Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ktoś dostał bana ?

Makyura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jestem ciekawy czy ktoś w sf dostał bana za bota to jest niby cheat ale wydaje mi sie że nie do wykrycia bo nikt nie widzi że ktoś np używa bota, bo to nie mmorpg w 3d gdzie sie np. chodzi strzałkami jak w metinie. bo i tak wszyscy co wiedzą o bocie to z niego korzystają czyli ok.90,5% to ludzie na botach chcę się tylko dowiedzieć czy ktoś załapał bana za bot. bot tylko robi misje i np walczy na arenie (w nowszych wersjach) ^^

wydaje mi się że nie jest on do wykrycia szukałem na różnych forach czy ktoś załapal bana za bot. i nic ^^

niewiem na jakiej podstawie mogli by zobaczyć kto korzysta z bota jak to bot sie loguje na konto i jesteśmy jako dostępni a nie AFK więc... co napisali by do tego co robili bota o podanie użytkowników o podanie loginów kto logował sie na bocie?... a w bocie sie nie zapisuje ani sfbot.com nie mają takiego czegoś że im się zapisuje kto korzysta z bota:)

Opublikowano

maja sposob i bendzie ban sprawdzaja co ile sec jest quest czyli 1 robisz skonczyl sie i np 1 sec robisz 2 czyli wiadomo ze bot bo w 1 sec nie zrobisz sam i sprawdzaja co ile razy tak robisz.

Opublikowano

jak niby majom to sprawdzic hmm? w systemie im sie takie cos nie zapisuje tzn w bazie danych a i tak team sf game jest nieogarniety

w 1s nie zrobie? wlasnie ze zrobie jak ktos ma szybki net a tak sie sklada ze mam bardzo szybki

jedynie na innych forach czytalem to gosciu dostal bana za to ze nie kupil grzybkuw i za to ze nieuzywal bota

a jak by nawet mieli takie cos ze sprawdzajom co ile sekund robi questy to by calom gre zbanowali muwiąc calom mam na myśli nie tylko pl ale wszystkie kraje a od tego cala gra by padła i s&f by juz nie istnial tylko dzieki graczom ta gra jeszcze sie utrzymuje

wgl tylko korzystam z bota na misje a na arene nie ustawiam bo korzystam ze starej wersji bota.

by musieli grzyberów banować którzy jadom na bocie

powinien być legalny ten bot bo to za nas komp robi a sf game to tylko gra i nie powinno sie jej traktowac jako prawdziwe zycie tylko jako zabawe.

pawelyoy a jaki masz juz lvl chce zobaczyc ile moge pociagnonc na tym bocie :)

tak z ciekawości pytam ^^

Opublikowano

jak niby majom to sprawdzic hmm? w systemie im sie takie cos nie zapisuje tzn w bazie danych a i tak team sf game jest nieogarniety

w 1s nie zrobie? wlasnie ze zrobie jak ktos ma szybki net a tak sie sklada ze mam bardzo szybki

jedynie na innych forach czytalem to gosciu dostal bana za to ze nie kupil grzybkuw i za to ze nieuzywal bota

a jak by nawet mieli takie cos ze sprawdzajom co ile sekund robi questy to by calom gre zbanowali muwiąc calom mam na myśli nie tylko pl ale wszystkie kraje a od tego cala gra by padła i s&f by juz nie istnial tylko dzieki graczom ta gra jeszcze sie utrzymuje

wgl tylko korzystam z bota na misje a na arene nie ustawiam bo korzystam ze starej wersji bota.

by musieli grzyberów banować którzy jadom na bocie

powinien być legalny ten bot bo to za nas komp robi a sf game to tylko gra i nie powinno sie jej traktowac jako prawdziwe zycie tylko jako zabawe.

pawelyoy a jaki masz juz lvl chce zobaczyc ile moge pociagnonc na tym bocie :)

tak z ciekawości pytam ^^

Ouuu... ty lepiej zamiast za s&f kup sobie grę pod tytułem " Reksio Bawi i Uczy część 2 " Ortografia" " A tak do rzeczy u mnie na s6 nie widziałem ani jednej osoby zbanowej za boty ale na s2 z 10-20 osób się trafiło ^^ Bot działa na tym że wybiera tylko misje albo gold albo doś(wybiera się w bocie) i bot te misje robi tylko w odstępie misja od misji ok. sekundy i oni poznają jak powiedzmy pół dnia bot będzie jechał tylko na golda lub dośa i co 1 sekundę to daną osobę banują... Proste i banalne =)

Opublikowano

Muszę Cię kolego zmartwić, ale Nasz system wykrywa prawie 70% botów ;)

Może to i nie gra MMORPG, ale system filtrujący banuje większość graczy, którzy korzystali z bota. I nie, to nie jest jakiś 'trik', żeby komuś się odechciało grać na bocie ^^

Opublikowano

Muszę Cię kolego zmartwić, ale Nasz system wykrywa prawie 70% botów

Może to i nie gra MMORPG, ale system filtrujący banuje większość graczy, którzy korzystali z bota. I nie, to nie jest jakiś 'trik', żeby komuś się odechciało grać na bocie ^^

Tylko dlaczego zbanowali konta na których nie były kupione grzybki.

Opublikowano
Menestero właśnie dzisiaj zaczołem grać bez bota bo nieche dostac (zrobilem nowe konto) bana, dobrze by bylo gdyby nie banowali za to ze nie kupuje sie grzybkuw i za to ze komus np 5grzybuw na dzien wydropi a czasem nawet 2
Opublikowano

Info dot. banów od admina.

Proszę nie pisać do supportu z prośbą o złagodzenie kary za korzystanie z niedozwolonych programów "botów".

Czas blokady nie zostanie skrócony.

Jest to przestroga, dla użytkowników łamiących regulamin i grających nie fair.

Kolejnym razem konto może zostać zablokowane na stałe.

Opublikowano

kolo zobacz w temacie szczescia nieszczescia na ostatniej stronie kolo 8 dni ban za bota

sygnaturamojapierwsza.png

Sygna by my moja taka pierwsza

ps.ta z Messim była źle zrobiona ;)

Opublikowano

Nie banują tylko kont, na których nie zostały zakupione grzybki.

Banowane są praktycznie WSZYSTKIE konta, na których używano bota. Nawet te, na których były zakupione grzybki.

Opublikowano

Nie banują tylko kont, na których nie zostały zakupione grzybki.

Banowane są praktycznie WSZYSTKIE konta, na których używano bota. Nawet te, na których były zakupione grzybki.

Słowa "praktycznie wszystkie" są kluczowe. Niech sobie zbanują kogoś z pierwszej dziesiątki na jakimś serwerze to uwierze, a nie zrobią tego bo po 1 niesie to za sobą komplikacje prawne, po 2 nie ucina się gałęzi na której się siedzi po 3 można zawsze zrobić bojkot kupywania grzybków a po 4 to co komu przeszkadza ten bot.

Opublikowano

a jak oni to wgl wykryawjom ze ktos jedzie na bocie ja, dzisiaj zaczolem grac fair (bez bota) ale uzywalem bota na innym koncie a na nowym juz nieuzywam czy moge miec bana?

Opublikowano

warta co godzine, przez długi, długi czas i ban gwarantowany.

ja nie dostałem bana mimo iż odpalam na bocie 15 kont~

kumpel załączał warte co godzine i dostał

Opublikowano

Wyszła nowa wersja bota, która umożliwia ustawienie, żeby no.: bot czekal przed wzieciem misji naprzykład 10sec ;x bot został ulepszony i jeżeli ktoś wie jak wszystko ustawić gwarantuję, że nie grozi mu żaden ban ..

Jeżeli Pomogłem Daj +`

Opublikowano

Posiadam konto na s8, s11 i s13 wszystkie posiadały te same ustawienia ( + wszystkich moich kolegów to z 10 kont miałem ogólnie ustawionych na bocie ), więc do rzeczy dostałem bana ja na s11 i mój kolega też na tym samym świecie. Jeśli używacie bota jest to na waszą odpowiedzialność, a szansa że dostaniecie bana (ja dostałem na miech) jest minimalna.

Opublikowano

ja nigdy :)

1326497561-U433938.gif

ilość postów:

`- 15-30[X]

`-30-45[X]

`-45-55[.]

`-55-70[.]

`-70-85[.]

`-100-200[.]

• 1 rok później...
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Za bota nie dostalem bana. Boce 2 lata i dupa kupa mam 10 kont nic sie nie dzieje. Dostałem jedynie bana na 99dni za handel i kradzież kont.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...