszę w pkt. jak uruchomić więcej niż 1 client cs'a na raz na jednym komputerze/ użytkowniku :).. :

1. Pobieramy program Process Explorer !!

2. Uruchamiamy naszego Cs'a, dobrze by było gdybyście uruchamiali cs'a z różnych folderów inaczej nick będzie przechodził z tego samego clienta co go uruchomiliście.

3. Uruchamiamy program Process Explorer. Pobrać możesz stąd ^^ :

http://www.programosy.pl/program,process-explorer.html
4. Klikamy w zakładkę "View" i zaznaczamy Show Lower Pane a następnie zaznaczamy w Lower pane view "Handles"

5. Następnie szukamy procesu hl.exe i go zaznaczamy.

6. Szukacie takiej linijki "\BaseNamedObjects\ValveHalfLifeLauncherMutex" (na pewno jest).. klikacie prawym i zaznaczacie Close Handle.

7. Koniec, gdy chcesz jeszcze więcej clientów uruchomić wyszukujesz tej samej linijki w nowym procesie hl.exe

Poradnik jest mój.. zakazuję go rozprowadzania po innych forach i stronach internetowych.

Potrzebujesz pomocy?

Napisz na GG: 36712872

Pozdrawiam,

Weloura. ^^

ej pomóż często ale niezawsze tak mam że gdy włącze Proces Explorer wyłacza mi się komputer i pisze System został wyłączony

• 2 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Bawiłem się w to, odpaliłem 2 clienty, ale po zminimalizowaniu jednego cały system mi się zawiesił, dlatego radzę uważać.

dokładnie też tak miałem 

uważajcie !

11211199701050204044.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cześć . DAm like jak mi pomożecie. 

Nie moge usunąć tego procesu : "\BaseNamedObjects\ValveHalfLifeLauncherMutex" ponieważ piszę mi to :

"Closing handels requires administraive rights " O co w tym chodzi ?!?!?!?!

Bede wdzięczny ! ;3

• 2 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Cześć . DAm like jak mi pomożecie. 

Nie moge usunąć tego procesu : "\BaseNamedObjects\ValveHalfLifeLauncherMutex" ponieważ piszę mi to :

"Closing handels requires administraive rights " O co w tym chodzi ?!?!?!?!

Bede wdzięczny ! ;3

Odpal za pomocą uprawnień Administratora :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...