Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Seria Let's Play Metin2 ZAPRASZAM :)

BuenaCosta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myślę, że takie let's playa nie mają sensu. W metinie ciągle robi się to samo. Albo się expi albo robi misje, tam nie ma co nowego pokazać. Więc uważam że takie pokazywanie gry jest po prostu nudne.

Opublikowano

Hm nie przedstawiam wiadomo samego expa, ale myślę, że moje filmiki mogą pomoc komuś w np. prawidłowym rozwijaniu postaci, rozwiązanie niektórych misjii, poddadzą dobre pomysły (np. taki ślub. Nie każdy wie jakie ma +). Przesyłanie filmiku 40 minut gdzie jest to expa na BO nie ma najmniejszego sensu i ja p tym wiem ;].

Dzięki za Twoją sugestie. Pozdrawiam

Opublikowano

Super filmiki, wszystko wiedziałem, ale ciekawiło mnie co będziesz opowiadał, na prawdę gratulacje. Powodzenia w dalszej realizacji filmików:)

Opublikowano

To fajnie, że się podoba :) w końcu robię to dla was ^^ a tak BTW. NOWY 5 ODCINEK JUŻ SIĘ POJAWIŁ: ZOBACZ JAK JA PRZEŻYWAŁEM EVENT HALLOVEEN :)

Opublikowano

BARDZOO POLECAM TEGO UZYTKOWNIKA BARDZO MILA ATMOSFERA !!

Oplaca Sie Go Oglądać :)

Pozdrawiam Serdecznie I Bardzo Polecam

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Nie jest źle, ale dla mnie osobiście troszeczkę za długie.

Dobra a teraz dodawaj odcinki! Bo nie mam co oglądać :D

Opublikowano

Fajnie ; D skoro do minecrafta jest tyle lets playi to czemu by nie zrobic takowego z metinem : ).

material.png

s25 lv 69 sura bm

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam w 2012 roku i wrzucam z tej okazji @010 odcinek.

Wypowiadajcie się co sądzicie o serii ;]

Zapraszam i pozdrawiam Buena.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...