Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybila 20 I Nic

sex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wchodze na spolszczeniu ^^ i na s2grałem na s1 nie a s1 chyba działa bo taki komunikat^^ niech ktos sprawdzi kto grał na s1 albo na innych

• Odpowiedzi 310
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja wam mowie ze usuneli u mnie tez tak pisze !! 100% że bedziemy od nowa expic ! 78lvl sokoła +9 zelazny +9 ebony +8 poszly sieeee...

Opublikowano

serwer 3 - off

serwer 2 - off

serwer 1 - off

Więc nie pier .... mi ze chodzi i koniec spamu !!! nie pisac tu zobaczcie co sie zorbilo na dziale metin 500 tapicow -.-

Pozdrawiam

(zbieram + nie - :) )

Opublikowano

fajnie Mnie sie podoba ze usuneli tylko niech rejstracje uruchomia... ale i tak coś Mi nie pasi Jak pisali że server rusza dzisiaj 27 lipca ble ble ble a tu nie działa to by poinformowali na ich stronce^^

Opublikowano

nie płaczcie, jak wyłaczyli serwa tez tak pisało, potem ze zostaniesz zalogowany, wazne ze cos robią tylko urwa pograłbym juz

Opublikowano
nie płaczcie, jak wyłaczyli serwa tez tak pisało, potem ze zostaniesz zalogowany, wazne ze cos robią tylko urwa pograłbym juz

Przecież podobno ty już grasz i widziałeś perły u npc.

No i widzisz jak kręcisz

Opublikowano

Omfg!!! Ale spam w tym temacie! Powstał dzisiaj i już 11 stron?

Close topic.

Dalsze posty będą reportowane.

maybenow.png

Opublikowano
Serwer już działa teraz stronkę pewnie robia -.-

też tak sądzę :D bo jak server padł to na ich stronce długo nie było informacji dopiero po jakimś czasie dodali info :D możliwe że jeszcze dzisiaj pogramy... sam nie wiem bo inni gadaja że nie maja kasy ze 7 sierpnia ruszy ^^ zal

Opublikowano

żeczywiście s1 ch1 działa ale

nie działa ch2 -.-

Blased ciekawe co da raportowanie :)

Pozdrawiam

(zbieram + nie - :) )

Opublikowano

Serwer został w wyniku przestępczej elementów w naszych bieżących ataków, nielegalnego dostępu elementy za pomocą szczotki USTERKA nielegalnych towarów, mamy ten błąd zaplombowane.

W celu zapewnienia stabilnej platformy do bezpiecznego, 4 dużych dzielnic zostaną ponownie test-re-test jest następująca:

Poprawa na oryginalnym podstawie doświadczeń 20 razy, 10 razy stawka przemocy, perła wolne, tylko konwersji nieruchomości do sprzedaży przedmioty, dodatkowe przedmioty, ostateczną konwersję, ostateczny dodatkowe, a koszt utrzymania serwera kamienia +5

Musimy wykorzystać tę okazję, aby naprawić wszystkie mapie BUG, zapewniamy, że wszyscy gracze

W celu lepszego i bardziej długoterminowe świadczenia usług dla wszystkich badawczego ponownie serwerze chcesz komunikować się ze sobą, otwarcie dnia 27 lipca otwarcie wieczorem Pekin czas 20:00

Biuro Obsługi Klienta otrzymaliśmy konkretnych porad i najnowsze aktualizacje witryny!

RMB wszystkich graczy mają pełne odszkodowanie za wszystkie warunki!

Aby oprzeć niektóre elementy poważne problemy, ponieważ nie chcemy myszki odchody z własnej一锅粥 nadzieję! ! !

Nadzieję, że nie wierzę, że w innych miejscach na uwadze, usługi profesjonalne długoterminowej stabilności i otwiera 24-godzin służyć wiernie!

CZYLI ŻE SERW ODPALA SIE 24 H !!!!!

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

yaaaaaleeeex (02:52):

whats up z serwerem mate?

亮(02:53):

kilka minut, jest on na

yaaaaaleeeex (02:53):

nice work

yaaaaaleeeex (02:54):

www .************ lub www .**************?

亮(02:54):

www .************

"Musimy pobrać ponownie?

亮(02:54):

tak

Love you so much <3

to z elitepvp

Opublikowano

czyli juz jasne serv odpala sie 24 h

a konta nie zostaly uruchomione czyli...

... nie usuniere

(z tego co naczytalem :P)

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano
Serwer został w wyniku przestępczej elementów w naszych bieżących ataków, nielegalnego dostępu elementy za pomocą szczotki USTERKA nielegalnych towarów, mamy ten błąd zaplombowane.

W celu zapewnienia stabilnej platformy do bezpiecznego, 4 dużych dzielnic zostaną ponownie test-re-test jest następująca:

Poprawa na oryginalnym podstawie doświadczeń 20 razy, 10 razy stawka przemocy, perła wolne, tylko konwersji nieruchomości do sprzedaży przedmioty, dodatkowe przedmioty, ostateczną konwersję, ostateczny dodatkowe, a koszt utrzymania serwera kamienia +5

Musimy wykorzystać tę okazję, aby naprawić wszystkie mapie BUG, zapewniamy, że wszyscy gracze

W celu lepszego i bardziej długoterminowe świadczenia usług dla wszystkich badawczego ponownie serwerze chcesz komunikować się ze sobą, otwarcie dnia 27 lipca otwarcie wieczorem Pekin czas 20:00

Biuro Obsługi Klienta otrzymaliśmy konkretnych porad i najnowsze aktualizacje witryny!

RMB wszystkich graczy mają pełne odszkodowanie za wszystkie warunki!

Aby oprzeć niektóre elementy poważne problemy, ponieważ nie chcemy myszki odchody z własnej一锅粥 nadzieję! ! !

Nadzieję, że nie wierzę, że w innych miejscach na uwadze, usługi profesjonalne długoterminowej stabilności i otwiera 24-godzin służyć wiernie!

CZYLI ŻE SERW ODPALA SIE 24 H !!!!!

takie cos to wczoraj juz wyczytalem :P

Opublikowano

Przeciez oni go wczoraj odpalili i czekali pewnie 24h az sie odpali calkiem.Przeciez by nie pisali ze dzis o 14 wlaczony bedzie. A dzialac bedzie za 1-4h sam tak GM pisal czyli max o 18 powinie dzialac

Syygna;)

Klikając na ten link pomagasz.:)

Trade Hack w tym Topicu!

1000 WEJSĆ DNIA 01.03.2010 Dziękuje! ;)

Teraz Lecim do 2K:)

Opublikowano

szkoda mi was :D chodzi o to ze serwer będzie działac 24 godizny na dobe a nie tyle zajmie otwieranie serwa....

Opublikowano

"The server is too busy at the moment. Please try again later."

Z elitepvpers -.- za duzo ludzi ;f

Na chuj ci te plusy, posty, odwiedziny?

Chcesz pomóc ? - Rób to, nie oczekuj nic w zamian.

Opublikowano

przez cały dizen siedział czekał na lyt2 zeby po nolajfować a teraz jak nie wypał to sportowiec nagle :D typowy neo :( tylko na boisku zeby cie nie bili

Opublikowano

@up

buahaha, dostanie w pape i znowu przez 4.5roku z chaty nie wyjdzie xD

Cytat ktory cie zabije xD

JEZU DAJCIE MU PARLAMENTA LUB PRZENIESCI TO DO OFF TOP

by sEr&sEr

Opublikowano

czyli z serverem czekamy do 18 niby? bo coś była mowa że za 1-4h będzie xD hehe szkoda xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...