Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I]Najlepsze Montage

ziomalq12347

46 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ktore montage jest najlepsze?

• stworzone przez xXTurner
      15
    • stworzone przez BrainDamaged
      29
    • stworzone przez TiendichKill
      2
  2. 2. Kto lepiej gra?

• xXTurner
      31
    • BrainDamaged
      7
    • TiendichKill
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, znalazłes fajne i ciekawe montage warte obejrzenia i chesz sie nim z nami nim podzielic, to temat dla ciebie

Montage by xXTurner

To jest ukryta treść, proszę

Montage by BrainDamaged

Dodalbym jeszcze 1 montage ale za duza ilosc mediow.

beznazwygr.png

Opublikowano

Od dawna śledzę BrainaDamageda.Kiedyś widziałem potężne montage wykonane przez Alexa Grozava dla niego .

Ogólnie dzięki temu zajął 2 miejsce w jakimś tam evencie,ale co jak co widać,że koleś ma skilla .

9368_gold.png

Opublikowano

Najlepiej zmontowane Brain wiadomo

Najlepszy z tej trójcy? Dałem Braina nie raz z nim gadałem znam kolesia nie raz z nim wyskocze jak gram ^.^ ale każdy nawet on ma gorsze rundki ;p

Mój człowiek M6A2-<3

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

ziomalq teraz dałeś ankietę w której nie wiem jak odpowiedzieć xD

no to tak zagłosuje na Brain w najlepszy montage ponieważ to nie jest jedyny jego montage ma też dużo innych bardzo fajnych lecz u xXturnera widzi mi się ten bajer na filmiku co wchodzi w 4:17 .

Od zawsze w CA wymiatają snajperzy a z tego co tu widziałem wydaje mi się że najlepiej gra TiendichKill więc na niego oddam głos ...

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Braina montage najlepiej zmontowany to chyba jest bez sprzeczne

co do gry to wg mnie nie można tak określać bo jednemu uda się nagrać jak zaje*ście mu się udała jakaś akcja a innemu juz nie, wieć...

Tak btw Yyyy co to kuź*a robi w dziale głównym ?.. Od czegoś są te media...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Najlepszy montage to montage stworzony przez BrainDamaged a najlepiej gra to chyba xXTurner te jego piękne ogarnianie za co dostał kiedyś bana ; o

35626.jpg

MPC[*]

Opublikowano

taa Turner wali tyle une dla tego że nie gra na lepszych graczy jakoś nie zauważyłem tam osoby z 2lt +

TiendichKill chyba go nie możemy teraz oceniać jak gra ponieważ kiedy on ten filmik robił ..

Opublikowano

Do moderatorow :

Prosze o zmiane nazwy tematu na " Najlepsze montage "

Do pana up

To nie my montowaliśmy tylko inni gracze. W montage xXTurnera na samym koncu jest napisane jakich programow uzywal. Ale powiem ci z pamieci jakich programow uzywali : Sony vegas, Fraps, after effects cs4, Cinema4d. Tak przynajmniej pisalo.

Możecie tez wklejac wedlug was najlepsze montage, nie zabraniam.

beznazwygr.png

Opublikowano

No, filmik ładnie zmontowany. Ta akcja od 1:21 była ustawiona, mało prawdopodobne, by tak zrobił przy normalnej grze.

Opublikowano

No No ladnie, ale u niego max to ultrakil chyba. Ale ta akcja co pojechal 4 przez sciane to az sie zasmialem. To moze byc niesamowity fart albo ustawiona gra.

beznazwygr.png

Opublikowano

ziomalq z całym szacunkiem ale oglądaj lepiej filmiki on zrobił ultra killa ale grał tylko S&D i Eli PRO

według mnie ultra kill na tych trybach to dobry wynik .

Ponadto wyśmienicie gra snajpą i pistoletem .

A ta akcja przez ścianę naprawdę niesamowita .

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Nie ogarniam jak 9 letnia dziewczynka tak moze grac o.O O.o o.O .

Pewnie ją wszystkiego uczyl krok po kroku i sie nauczyla. Sam bym chcial miec brata ktory gra jak Tiendichkill

Ps. xXTurner gra w combat arms eu pod nickiem oOTurner

beznazwygr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...