Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Aktualny poradnik jak wykorzystać kod Dr.Pepper

Diego77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PROMOCJA NIEAKTUALNA !!!

Witam!

Postanowiłem zrobić nowy aktualny poradnik o darmowych strojach Dr.Pepper, gdyż wielu ludzi nadal ma problemy z ich uzyskaniem.

No to lecimy!

Gdy już macie kod to postępujecie jak na zdjęciach ;)

1

67976740.png

2

dr2u.png

3

dr3.png

4

dr4q.png

5

dr5.png

6

dr6.png

7

dr7.png

8

dr8.png

9

dr9.png

10

dr10h.png

11

dr11.png

Informacje dodatkowe:

• link do generatora kodów Dr.Pepper :
    To jest ukryta treść, proszę

• na jednym koncie Dr.Pepper można użyć tylko 1 kodu dr pepper; jeśli chcecie użyć ich więcej musicie stworzyć nowe konto na Dr.Pepper
  • wszystkie dane podane przy rejestracji na stronie Dr.Pepper nie muszą być prawdziwe, najważniejsze żeby wpisywać je logicznie (tj. w ZIP CODE wpisać jakieś cyfry, wiek między 20-80 itp.); jedynym wyjątkiem są dane wpisywane na zdjęciu nr 8 - tam musicie wpisać swoje prawdziwe dane do konta BF Heroes, aby odebrać nagrodę
  • tego sposobu wykorzystania kodów Dr.Pepper możecie oczywiście używać do odbierania nagród w innych grach, np. Battlefield 3; wystarczy popatrzeć, co możecie dostać, gdy wybieracie prezent ;)
  • gdy już jesteście przy punkcie 8: w tym momencie po naciśnięciu przycisku "Login" możecie mieć duużego laga, gdyż mnóstwo ludzi w tym samym czasie chce zdobyć nagrody (no przecie darmowe ;) )
  • Stroje dla Royals:
    • Cliffhanger's Set
    • Donald Dress-white
    • Legionnaire's Set
    • Aviator's Set

[*]Stroje dla Nationals:

• Alpiner's Set
    • Fritz Formal
    • Desert Fox's Set
    • Ace's Set

mam nadzieję że pomogłem części społeczeństwa ;)

Opublikowano

nie wiem po co gość się męczył z tymi danymi...

może i łatwiej znaleźć film, choć czasami przydaje się alternatywne źródło/wersja tekstowa

Opublikowano

to teraz dam ci zagatke

dlaczemu jak wybieram kod wszystko robie jak trzeba na koncie bfh mam tylko postacie royal jak juz mnie przenosi strone bfh wpisuje pasy sa tylko 2 stroje dla national ?

Opublikowano

wyraź się jaśniej, nie bardzo rozumiem... że niby przy wyborze "na którą postać chcesz dać strój" masz ubranko dla niemca?

Opublikowano

no to znaczy że złe ubranko od dr.peppera wybrałeś... są 4 sety dla niemca i 4 sety dla alianta

NIEMIEC:

Alpinier

Fritz

Desert Fox

Ace

ALIANT:

Cliffanger

Donald

Legionnare

Aviator

Opublikowano

Pięknie ładnie opisane. Jeszcze takiego nie było szczegółowego moim zdaniem Mody Podpinać przyda się tak szczegółowy jak dla przedszkolaka każdy zrozumie ! :]

Gng8i.png
Opublikowano

Mogę dodać tutek do mojego tematu? :P

spoko ;)

thx za opinie, postaram się jeszcze dodać: "Informacje dodatkowe"

Mi podczas logowania przez email ładuje i ładuje co robic?

Po prostu czekaj, wczoraj jak robiłem zdjęcia do TUTa to też czekałem z 15 minut...

To jest po prostu wina lagów (przecież darmowe, wszyscy chcą mieć :D )

Opublikowano

Przypadkiem drpepper już nie działa?

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Przypadkiem drpepper już nie działa?

Dlaczego miałby nie działać ? Generator nie działa, natomiast sama promocja ma się dobrze.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

na zdjęciu 6 wybierasz PC i potem jakiś strój... jak ci sie coś pobiera to znaczy że wybrałeś tapetę....... zrób to jeszcze raz uważnie

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...