Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

400 000 użytkowników na forum!

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda Waszych sił. Oczywiste, że ja wygram i będę miał podwójnego Golda :D.

Serio to powodzenia : o.

Tym razem dla odmiany ty oddasz mi golda ^^

Na chwile obecną mamy 374632 zarejestrowanych, może do końca tygodnia będzie ta upragniona liczba :)

Opublikowano

No i czym się tu jaracie ? :/ Należy dodać, że niezły kawałek to zbanowani uzytkownicy za spamboty... Jakby odjąć tych zbanowanych oraz nieaktywnych to mamy już dużo mniejszą liczbę aktywnych uzytkownikow.

Jeszcze ostatnio dostałem warna za użycie jednego wulga w poście, który nie był skierowany do kogokolwiek . Ten wulg to popularne słowo na K. Jeśli tak wygląda polityka rozdawania warnów przez GlobModa TCQ to ja dziękuję za taką politykę.

jqeuR.png

Opublikowano

@PanZagłady

Mi też zakaz przeklinania nie pasuje.Chuj, że jestem wulgarny.Mam nadzieje że będzie jak kiedyś.Tak czy inaczej trudno mi się będzie oduczyć

Opublikowano

Witam,

Nieuchronnie zbliżamy się do liczby 400 000 użytkowników na forum . Aby to uczcić, osoba która pierwsza umieści screena z liczbą 400 000 dostanie rangę goldmember! Nie wiesz co daje goldmember? Użyj szukajki na forum :)

K.

Przeczytaj uważnie.

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

Oczywiście ss do kokosza na PW?

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Coraz bliżej święta. A co świadczy że liczba użytkowników rejestrujących się powinna wzrosnąć. =]

down@

Właśnie to, że nic. xD To taki, żarcik.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Co mają święta do tego że ludzie się na MPC rejestrują?? :huh:

PS. Kokosz przesadził, jeszcze trochę poczekamy..

Nothing to do here.

Opublikowano

Już 11 dni, a przybyło niecałe 10k użytkowników. Tak, tak Kokoszu, stawiasz dalej, że od czasu ogłoszenia konkursu powinno minąć 15-20 dni do jego rozwiązania?

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Za szybko Kokosz to ogłosił zostało jeszcze:21995 użytkowników więc ok.25 dni wzorując się na i Rokishou

22 listopad 17:50

zostało jeszcze:20084

image.png 

Opublikowano

Pozdrawiam tych którzy spędzą święta na mpc , czekając aż wybije liczba 400 tys i wstawiając screenshota

:>

Nawzajem. :D

@top.

no trochu za wcześnie ogłoszony konkurs.

rydah for life

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...