Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Poradnik dotyczący iBota/Ribot.

SZEF xP

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 387
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
A jeszcze mógłby ktoś do skryptów bo też nie działa.

ściągnij scrypty z bot-cave.net tam bd cała paczka masz ją pobrać i w tej paczce bd scrypty

P.S. tworca odsiebie.pl został aresztowany

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

A ja mam taki problem,ide na spota gdzie jest pt dochodze do pt daje start i ustawiam zeby blesa tylko odpalał i on strasznie wariuje z przemiana broni zaatakuje zmienia na clera i tak ciagle po czym dc

Opublikowano

potrzebuje pomocy, pierwszy raz uzywam ibota, wczesniej srokingi i sbot.. ale problem jest w tym skrypty nagrane, bot bije z 5-6mobow i przestaje.. stoi w miejscu nic bije, dopiero jak klikne start botting to zacznie znowu 5-6mobow znowu taka sama sytuacja.. jakas pomoc?

Opublikowano

Mam taki problem...wbilem wszystko ok zaladowalem scrypta do jangan cave wszystko ladnie (skrypty te z sbota) bot idzie do cave teleportuje sie do srodka i zamiast isc droga tak jak powinien to idzie w kierunku sciany tak jakby chcial przez nia przejsc do nastepnej komnaty... co z tym fantem zrobic?

Ponawiam pytanie!!! Oczywiscie dla tego kto odpowie 5*

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

13.Wlacza sie Silkroad i dostajesz big laga , dc ?

Alt+Ctrl+Del > sro_client.exe > prawoklik > ustaw koligację na 1 procesor

Jak dostaje laga, włączam ten menadżer zadań i nie mam takiej opcji 'ustaw kolignacje na 1 procesor' Co robic?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Proszę o aktualizacje FAQ.

Wróciłem do iSRO i teraz szukam jakiegos darmowego bota, wbijam do FAQ i widze link na OdSiebie.com - a ta strona juz dawno zamknięta - także no ten ^^

Opublikowano

Ja mam taki problem, ze po zrobieniu skrypta bot bije normalnie moby, ale gdy juz zabraknie boltow to nie robic tp do miasta... jak zrobie sam to skrypt sie nie odpala ;/

moze jakas pomoc??

Opublikowano

O ile się orientuje to iBot ma właśnie jakieś bugi związane z boltami/arrowami. Chyba nic na to się nie poradzi ale próbować możesz.

Sig.png

Opublikowano

Witam.

Mam pewien problem z Ibotem otóż kiedyś mi pokazywało ile razy się logował itp. a po 2 ostatnich wersjach dzieje się tak jakby bot jakby nie był "zgrany" z loaderem. Nie wiem czy każdy tak ma, czy tylko ja. Jeśli ktoś wie co może być przyczyną tego prosiłbym o informację. Wszystko robię zgodnie tak jak kiedyś robiłem i wszystko chodziło normalnie tj odpalam Ibota, odpalam loadera, wpisuję port i uruchom i chodziło. Nie wiem czy zrozumiale opisałem ^^ Pozdrawiam.

Opublikowano

Mozliwe ze masz stara wersje bota albo loadera, pobierz najnowsza wersje ibota z downloadu mpcforum i sporboj :P pamietaj o zaznaczeniu redirect ip w loaderze i wpisanie portu 16000

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Właśnie w tym problem, że mam wszystko najnowsze wersje i loadera no i ofc zaznaczam redirect ip wraz z portem. I nie pokazuje się ile razy się loguje itp...

Opublikowano

ja mam znow inny problem ^^ gdy wchodzę na iBota, potem Launcher (robie jak w tutku) gram ok. 5minut i mam crasha z moimi danymi kompa ^^ jak się tego pozbyć ??

Opublikowano

ja mam problem jak chce ustawiy u wiyarda yebz sie bufowal np bless to jak mam yrobic yebz mi automatzcynie ymienil na clerzc roda

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam taki problem i prosze o jego rozwiazanie bo tera mam ferie i duzo na głowie.

To jest ukryta treść, proszę

wkleilem ten plik do windows system32 i nic wkleilem tez do folderu z ibotem i nic, otwieralem ibota jako administrator i nic , :::(((

Opublikowano

Czy mógłby ktoś napisać skrypta do punktu 9 i napisać gdzie mam go wkleić, albo chociaż instrukcje i stronę podać. Używam ribot.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...