Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A jednak nie tylko rozstania part 2

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heja!

Do teamu administracyjnego, tym razem jako Global Moderator dołączył Geoning! Tym samym zespół GM mpcforum.pl wzrósł do 8

osob. Pragnę nadmienić, że do końca listopada planujemy mieć 10 GM.

Pozdrawiam,

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie to akurat nie jest radosna nowina.... Czy Ty widziałes że On się nabijał z niedoszłej katastrofy ? oO To tylko pokazało jaki jest dziecinny....

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano
No dzisiejsze zachowanie Geo było nieprzyzwoite no ale dlaczego go tak źle oceniacie? Może się zmieni/ł?

Jak to napisałem to mnie zaczeli od Karolów wyzywac ;x

Opublikowano

Panie i panowie, ja mam wielką prośbę do Was.

Po pierwsze wstrzymajcie się z komentarzami, dajcie się komuś wykazać, a nie odrazu go skreślacie.

Rozumiem waszą niechęć, ale proponuję odgrodzić przeszłość grubą kreską i tak po prostu dać mu szansę.

Nie wybieramy GMów pod publikę, bierzemy pod uwagę ich dokonania. Pewnie gdy to, nigdy pewne osoby nie dostałyby możliwości próby.

O więcej nie proszę.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Panie i panowie, ja mam wielką prośbę do Was.

Po pierwsze wstrzymajcie się z komentarzami, dajcie się komuś wykazać, a nie odrazu go skreślacie.

Rozumiem waszą niechęć, ale proponuję odgrodzić przeszłość grubą kreską i tak po prostu dać mu szansę.

Makinie drogi... Nam nie chodzi o to co działo się dawno, dawno temu za siedmioma lasami itd tylko o to że jawnie naśmiewał się z tego że ktoś mógł zginąć, czy nie uważasz że to chore ? I nastało to w tym samym dniu w którym został za to nagrodzony zamiast ukarany ?!

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Gratuluje RMCF bo zasłużył, co do Geoninga nie będe się wypowiadał bo nigdy nie darzyłem go sympatią a nie chce dać upustu emocjom i napisać coś głupiego.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Dokładnie. Nie mam nic do Geoninga być może zawiniły nie nam to oceniać. Ludzie nie są doskonali bla bla bla ;) Cały czas ta sama gadka ;D ,ale myślę ,że powinniśmy dać mu szansę.

Powodzenia na nowym stanowisku.

Opublikowano

I tutaj się zgadzam. Dziękuję Bogu, że odszedłem.

Po raz pierwszy się z Tobą zgodzę

#Makin

Jak mamy dać się mu wykazać ? Zjebał w przeszłości i tyle

#Kokosz

:ninja:

Opublikowano

Dokładnie. Nie mam nic do Geoninga być może zawiniły nie nam to oceniać. Ludzie nie są doskonali bla bla bla ;) Cały czas ta sama gadka ;D ,ale myślę ,że powinniśmy dać mu szansę.

Powodzenia na nowym stanowisku.

Był już na tej posadzie i się przestraszył 2 koleżków pod szkołą. :<

w83od2.jpg

Opublikowano

Makinie drogi... Nam nie chodzi o to co działo się dawno, dawno temu za siedmioma lasami itd tylko o to że jawnie naśmiewał się z tego że ktoś mógł zginąć, czy nie uważasz że to chore ? I nastało to w tym samym dniu w którym został za to nagrodzony zamiast ukarany ?!

Nie.

Lepszy geoning od mounthainsa.

Pozdrawiam geoninga i życze owocnej pracy, nara mounthains nie wracaj błagam.

Za wysoka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...