Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co do Power Room

Easy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zrobić ten power room .

Bo szukałem i nigdzie nic niema

I nie pisać postów typu google nie boli i innych !

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Power room daje +% do expa. Nie wiem jak go stworzyć. Nie wiem czy zwykły user w ogóle go może stworzyć, nigdzie nie jest to napisane, albo ja nie mogę znaleźć.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

czyli musiał bym miec postac za wc kupione czy za ap ? Bo bardziej mi wc daja po 10 albo 20 xD

oDYVDfv.gif
Opublikowano (edytowane)

nie wiem jak to jest po polsku, ale to jest taki pakiet.

np. mozesz pisac na zielono, twoje roomy sa na pierwszej stronie, chyba dodatkowy exp i zloto.

mozna go kupic tylko za ap,@down:a to ja pisze o...? ;)Na US 1200 AP za 30 dni, na plu nie wiem

Edytowane przez AdamS12
52287137559562145640.png

Opublikowano

Nie,źle mówicie.

Aby zrobić jak nazywacie "zielony" room trzeba zakupić power master item (czy jakoś tak) chyba za 1700 ap!!

Po tym można robić te roomy

Opublikowano (edytowane)

Bodajże 1200 ap/7 dni

Dzięki niemu masz pokój na początku listy pokoi (na zielono), a w środku każdy gracz może użyć ELWERCI, ZAISTEV CF, granatu i dwóch tatuaży. Dodatkowo jest tam system multi wybierania broni (możesz zmieniać w dowolnym momencie) oraz system śmierci.

Edytowane przez Vizorg
Opublikowano

System multi wybierania - normalnie na początku każdej rundy wybierasz broń i nie masz możliwości jej zmienić, jednak w Power Rooomie po wciśnięciu klawisza B możesz zmieniać bronie do woli, bez limitów.

System śmierci - gdy wróg Cię zabije, masz go oznaczonego kosą, czyli znasz jego dokładną pozycję

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...