Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] WKRÓTCE || Coming Soon

damian&d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja uważam ze moze to byc statek bo przeciez jakis czas temu byl konkurs (

To jest ukryta treść, proszę
) ktory dotyczyl projektu jak w linku !! wiec moze pracuja nad czyms takim co moze wytrzymac ogien z laserow lf4 itd. wszystko jest mozliwe choc tez slyszalem ze mapy maja sie poleprzyc i maja dodac jedna pvp. ale jak zwykle musza naczaskac sianko od userow poki nowosci weszly a my oczywiscie dorobimy sie oczywiscie na bocikach!! ale nic nie pozostalo tylko czekac cierpliwie do odsłony! pzdr

alanczrntzg_zmniejszacz-pl_652783.jpg

Opublikowano

Niewiem po co ten konkurs był ale głupio by było jakby wprowadzili nowy statek. A żeby wytrzymać ogień lf4 możesz drony i osłony ulepszyć. Teraz na full Speed mam 1 400 000 osłon z 1 boosterem

Opublikowano

Ta wy chcecie nowe statki updaty a sprobujcie sobie na mapie polatać zamiast botów masakra lagi, lagi , lagi. Juz nawet przegladarki nie wytrzymuja i ten flash player :(

Opublikowano

Ta wy chcecie nowe statki updaty a sprobujcie sobie na mapie polatać zamiast botów masakra lagi, lagi , lagi. Juz nawet przegladarki nie wytrzymuja i ten flash player :(

Kto niby chce ? NIkt tego gówna nie chce. Za szybko updajtują darkorbita i przez to lagi są, a gracze nie nadążają z urką. Wg mnie teraz powinni dopiero wprowadzać pet'a . Za szybko po prostu wszystko. I dlatego nikomu sie to nie podoba.

Opublikowano

Niewiem co to będzie ale mam nadzieje że coś pewnego nie na %. Dziś 5 Zet i 1 dres. Żenada muszę z 50 razy zrobić w sumie aby mieć full. Wole dać 3 Mln uri ale to mieć. A nie 3 Mln uri w błoto.

Opublikowano

wbijam po 3 dniach nieaktywnośći zobaczyć czy już coś robią z tą zakładką a tu warna naprawde w dupach się przewraca po ostatnim warnie bota nie używałem a i tak warn masakra ;/

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

z nieoficjalnych zrodel wiadomo ze bedzie to cos co wspomoze zarowno poczatkujacych jak i zaawansowanych graczy wiec nie bedzie to statek za nie wiadomo ile uri ani nic na co trzeba bedzie wybulic full kasy, tylko cos czego bedzie mogl uzyc kazdy 10 lveloviec nie ladujacy kasy w uridium( korzysci z tego beda oczywiscie odpowiednio wieksze dla lepszych i bogatszych w uri graczy )

Opublikowano

Po ostatnich dodatkach typu apis, zeus, ulepszanie itemów śmiem szczerze wątpić w to co piszesz, no ale takie coś na pewno by zachęciło nowych graczy (o ile to naprawdę było by pomocne)

Opublikowano

Może chcą pokazać "dobroduszność", aby przetrzymać graczy i znów udupić na nowy rok?

Hmm. całkiem ciekawa taktyka, ale czy skuteczna?

Komu miały puścić nerwy już puściły

:)

Teraz nie ma graczy z porządnym wyposażeniem, którzy nie bocą, albo nie ładują takiej kasy, że po roku można by kupić niezłe używane autko.

Hahah dadzą "Dark Orbit Totto Lotto"

xD

Opublikowano

niewiem jak wy ale ja mam dziwne uczucie że niedługo rozbudują skylab i że mogą dodać kolektor na Palladium ( wtedy boty by dedły doszczętnie )

Opublikowano

no nie wiem jak by potrzebowało 10 sepromu aby 1 palladium stworzyc i kilka na godzine by bylo to i tak kase ludzie by ladowali :P

WAŻNE

Nie zbieram ani + ani - a jeśli chcesz mnie na siłę uszczęśliwić to daj to co uważasz za słuszne

ale i tak uważam ze jest masa innych użytkowników która naprawdę zasługuje na uznanie :) dzieląc się z nami TUT`kami i innym badziewiem :P

I JESZCZE WAŻNA RZECZ ZAMIAST OBRAŻAĆ INNYCH POSTARAJCIE SIĘ IM WYTŁUMACZYĆ BO MOŻNE NIE ROZUMIEJĄ TEMATÓW W KTÓRYCH ODPOWIADAJĄ

POZDRAWIAM:ÖPŦĭМŮ$»«PŖĭMΞ SERWER: Global Ameryka 5

Opublikowano

niewiem jak wy ale ja mam dziwne uczucie że niedługo rozbudują skylab i że mogą dodać kolektor na Palladium ( wtedy boty by dedły doszczętnie )

Całkiem możliwe, bo jak dotąd Palladium do niczego nie służy oprócz wymiany na darmową energię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...