Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A jednak nie tylko rozstania part 2

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nigdy się tak nie uśmiałem jak dziś czytając te wasze posty .

Po prostu powalające .

Ale decyzja administracji to rzecz święta xDD

Też się uśmiałem... Co tu się wyprawia to głowa mała. ;D

Opublikowano

No, czekam na rezygnacje najbardziej niezadowolonych.

Nie chodzi o niezadowolenie. Niewłaściwa osoba, na niewłaściwym miejscu. Z memba na globa? Jest więcej osób odpierdalających na tym forum pracę i czyniąca więcej dla userów niż on.

degradejszyn plis.

o.O

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano
degradejszyn plis.

Gdybym był nadal moderatorem, to też bym podjął taką decyzję.

Z tego co znam tego całego Geoninga, to jego jako ostatnią osobę widziałbym się na stanowisku Global Moderatora. No ale to wasz wybór, okaże się czy dobry, w co szczerze wątpię.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Next

Jako, że zablokowałes mnie i daleś membersa pod wpływem emocji, dasz mi elite za 2,5 lata spędzone w administracji? To moja ostatnia prośba na tym MPC.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

No kurwa, co jak co, ale dla 070 i Mou elitka się należy -,-

Tak dziękujecie im za pracę ? Za ogarnianie tylu userów ? Za taki udział na forum ?

8wjJf.jpg

by vPaN

Opublikowano

@2Up

Dyskusja? ;|

@Mou

Wow.

@kokosz

WOOW!

@All

Może dacie już sobie spokój...?

@2Down

Jeszcze 20 minut temu o Geo "gadaliście" ;D

1393461645-U349224.png

Opublikowano
Jako, że zablokowałes mnie i daleś membersa pod wpływem emocji,

Pewnie tak samo Geoning dostał GM'a. +1

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Nie, nie damy spokoju. Jednak dla 070 i Mou praca musi zostać wynagrodzona...

8wjJf.jpg

by vPaN

Opublikowano

Kokoszu degradujesz Ich za to że mają własne zdanie ? oO

To jest forum i każdy może napisac co chce więc hello cos tu nie pasuje. Chyba nie zauwazyłes co Geo odwalał albo nikt Cię nie poinformował i żałuj bo tym ze degradujesz tylko nasilasz powiedzmy "bunt" więc zastanów sie co robisz...

I kur*a właśnie za zapierd**** Mou i x070x nie dostana elitki nawet ja pierd*** co za wdzięczność....

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Mou, sam wiesz, że za nic zbanowałeś Ventosa, potraktowałeś go tak jak kokosz Ciebie. Maksymalnie mogłeś mu zabrac moda, ale mniejsza.. Za Ventosem nie przepadam, serio

Ale co, jak co, Ty (z Tobą to różnie bywało) i x070x, powinni miec elite.

Chyba ostatni mój post, to będzie długa noc.

Opublikowano

Chyba ostatni mój post, to będzie długa noc.

Ciekawe ile będzie stron do jutra xD

Ale bede musiał czytac jutro hohoh i jeszcze trochę

@Up co to ma być . xD

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Sadzić palić zalegalizować!

Zasadzę Ci kopa, spalę Ci chatę i zalegalizuję Twoją śmierć xD

A tak serio... dajcie już na luz ;)

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Chciała bym również dorzucić swoje trzy grosze do tej całej dyskusji.

Jak na moją opinie postawa zarówno userów jak i administracji jest w tej sytuacji nieodpowiednia.

Użytkownicy krytykują, wylewają swoje żale natomiast administracja zamiast wysłuchać, wytłumaczyć, poprzeć choćby małymi dowodami na słuszność swojej decyzji nie robi nic.

Zdarzył się post, który jasno świadczył o tym, że jeżeli ktokolwiek nie zgadza się z tym awansem Geo, może odejść lub zostanie wydalony z zespołu.

Trochę tego nie rozumiem.

Osobiście nie stoję po niczyjej stronie.

Jesteśmy tylko ludźmi, zdarzają się nam "wtopy" oraz przewinienia.

Mpc nie jest małym forum, wystarczy spojrzeć na ilość użytkowników, rzeczą naturalną jest ,że ciężko utrzymać ze wszystkimi dobry kontakt zwłaszcza ,że każdy ma inny charakter.

Coś kogoś może bawić, kogoś innego denerwować.

Myślę ,że na mpc nie powinno być demokracji z różnych powodów.

Mianowicie, mamy wiele działów, jedne są większe drugie mniejsze. Logiczne jest ,że w tych większych jak np Metin ludzie bardziej dostrzegają pozytywne i negatywne efekty pracy Moderatorów.

W takim wypadku nie powinniśmy mieć możliwości nominowania nikogo na stanowisko Globala.

Było by to według mnie nie fair w stosunku do tych, którzy opiekują się małymi, rzadko odwiedzanymi działami.

Na dodatek nie jesteśmy w stanie stwierdzić jak kto na forum pracuje, widzą to tylko członkowie zarządu.

No cóż, pogratuluje Geo. Mam nadzieję, że zobaczy ten temat i sam sobie zada pytanie czy na pewno wszystko w jego zachowaniu jest godne kogoś, kto może przystąpić do nominacji na "głowę forum".

Opublikowano

Mianowicie, mamy wiele działów, jedne są większe drugie mniejsze. Logiczne jest ,że w tych większych jak np Metin ludzie bardziej dostrzegają pozytywne i negatywne efekty pracy Moderatorów.

W takim wypadku nie powinniśmy mieć możliwości nominowania nikogo na stanowisko Globala.

Było by to według mnie nie fair w stosunku do tych, którzy opiekują się małymi, rzadko odwiedzanymi działami.

Nie to zebym był wredny ale i tak same metińczyki dostają globali :P

Co do Twojej wypowiedzi rzeczywiście jesteśmy zbyt surowi ale jak widzisz administracja sama nie ma jak poprzeć swojego wyboru bo pozytywów tego wyboru nie widac...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

To Mou i x070x za tyle zapierniczania na forum po prostu dostają membersa? Cos tu chyba jest nie tak.

z metina:

piotrek

x070x

z warrocka:

maniek

rmcf

razor (byly gm)

geoning

same metinczyki, co nie?

;)

Opublikowano

Co do Twojej wypowiedzi rzeczywiście jesteśmy zbyt surowi ale jak widzisz administracja sama nie ma jak poprzeć swojego wyboru bo pozytywów tego wyboru nie widac...

Wcześniejsze twoje posty popierałem, ale z tym się nie zgadzam.

Kto w tym roku dostał moda z metina? MrPiotrek i ja, więc nie wiem co tu piszesz.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Mniejsza o to, ważne żeby takie stanowiska obejmowali ludzie, którzy się do tego nadają.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Jeblem kurwa jeblem

Ludzie,przezywacie to jak kobieta przy rodzeniu,jakby wam cieli reke.Dajcie spokoj,to forum a nie realistyczne zycie.

A teraz tak,co do Geninga,nic do niego nie mam,juz dawno ja sam uwazalem ze powinien miec jakas range za wklad na forum a to ze mial sprzeeczki z wieloma osobami na forum to juz swoja droga.Serdecznie mu gratuluje i wlasnie mam beke z x070x i lonliego ze stracili swoje rangi przez jebana glupote.

Druga sprawa to Mou,przyznam racje cytatu iRokushou i Mroziaka(to chyba byl Mateq) ze wszyscy obrazali mou i go nienawidzili a jak odszedl to ,,kochamy mou''

Dla mnie takie osoby to jebana banda hipokrytow ktorzy zmieniaja zdanie jak rekawiczki.

Ja zawsze lubilem Mou(xD),nigdy nic do niego nie mialem,

Chcialbym powiedziec ze to admini decyduja a nie wy,jezeli wam cos nie pasuje to jest taki czerwony krzyzk w prawym gornym rogu.

PS:nie jestem lizodupem,nie uznaje tez hejterow wiec BB.

sstwc.jpg

Opublikowano

to o metinie to nie tylko moje słowa ale nie uciekam od tematu bo mimo wszystko to popieram :P Chciałem zobaczyć Wasza reakcję xD

Kurde w każdym razie kokosz jeżeli za zapierdzielanie dla Ciebie użytkownicy zostają zdegradowani do membersa to jest to dziwne i nie zdziw się jesli ktoś kiedyś przejmie Ci userów <czytaj zrobi podobne forum i przerośnie empece...>

sygnatura_old.png

Opublikowano

Wyzywaliście Mou od różnych, ciągle ktoś po nim jeździł, a tak naprawdę odkąd odszedł, to to wszytko zaczęło się walić.

Nie wiem jak Geoning, ale ja bym na jego miejscu zrezygnował z posady gm'a

Miałem się rozpisać, ale kokosz wiedział co robi jak dał zakaz wulgaryzmów przed przyjęciem nowego gm'a :ninja:

btw. nie ma to jak wdzięczność <3

52287137559562145640.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...