Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] IBot licencja!

Koobcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomocy!!! sciagnalem z chomikuj ibota ale po 24 h mi wygasl-_- pisze ze "licencja wygasla" co mam zrobic zeby ta licencje przedluzyc??

Opublikowano

Tu ci napisze wyjścia

1. Nie bocić albo innego bota zainstalować

2. Zapytać kolegi czy ci da linka do bota bo jak nie to pogroź mu widelcem :D {ŻARCIK}

3. Kup licencje u IVANA za jedyne 30zł

nie reklamujemy yt.

Opublikowano

jak chcesz miec czas zanim znajdziesz sposob zainstaluj KBota to jest to samo co IBot tylko inaczej sie nazywa i jest tanszy... 60 zl na 12 LAT, kiedy IBot koszuje 30zl za MIESIAC

Opublikowano

jakis user mial cracka ale napisalem raport zeby usuneli bo to forum nie popieram piractwa :)

Dobre ! Uśmiałem się do łez :) takim sposobem to forum przestaje mieć sens bo jeśli jest ktoś taki uczciwy to wie że cheaty, boty, bugi, hacki są w grach zabronione. O piractwie może być tylko mowa w przypadku legalnego oprogramowania ale nie bota. Kbotem handlują od dawna i nikt się nie czepia że to przeróbka IBota bez wiedzy i zgody jego twórcy a o głupiego craka jakieś halo. Bez sensu.

Opublikowano

jakis user mial cracka ale napisalem raport zeby usuneli bo to forum nie popieram piractwa :)

też mam i co zraportujesz mnie jak tu go wrzucę ?

Opublikowano

@up powiedzmy szczerze: mnóstwo osób go ma, nawet ci co się awanturują że to piractwo.

@topic nie kupuj licencji bo nie warto, albo poszukaj cracka co jest lepsze i tańsze [darmowe] ale ja nie popieram piractwa więc w sumie lepiej kup licencję za masę ojro

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Są cracki, użyj tego, by je znaleźć:

To jest ukryta treść, proszę

Dobre ! Uśmiałem się do łez :) takim sposobem to forum przestaje mieć sens bo jeśli jest ktoś taki uczciwy to wie że cheaty, boty, bugi, hacki są w grach zabronione. O piractwie może być tylko mowa w przypadku legalnego oprogramowania ale nie bota. Kbotem handlują od dawna i nikt się nie czepia że to przeróbka IBota bez wiedzy i zgody jego twórcy a o głupiego craka jakieś halo. Bez sensu.

Taki regulamin forum.

też mam i co zraportujesz mnie jak tu go wrzucę ?

Ja zraportuje jak ci zależy ;)

@up powiedzmy szczerze: mnóstwo osób go ma, nawet ci co się awanturują że to piractwo.

@topic nie kupuj licencji bo nie warto, albo poszukaj cracka co jest lepsze i tańsze [darmowe] ale ja nie popieram piractwa więc w sumie lepiej kup licencję za masę ojro

Ja mam, i nie awanturuje się o piractwo, ale bardziej o nieprzestrzeganie regulaminu forum :)

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...