Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowa wersja i amunicja CBO-100

damianww

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że to na pewno nie ten post z czego przepraszam, ale jak wchodzicie na te serwery testowe ? ... Próbowałem tak jak w tutku ale mi nie wyświetla nic, tylko albo zieloną stroną, albo wogóle nie ładuje...

Ostatnio na serwie testowym byłem na troche przed wprowadzeniem pet'a, za dużo ludu teraz próbuje, próbuj w godzinach nocnych :P

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Event na Euro na 99% :D

Boty szlak trafi buhahahaha xD

Gdy BP zablokuje " main.swf " to boty się niepołącza z mapą , co za tym idzie Iwan , Biolog i kto tam jeszcze robi boty

bedą musieli pomyśleć jak to obejśc , no chyba że ktoś uszkodzi " lekko " servery BP xD

Ave

@edit

@ down

tak szczerze ? to " Pożyjemy zobaczymy " ile razy BP już rzucało botuserom kłody pod nogi ?

najgrubsza kłoda to chyba był skrypt anty botowy xD i captha

czyli trzeba kozystac ile wlezie:) swoja droga zastanawiam sie czy ruscy beda mieli problem z tym choc jak bp bedzie ten kindisoft robil pewnego rodzaju zapore to napewno bedzie trudniej i bedzie wojna z jednej strony na obejscie tej zapory a z drugiej na nie pozwolenie by dalo sie ja obejsc.. bp musi byc ciete na boty skoro takie kroki robi.. wiekszosc z graczy jest nieswiadoma ruchow bp, Ci zas co uzywaja troche botow i interesuja sie tym obserwuja co przyniesie nowy dzien.. czas pokaze czy te zabezpieczenie bedze warte swieczki..

tak .,.. teraz tylko czekac jak zablokuja nam boty a potem ivan , avin i mr smith czy jakims tam od pbdobota +biololog zlamia main.swf

Wszyscy płaczecie, że po botach.

A to zabezpieczenie nic do tego nie ma...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ostatnio na serwie testowym byłem na troche przed wprowadzeniem pet'a, za dużo ludu teraz próbuje, próbuj w godzinach nocnych :P

Ok, dzięki za radę :)

10 postów - V

20 postów - V

30 postów - V

50 postów - V

100 postów - X

200 postów - X

500 postów - X

Zbieram LUBIE TO na moim profilku ^^

Opublikowano

Pierdolicie przejmujecie się czymś co może wogóle nie wejść takie przejmowanie sie na zapas mnie już wkurwia wieć lepiej zamknijcie temat.

Jak wejdzie będziecie pisać

Opublikowano

@up i kto się tu wypowiada , sam nic nie wiesz i piszesz. Na test 2 są już screny itd pasek szybkiego slotu na te ammo , wszystko w vb(xml) już jest prócz chyba strzału i ceny.

Quake dał skreny.

Opublikowano

NO i co z tego podniecacie się ze coś nowego wychodzi. A mnie to juz denerwuje w DO bo nie kupisz jednej nowej rzeczy a następna wychodzi.

Więc skończ pierdolić

Opublikowano

Nowy rep , pet , nowe lvl peta , desingi na drony :P

z tego co ja wiem jeszcze mają być gen napędu , gen osłony

coś czego niemam na potwierdzenie BP chce nowe statki dać ( niewiadomo tylko czy userom czy alienki ) ponadto kolejne mapy

Opublikowano

@UP skąd te info?

mam swoje sposoby i znajomości na paru stronach

niestety więcej niewolno mi napisać ( regulamin innego forum ds. kradzieży )

@ edit

ponadto wątpie by userzy mpcforum.pl siedzieli tylko tutaj z tego co mi wiadomo zawsze iles tam % userów szuka infa na konkurencyjnych forach lub mało znanych

Opublikowano

Zauważcie ze admin zddejmuje HP DK i MK i w tym samym momencie tak jakby uzywa sabu. Moze to ammo zdejmuje hp i przywraca oslone na raz?

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

Z tego ammo admin(czyli 50pp i full lf3 8 irków) wyciąga 12k , czyli tyle co z x2. Lipa.

Zostaje czekać na nowe Ammo RSD. Może ono bd jakieś sensowne i zadawało dobre DMG.

Opublikowano

up a może lsd

Fajnie jakby zrobili normalne piłki nie jakieś kilki tragiedia będzie jak dodadzą ammo x6

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

up a może lsd

Fajnie jakby zrobili normalne piłki nie jakieś kilki tragiedia będzie jak dodadzą ammo x6

Przeciez rsb to jest mnożnik x6 !!

A RSD jest taka amunicja daleko zasięgowa , i kiedyś ona napewno będzie.

Opublikowano

Co do RSB to jest ono 5x lub 6x :) różnie wchodzi. Moja vega strzela raz po 60 a raz po 80 k

Fajnie że golec fe bez grubych wyciąga 55k max. (only rsb)

Opublikowano

Aaa.. czyli w DarkOrbit będzie Euro zamiast na Stadionie Narodowym .. No to fajnie .. będą po 4-4 się ganiać, zamiast za piłką ..

haha xD

@UP

A bierzesz pod uwagę LF 4 ?

Wlasnie nie bralem pod uwage :D

A oto skrin na dziś dla was :

To jest ukryta treść, proszę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...