Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Hax do Robot Rage i nie tylko.(gry przeglądarkowe)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam.

Chciałbym przedstawić tworzenie rewelacyjnego hacka w Cheat Engine.

Na początku musimy zdobyć Cheat Engine, który możemy pobrać z tej strony:

To jest ukryta treść, proszę

A więc do dzieła!!

(hack zrobiony na podstawie gry online

To jest ukryta treść, proszę

Spis treści:

1. Na czym polega nasz hack.

2. Tworzenie hacka.

3. Zakończenie.

1. Nasz hack polega przede wszystkim na zbieraniu pieniędzy po przez kupowanie, nie tracąc przy tym gotówki i zarabianie po przez sprzedawanie wcześniej kupionych przedmiotów.

2. Otwieramy grę(w tym przypadku robot rage) i włączamy Cheat Engine. Następnie wchodzimy w okienko znajdujące się w lewym górnym rogu programu. Klikamy Window List i wybireamy naszą grę (w tym przypadku robot rage). Następnie w okienku Value wpisujemy ilość naszej gotówki (domyślnie gracz zaczynający gre w Robot Rage posiada 50) i klikamy First Scan. Następnie kupujemy dowolną broń itp. na którą nas aktualnie stać, najlepiej najtańszą. Później ponownie w okienku Value wpisujemy naszą ilość gotówki po zakupie i klikamy Next Scan. W oknie obok pokaże się nam adres na który należy kliknąć 2 razy lewym przyciskiem myszy. Ujawnia nam się ten sam adres w oknie poniżej. Klikamy na niego prawym przyciskiem myszy i wybieramy Find Out what writes to this address. Pojawią nam się 2 okna, które narazie zostawiamy w spokoju. Następnie ponownie wchodzimy w naszą grę i kupujemy ponownie tą samą broń itp. W większym oknie, któro pojawiło nam się wcześniej wyskakuje napis, na który raz klikamy. Następnie klikamy Replace i znów pojawia nam się okno. Wpisujemy w nim za miast obecnych liter - "asdafe4563". I gotowe!! Teraz możemy kupować broni itp. ile chcemy (UWAGA!! MUSZą BYć TO BRONIE ITP., KTóRE KUPOWALIśMY PODCZAS ROBIENIA CHEATA).

3. Jest to mój pierwszy TUT, więc prosze o wyrozumiałość. Jeżeli Ci się podoba daj mi gwiazdki. :P

Pozdrawiam

Ramzes xD

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
HuHu Ludzie cos mi tu śmierdzi koniem trojańskim nie wiem jak wy ale ja mam anty wirusa avast i mi wykrylo moze scan?

No chyba chory jestes.

Jeżeli nie jestes pewnien zapraszam na www.google.pl

I wpisz sobie w wyszukiware Cheat Engine 5.3 i po sprawie

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...