Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Jak rozreklamować server?

Pinhead

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Pytanie mam server cs 1.6 Cod Mod Small exp Mam do tego takie pytanie gdzie moge rozreklamować ten serwer i jak pytanie do starszych doswiadczonych kolegów z góry dziękiza pomoc :D

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

Miałem swoja sieć serwerów,, rozreklamowałem ja w taki sposób codziennie z kolegami wysyłaliśmy po innych forach po 20 reklam :) zachęcaliśmy dawalismy Admy.

;) Musisz podejść do tego tak zebys wiedział ze tak mega szybko tego nie rozleklamujesz.

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Opublikowano

Ja swój serw reklamuje na forach (to na którym jesteśmy jest skuteczne w miare)

-ulotki (zrób sobie ulotke wydrukuj i przyklej na klatkach schodowych, ja np pracuje na poczcie wiec dukuje ulotki i daje je listonoszom zeby co jakis czas przyklejali na klatkach)

-radio (u mnie reklama w radio lokalnym kosztuje 10zł 2 dni emisji / 4 razy kazdego dnia

-i perfidny spam na serwach (licz sie z banami od razu mowie)

-Jest jeszcze możliwość pozycjonowania stron internetowych, zajmują się tym odpowiedznie firmy, chodzi o to ze w wyszukiwarce internetowej pod konkretną fraża twój serw bedzie na 1 stronie, kwestia dogadania sie z firmą. Poczytaj na necie o tym

Aktualnie u mnie jest mało graczy bo wprowadzilismy ostre zmiany, ale myśle ze w miesiac odrobie straty

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

Nie dziwię Ci się, że serwer nierozreklamowany. Serwer jest, że tak powiem do odbytu.

Żeby zareklamować serwer trzeba utrzymywać jakiś poziom.

Długie instalacje. Ja akurat wytrwałem ale po 1 rundzie wylazłem.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

najpierw dopracuj serwa potem reklamuj, jak zaczniesz teraz, to moze sie okazac, ze nie bedziesz mial w ogole graczy

1325845644-U48159.gif

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

ja jak chcesz to na wiaderku jest dobra reklama ja jak wykupile to nastepnego dnia mialem 10 osob ktore pozniej zostaly i graly prawie co dziennie ale jak koledzy mowia to mosisz dopracowac serwer fast dl to podstawa jezeli nie masz to ludzie wchodzacy na twoj serwer z ie checaja sie po 1 minucie pobierania a i dobry hosting serwera ja i inni koledzy wchodzac na jakis serwer zwracam uwage na to co jest w nazwie serwera po "@"

czyli np. pukawka zabijaka itp ma hostingi w postaci gameserv , blackspider itp nie wchodze to tez pomaga jaksprawdzic ktory hosting sie nadaje? łatwo czytaj opinnie i zobacz ile osob jest zajerestrowany i ile siedzi online

nfsw_GREGORI24ZSB.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...