Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Call of Duty: Modern Warfare 3 - Fatal Error.

Remzoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do was pytanko, bo ściągnąłęm CoD Mw3 ze Steama, a dokładnie "Call Of Duty: Modern Warfare 3 - Dedicated Server" i gdy próbuję to uruchomić to wyskakuje taki błąd.

86673087015044896233.png

Jeśli jesteście w stanie pomóc, to bardzo was o to proszę :) Poprostu chce przetestować go na moim kompie zanim kupię ; )

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

też tak mam ,ale czytałem że wystarczy wstawic ten plik - localization.txt do folderu z grą

gdyby ktoś z forumowiczów mających działające mw3 wtawił ten plik ,był bym wdzięczny

Jeśli pomogłem licze na Lubie To

Opublikowano

Narzędzie które ma prawie 7GB.? No gz pomysłowości...

Jeśli ktoś ma Mw3 instalowane z płytki to proszę aby mi wstawił plik localization.txt ; )

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Narzędzie które ma prawie 7GB.? No gz pomysłowości...

Jeśli ktoś ma Mw3 instalowane z płytki to proszę aby mi wstawił plik localization.txt ; )

TAK, to narzędzie ma 6,8 gb. Cała gra ma 15 gb. GZ Pomysłowości ;o

Opublikowano

ok, jeśli to nic nie daje możesz spróbować zainstalować nowego steama (bez żadnych plików mw3 ze starego) i ściągnąć mw3 od nowa single i multi (wiem że 20 gb to troche dużo ,ale to ostatni ze sposobów),podobno taki bląd może wywalać przez błąd steama podczas pobierania

Jeśli pomogłem licze na Lubie To

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...