Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybila 20 I Nic

sex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wierzysz w to? bo ja nie bardzo

Na chuj ci te plusy, posty, odwiedziny?

Chcesz pomóc ? - Rób to, nie oczekuj nic w zamian.

• Odpowiedzi 310
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to super. To konto nie istnieje pisze. CZyli 1,900kk z czasu buga przepadlo, zlodziej i boga rowniez. Reg usuniety. Na stronce dalej to samo info. Server albo ruszy ze stanem 0 kont albo wogole pojdzie sie walic i trza sie bydzie przezucic na MyMetina na ktorym w kazdej chwili moga wyzerowac chara. Pięknie :unsure:

edit// LOL co to all servers off? newlongju OFF my metin tez o.O

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Opublikowano

Ja też przed chwilą spalałem kalorię :D biegając z myślą że jak wróce to longjuyt2 s3 bedzie chodziło :P

Opublikowano
przez cały dizen siedział czekał na lyt2 zeby po nolajfować a teraz jak nie wypał to sportowiec nagle biggrin.gif typowy neo sad.gif tylko na boisku zeby cie nie bili

widać, że masz jakieś kompleksy i dostajesz w mordę jak wyjdziesz z domu :)

niestety muszę Cię zmartwić i wszedłem na 5 na kompa wszedłem na forum i znowu poszedłem na dwór. a jak dobrze widzę to Ty tu jesteś od rana :) i najdalej do kibla poszedłeś :) a z resztą nie mój problem. no life pozostanie no lifem ;)

a to czy serw będzie czy nie to mam głęboko w dupie, bo nie żyje metkiem :)

Opublikowano

moze ktos podac stronke longjuyt2 bo longjuyt2,com nie chodzi ;/

SERWER: dx.87yt2

BrozeqBody Status : Hacked ( Proboje odzyskac )

Eq: Stal + 9 z kd defa +5 , Magnet z kd powtorki +5 , upiorna + 9 , Budda+9 , Ekstazyjne + 9 , Kolce z niebian lez +9 ,bransa z niebian lez + 9 , naszyjnik z niebian lez + 9 ,

5x P

KON: lvl3

< 3 BOODY !

Opublikowano
moze ktos podac stronke longjuyt2 bo longjuyt2,com nie chodzi ;/

www.longjuyt2.com

Opublikowano

darkmaxi właśnie o to chodzi że nie chodzi dla tego mu tu spamujemy... xD

Opublikowano

widze cie zupełnie ta gierka nie obchodzi przez przypadek tutaj siedzisz juz długi czas a teraz nagle nie staniesz sie fajnym rozrywkowym kolesiem tylko nupem który cos udaje i pociera pryszcza przed monitorem.

Opublikowano

ej na stronce elitepvpers pisze taki temat : Longjuyt2 ON a dalej nie moge bo psize server pełny

Opublikowano
widze cie zupełnie ta gierka nie obchodzi przez przypadek tutaj siedzisz juz długi czas a teraz nagle nie staniesz sie fajnym rozrywkowym kolesiem tylko nupem który cos udaje i pociera pryszcza przed monitorem.

gram jak mi się chce i jak mam czas. bo mam przyjaciół, laske itp, itd. a Ty co masz? only komputer. siedzę od dłuższego czasu ta? forum mam włączone od 14, komputer tak samo, a cały czas siedzę na dworze :) więc pozdro ;)

głupie komentarze zostaw dla siebie, bo z 15 latkiem nie mam zamiaru się kłócić ^^

może za godzinę wpadnę to zobaczę jaki głupi post napisałeś na mój temat :)

Opublikowano
Jesteście żałośni.. mówię o spamerach. Narazie spotkałem tylko kilku porządnych ludzi na tym forum.

Rych -

Jasiu -

Barycz -

kubiscom -

zabka -

adix -

Może są jeszcze ze 2 osoby z którymi da rade porozmawiac kulturalnie i bez spamu.

Ale reszta ? Krowa - co ma downa i pierdoli głupoty na forum o cheatach...

Poprostu mi was żal.. spamerzy. Kogo obchodzi ile osób czyta ten temat ? Mamy to głęboko w dupie i obchodzi nas to tyle co zeszłoroczny śnieg i jeżeli macie coś w głowie to nie spamujcie razem z holtwo i tą nie łaciatą głupią krową - bo taka prawda tylko głupek pisałby o głupotach na takim forum..

Pozdrawiam..

Musisz lansić że umiesz BBCodes?

Opublikowano

jestem bardzo ciekawy co do ch2 bo ch1 s1 chodzi a ch2 ni ch*ja :)

Ogolnie to już nie piszcie l2 chodzi i niepotrzebne nowe tematy...

@ down

uspokój sie ^^

Pozdrawiam

(zbieram + nie - :) )

Opublikowano
A pierdole twoje zdanie Holtwo bo takich noobow zdanie owiewa mi koło dupy.. Piszę czytelnie żebyś mógł przeczytac.

PS: tak podnieca mnie to

Przyspamuj jeszcze trochę.

nie każdy na tym forum jest ślepy , i musi mieć pogrubioną czcionkę tak jak ty ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...