Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie o co chodzi w Warcraft mod diablo mod i PokeMod tzn w Warcraft widziałem zamiast policjanta albo terrorysty było kobieta o.O i jak widziałem kolesia z minigunem takim dużym białym o.O jak takie coś zrobić?? i jak się używa te spelle??

o.O
Opublikowano

War3FT - Wybierasz klase postaci i podobnie jak w diablo nabijasz jej expa i kolejne lvle. O ile sie nie myle jest ich tylko 10 ale trudno nabić. Postać ma skille ale nie dystansowe. Masz np. Szanse że kogoś odrodzisz lub cos w tym stylu.Na 6 lvlu dostajesz "Ultimate" to jest skill którego możesz używać gdy zbindujesz klawisz np " bind "f" "ultimate"

Diablo - Wybierasz jedną z kilku/kilkunastu klas i expisz. każda klasa ma charakterystyczne dla siebie moce. Sa także itemy które pomagają Ci w grze. Co lvl dostajesz odpowiednia ilość pkt. które rozdajesz w statystykach (zrecznosc,sila,inteligencja i zwinnosc chyba)

Pokemod - mój ulubiony mod w którym na poczatku wybierasz pokemona,i zabijajac wrogów bijesz kolejne lvle. Zależy od servera maxymalne lvle są różne ale zazwyczaj 99. Z każdym lvlem Skill pokemona jest silniejszy. Pokemonów jest wiele, i wiekszosc ma kolejne formy które otrzymujemy gdy dany pok ewoluuje. Ewoluować może przez osiagniecie danego lvlu, gdy damy mu kamien (np. ognistemu pokemonowi - fire stone) lub przez tzw "handel" czyli wysylamy go komus a on odsyla az ewoluuje. Żeby zobaczyć jakim sposobem ewo dany pok wpisujemy pokedex nazwapoka

Skilla poka używamy przez zbindowanie bind "f" "+pokeskill" a gdy pokemon ewo i mamy wiecej skilli do wybrania mozemy zbindowac +pokskill1 ,2 itd.

Opublikowano

Dziękuje a jak się zamienić w warcraft w dziewczynę o.O?? albo jak wziąć jakieś pr0 bronie tak jak minigun

bo podobno na miniguna się pisze /minigun

o.O
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...