Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak wstrzyknąć plik dll. oraz nie zawodny injector

Glodelk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś chcę wam zaprezentować instrukcje dla zielonych jak wstrzyknąć dll'ke , oraz dam wam niezawodnego injectora

Injector(Edytowałem bo pomyłka xD ):

To jest ukryta treść, proszę

Skan:

To jest ukryta treść, proszę

(Wykryło wirusa, bo to injector co nie ? )

Instrukcja wstrzykania :

1.Odpalamy grę, której chcemy wstrzyknąć dll'ke .

2.Odpalamy Injectora .

3.Wyżej wybieramy proces . (UWAGA! Musimy podać , jak się w folderze głównym ten program/gra nazywa , w przypadku BF:H plik nosi nazwę " BFHeroes "

4.Później niżej klikamy na te trzy kropki (...) i wybieramy dll'ke , którą chcemy wstrzyknąć.

5.Klikamy Inject .

6. Cieszymy się grą .

Mam nadzieję , że pomogłem oraz , że można podpiąć ;)

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Nie . Ale jest zgoda na jego rozpowszechnianie .

P.s

To jest injector , nie hack :)

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

To są 2 mirrory ;)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Prosze o zamkniecie , injector mi sie zapodział i nie mam jak wrzucić .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...