Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A jednak nie tylko rozstania part 2

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przytoczę komentarze ze statusów, bo szkoda żeby zniknęły:

Mou - powtarza się sytuacja jak ta z degradacją Mlodego i Seldka, kokosz pewnie nie myśli racjonalnie. Widać to po tym kogo nominował na GM'a. Chyba, że aż tak bardzo jest niedoinformowany o użytkownikach swojego forum.
iRokushou@ True. Nie być aktywnym przez dłuższy czas na MPC i nie brac udzialu w aktywnym uczestniczeniu zycia forum nie naprawisz rozdawając rangi za friko.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
to jest taki czerwony krzyzk w prawym gornym rogu.

Więc łaskawie go naciśnij, bo nie wiesz co mówisz. Co z tego, że jest to forum, skoro każdy może tutaj byc taką samą osobą, jak w realu? Solidarnośc to akurat pomocna cecha, chodź czasami obrywa się za friko. Nikt nie przeżywa jak kobieta w ciąży. Sprawy nabrały dziwnej rotacji i każdy ma prawo wygłosic swoje zdanie co do aktualej atmosfery na forum

Opublikowano

Nie to zebym był wredny ale i tak same metińczyki dostają globali :P

Co do Twojej wypowiedzi rzeczywiście jesteśmy zbyt surowi ale jak widzisz administracja sama nie ma jak poprzeć swojego wyboru bo pozytywów tego wyboru nie widac...

Nie to zebym był wredny ale i tak same metińczyki dostają globali :P

Co do Twojej wypowiedzi rzeczywiście jesteśmy zbyt surowi ale jak widzisz administracja sama nie ma jak poprzeć swojego wyboru bo pozytywów tego wyboru nie widać...

No cóż.... Mówi się, że tylko winni się tłumaczą.

Osobiście uważam że administracja nie ma obowiązku tłumaczenia się z każdej swojej decyzji, chociaż w takiej sytuacji gdzie nie tylko userzy są nie zadowoleni, ale również kilka osób z zarządu powinny jakoś "uspokoić rozwścieczony tłum".

Prawda jest taka, że administracja myśli o forum i decyzje podejmuje względem jego dobra.

Są sytuacje ,że ktoś zachowuje się nieodpowiedzialnie lub z naszego punktu widzenia (szarych użytkowników) nie nadaję się na wyższe stanowisko.

Jednak jeżeli w grę wchodzi pomoc na forum i to tak dużym to wydaję mi się, że tutaj już administracja kieruje się innymi priorytetami niż "popularność" wśród użytkowników.

Opublikowano

Ehh po prostu aż zamarłem na chwilę jak przeczytałem co Wy tu wszyscy piszecie.

Wybór Geo na Globala to decyzaja administracji i nawet jeśli się z nią nie zgadzacie to czasami warto się ugryźć w język i darować sobie komentarze. Tyle ode mnie.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Taka jest prawda że moderatorzy pracują charytatywnie, nic z tego nie mają.

W interesie administracji jest pełnienie jak najlepszych usług, jeżeli popełnią jakiś błąd to jakość ich spadnie, mniej userów itp.

...Nam się nic nie stanie(świat nie kończy się na mpc), więc przestańcie zrzędzić, to nie wasza sprawa.

Opublikowano

Wredna jest jedną z tych osób które sa opanowane i na spokojnie dążą do wyjasnienia całej sytuacji. I rzeczywiście najlepszym wyjściem będzie przerwanie tego pisania o Geo a kokosz niech sobie na spokojnie prezmysli czy dobrze robi

degradacją do najniższej rangi na forum uzytkowników którzy pracowali tyle czasu na to forum, czy dobrym wyborem było nadanie rangi osobie która w oczach niektórych z userów jest nikim, w innych jest spammerem lecącym na rangę, a w innych userem który chce tylko jednego - mieć władze na forum. - to tylko przykłady oczywiście są równiez osoby które go lubią i nic do niego nie mają

Więc najlepiej dajmy sobie wszyscy czas na przemyslenia i tyle ode mnie

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Wychodzi na to, że nie warto otrzymywać szansy, bo zaraz się krytykuje tą osobę. Może być tak, że on jeszcze będzie najlepszym GM'em wtedy będą jaja. Prawie wszystkie tutaj wypowiedzi to szukanie dziury w całym.

Opublikowano

To ze ja jestem z metina to co ? mam byc jakis gorszy ? Tutaj liczy sie profesjonalizm i zgranie ludzi ktorzy maja tworzyc te forum , co to za roznica czy jestem z metina , tibii czy maple story ? Wazne jest to abysmy razem zrobili cos porzadnego , wiadomo , ze nie zawsze bedzie kolorowo ,bo jakby tak bylo to nuda by wialo. Konczac ten temat ( mowie o sobie ) zobaczymy co bedzie z geo i tyle , wiadome jest , ze jego zachowanie do stosownych nie nalezalo no ale moze sie cos w nim zmienilo czy whatever. Sprobojmy uszanowac decyzje administracji.

Co do mou i 070 to przynajmniej elitka powinna byc.

Opublikowano

Wasze wyżalanie nic tutaj nie pomoże.. Musicie się pogodzić z tą decyzją i tyle.. Po co wywoływać niepotrzebne konflikty ? Czy to ma sens ? Wg mnie nie...

Tak wiem.. To jest forum i każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii ale ogarnijcie, bo czytając Wasze posty mam wrażenie, że nie dorośliście do pewnego poziomu, gdzie można z Wami porozmawiać jak z ludźmi.. Tyle ode mnie...

Opublikowano

To ze ja jestem z metina to co ? mam byc jakis gorszy ? Tutaj liczy sie profesjonalizm i zgranie ludzi ktorzy maja tworzyc te forum , co to za roznica czy jestem z metina , tibii czy maple story ?

Nie chodzi o to kto jest lepszy tylko kto zostaje GM'em - małe działy nie są doceniane

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Więc łaskawie go naciśnij, bo nie wiesz co mówisz. Co z tego, że jest to forum, skoro każdy może tutaj byc taką samą osobą, jak w realu? Solidarnośc to akurat pomocna cecha, chodź czasami obrywa się za friko. Nikt nie przeżywa jak kobieta w ciąży. Sprawy nabrały dziwnej rotacji i każdy ma prawo wygłosic swoje zdanie co do aktualej atmosfery na forum

Sluchaj,to nie ty decydujesz o zwyczajach forum czy regulaminie wiec zadna sytluacja nie powinna wydawac ci sie dziwna.Tak postapil kokosz i tak ma byc,chcac nie chcac,myslac sobie bog wie co nic nie zmienisz.Nie nacisne bo mi odpowiada forum,mowie to do tych ktorym nieodpowiada.

sstwc.jpg

Opublikowano
logiczne jest to ze z malego dzialu jest sie trudniej wybic.

Oj chyba nie aż tak trudno. Masz przykład tutaj, z membera na GM'a :)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

No i co z tego że zachowanie Geo nie jest przykładem dla userów?

Dostał rangę, na pewno poprawi swoje zachowanie(tak jest prawie zawsze).

Np. Mou stracił range, odwaliło mu na całej linii, już się nie martwi że ktoś o to go oskarży, ponieważ nie musi dawać rzekomego przykładu.

Opublikowano

Musicie zrozumieć kilka rzeczy. Nie wszystkie sprawy dotyczące rozwoju forum są dyskutowane na forum. Nie wszystkie też kwestie są dyskutowane z GMami i moderatorami. Geoning zawsze był dla mnie wsparciem w kwestiach technicznych, w kwestiach programowania i cheatów - z tym też będzie wiązało jego nowe zadanie na forum. Co prawda trochę na mnie wymusiliście tą odpowiedź... jednak niech Wam będzie. Na forum dołożymy niedługo 2 duże modyfikacje, dzięki którym życie użytkowników będzie dużo prostsze ( tak to na nich mi najbardziej zależy ) - geo będzie odpowiedzialny za zebranie grupy, która zajmie się detekcją keyloggerów, backdoorów oraz wirusów....

Cieszę się, że ta dyskusja wynikła dzisiaj na forum... przynajmniej wiem na kogo mogę liczyć... a na kogo nie.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Hmm dobra widzę, że nie dojdziecie do porozumienia. Każdy będzie miał swoje zdanie i każdy ma do tego prawo. Myślę, że większość z Was się już wypowiedziała na ten temat i tyle. Więcej waszej kłótni nie potrzeba - bo tylko tak można nzawać to co się dzieje w tym temacie. Decyzji administracji już nie zmienicie, więc nie ma tu co pisać. Jak ktoś chce pogratulować Geo niech pisze do niego na pw.

Dziękuję. Ps niektórzy dziś pokazali swój poziom.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...