Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

400 000 użytkowników na forum!

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Nieuchronnie zbliżamy się do liczby 400 000 użytkowników na forum . Aby to uczcić, osoba która pierwsza umieści screena z liczbą 400 000 dostanie rangę goldmember! Nie wiesz co daje goldmember? Użyj szukajki na forum :)

K.

Oczywiście ma być cały screen!

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolega chyba nie rozumie czym jest Konkurs, moim zdaniem oszukał Nas, jak i organizatorów. Powinien być zdyskwalifikowany. Widzę że linki dla zalogowanych robią furorę : d

Opublikowano

Dodam, że jeszcze dziś możemy uzyskac na kanale youtube.pl 1.500 widzów ;)

Naturalnie życzę powodzenia wszystkim startującym. Ja już mam gold membera, wiec macie jednego rywala mniej ;)

Opublikowano

Ja jak bedzie sie zblizac to tylko paint, imageshack i wiadomosc do koksza / makina ;)

Bedzie szybka akcja :D

Chodz w 10-15 dni 32k uzytkownikow raczej nie przyjdzie.

@TheMorteMaster

Mozilla Firefox ---> Zbadaj element i wpisal 400k.

Nic prostszego. Tzn. FireBug -.-

Opublikowano

Trza poczekać jeszcze troche ale to git ,bo jak wcześniej był jakiś konkurs taki to po kilku min pykneło ,a ja właśnie czytałem ,że jest konkurs

Opublikowano

Nie za wcześnie z tym konkursem wyjechaliście? MPC ma już ile lat? 5? I dopiero 367k użytkowników. To łatwo teraz obliczyć ile trzeba poczekać na te kolejne 33k(co rok 73,4k użytkowników, czyli teoretycznie poczekamy jeszcze pół roku na pełne 400k).

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Nie za wcześnie z tym konkursem wyjechaliście? MPC ma już ile lat? 5? I dopiero 367k użytkowników. To łatwo teraz obliczyć ile trzeba poczekać na te kolejne 33k(co rok 73,4k użytkowników, czyli teoretycznie poczekamy jeszcze pół roku na pełne 400k).

No dojebałeś mistrzu, naprawdę.

Jeśli ktoś jest kumaty domyśli się o co mi chodzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...