Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Aktualizacje botów & wspomagaczy

Sekhmet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualizacje KBot

Aktualna wersja: 5.97

Zmiany: ~

Strona:

To jest ukryta treść, proszę

Klucz licencji:

KBOTI-STHEB-ESTDA-RKORB-ITBOT

Aktualizacje Kerkava

Aktualna wersja: 4.96

Zmiany: ~

Strona:

Aktualizacje IBot

Aktualna wersja: 3.99

Zmiany:

Strona:

Będę aktualizował, jakby co proszę o info co do zmian w programach.

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jebane aktualizacje. Chce se przybocić na Kbocie ale pisze, że server licencji aktualizowany... Pierdolone ruski zajebane kupiłem już prawie tydzień temu a tu wielki CHUJ!!! Pierwsze problem z WP teraz im znów oddupca.

Wy też tak macie?

rudykojot.png

"Kiedy kojot wpadnie w sidła, to często w akcie desperacji woli odgryźć sobie uwięzioną łapę, niż dać się schwytać wąsatemu Meksykaninowi."

Opublikowano

Gówno żeś tu sekhemet napisał. Jak coś tworzysz to wiedz sam , a nie innych sie pytaj tylko i zara wary za spam polecą a ty sobie poci hutku spierdolisz i tyle.

Opublikowano

Spoko, przez Ciebie zaniżył nam się poziom dyskusji.

Nie potrafisz się inteligentnie wypowiedzieć i dyskutować, to nawet szkoda czasu żeby z Tobą rozmawiać.

Innym nie przeszkadza że ja oczekuje od nich pomocy, i sami pomagają.

Opublikowano

dzisiaj wyszedł biobot 2.2.6

a co w nim jest nowego?

Ktoś gdzieś pisał,że w v 2.2.5 można ustawiać odległości bicia alienów...fajnie by było jak by bio ogarnął DK we wrotach :rolleyes:

Opublikowano

Spoko, przez Ciebie zaniżył nam się poziom dyskusji.

Nie potrafisz się inteligentnie wypowiedzieć i dyskutować, to nawet szkoda czasu żeby z Tobą rozmawiać.

Innym nie przeszkadza że ja oczekuje od nich pomocy, i sami pomagają.

Ja nie umiem się wypowiedzieć ? Popatrz na siebie i porównaj swoj sposob wypowiedzi do mojego. Może mam większe nerwy i łatwo mnie wkurzyć.

Ale nie jestem dzieckiem , więc już czegoś wymagam. Coś piszesz , to musisz to wiedzieć. A nie tak że pytasz wszytkich na około i spam się robi.

Póżniej następuje taka sytuacja jak napisałem wyżej. Nie umiesz przyjąć krytyki , więc musiałeś zraportować.

Opublikowano

wie moze ktos ocb ze stroną PDO Bot'a? login i haslo trzeba podac ja podaje ale mi nie chce wbic ;/

Pomyślałeś o tym żeby się zarejestrować xD. Może złe hasło wpisujesz.

obraz24.png

Opublikowano

Pomyślałeś o tym żeby się zarejestrować xD. Może złe hasło wpisujesz.

GOM.

Ale ze stroną PBDO-Bota coś szwankuje. I nie podaje się passów do konta tylko inne, może do ftp czy coś. Nie mam pojęcia ;d

Opublikowano

ktoś tam pytał o zmiany w biobocie 2,2,6

2.2.6 04.11.2011

• добавлена возможность регулировать угол кручения в ГГ
  • собирает золотые сундуки
  • added ability to adjust circling angle in GG
  • Pick up the golden boxes

2.2.5 30.10.2011

• добавлена возможность регулировать дистанцию на которую бот отбегает в ГГ
  • added ability to adjust the distance at which the bot runs in GG

Opublikowano

Mam pytanie w sprawie Kbota. Wszystko mi chodzi tylko mam taki problem, gdy ktoś mnie ubije to bot od nowa się nie naprawia i dalej nie zbiera... Gdy np. wchodze po paru godzinach na bota patrze.. ktoś mnie ubił i bot stoi koło wrót i ma 0 życia i osłony więc gdy chce pobocic muszę na niego cały czas patrzec i od nowa włączac Kbota jak mnie ktoś ubije... Mam ustawione "Naprawiaj po zniszczeniu" co mam zrobić?

rudykojot.png

"Kiedy kojot wpadnie w sidła, to często w akcie desperacji woli odgryźć sobie uwięzioną łapę, niż dać się schwytać wąsatemu Meksykaninowi."

Opublikowano

Po 1 tam ktoryś z uzytkowników napisal ze kbot to to samo co Ibot chcialbym podkreslic że Ibot jest glowna wersja a kbot jest tylko podrobka ..

wezcie sobie nawet ze po aktualizacjach w BP w IBOCIE jest po 2 -3 godz w kbocie po tygodniu ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...