Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ninja Hack

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 603
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przeczytaj różową informacje na 1 stronie. Działa na globalach(100% testowane nie spamić)

Co oznacza że masz sobie sam poradzić :D Ja nie mam PL, spytaj się ExT jak to zrobić.

Opublikowano

Kiedy ostatnio ktos sprawdzal na globalu? Probuje teraz odpalic i po zalogowaniu postac jest wbita w glebe.

Opublikowano

Moge potwierdzic ze dziala na globalu :) Pierwsze wrazenia:

1. Przy expie trzeba uwazac bo bije ala wh, a wiadomo licho nie spi.

2. Bardzo dobra sprawa, a mianowicie to ze jak 'normalnie' chodzimy to nie lupie jak wh.

3. Gdy nas ktos zaatakuje , to sam oddaje - hehe super :)

4. DMG na wirujacy jest powalajacy, do pvp idealny :) Zreszta na hity tez.

Gratki za swietna robote.

Opublikowano

No i o to chodzi :D Masz lajka za poradzenie sobie samemu a nie spamowanie że nie umiesz :)

Cieszę się że cheat dobrze działa, jak widać wersja Premium Gold jest lepsza ^,^

PS Niedługo MOŻE wyjdzie wersja na każdą postać z nowymi funkcjami...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wszytsko pięknie śmiga :]

Tylko mam jedno pytanie : Co źle zrobiłem jeżeli nie widze złotego hwanga ubranego tylko zamiast tego jest cała biała staka ninja?

Opublikowano

Ten hack zmniejsza nam exp ? ponieważ na dmg hack na Kamer modzie np: za spota 5lv z dmg a na cliencie bez dmg 7lv :X.

///

zaraz powiem czy działa ^.^ i wg ponieważ ściągam dopiero

Opublikowano
Kozak hack pozdro ;D tylko pytanie działa na modzie ? :>

Działa,ale jeśli chcesz,żeby działał na koniu (o wiele lepiej lata niż z buta) musisz na początku (jak odpalasz moda) przy opcji o odrzucaniu z konia zaznaczyć ON

Ten hack zmniejsza nam exp ? ponieważ na dmg hack na Kamer modzie np: za spota 5lv z dmg a na cliencie bez dmg 7lv :X.

///

zaraz powiem czy działa ^.^ i wg ponieważ ściągam dopiero

Nie może on w żaden sposób zmieniać expa,ponieważ doświadczenie jest ustawione po stronie serwera,a nie clienta (w bazie danych jest więc żaden plik tego nie może mienić). Ten hack ułatwia zabijanie mobków :)

sygnampc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...