Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , ostatnio nurtuje mnie pytanie , jak napisać aim bota. Czy jest jakiś poradnik do tego ? I co trzeba napisać żeby aim bot mierzył w głowę rywala ? ??

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

To twój kumpel mało wie. Aimbot to nie taka prosta sprawa. Nie będzie działał na zasadzie wyszukiwania i najeżdżania na dany kolor, bo po 1, będzie działał za wolno. Po 2. nie zawsze będzie działał, ze względu na zmiany w oświetleniu itp. Takie boty robi się poprzez sczytywanie danych z pamięci i odpowiednią ich interpretacje.

Opublikowano

Ok , ok . Ale nie wiele z tego rozumiem ;d

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Jak napisać aimbot'a ? to proste.

Bierzemy klawiature ,właczamy notatnik/SciTe i piszemy

To jest ukryta treść, proszę

Proste ? Jasne !

Na poważnie, w autoit raczej nie napiszesz aimbota. Inaczej imagesearch i inne duperele ingerujące w gre.

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

musial bys znac kordy wywala(x,y,z) na mapie i mozesz sobie wedlug tego wymierzyc jak trafiac myszka na nie a o jaka gre chodzi?

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano

Wolfteam pl :P

• Dodaj nową pozycję...