Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[CZĘŚCI]Jaka karta graficzna ?

xxXNaDrOsXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie jaką kartę graficzną kupić od 250zł do 300zł ? Oto mój sprzęt:

Płyta główna-GIGABYTE GA-M61PME-S2

Procesor:AMD PHENOM QUAD 9550 4 rdzeniowy

Pamięć:DDR2-667 4GB GOOD RAM

Zasilacz 230w ale zamówiłem już 400w

Teraz mam taką kartę graficzną:ATI RADEON X1650PRO 512MB

Jaka najlepsza karta graficzna na taki komputer ?? Proszę o szybką odpowiedź

Opublikowano

@sławek112

W BF3 pogram na średnich ?? Albo wysokich ?

Chodzi mi o takie gry z wymaganiami Np procesor 2.3 ram 3GB karta 512mb itp to bez ścinki poleci ?

Sławek ja się za bardzo na komputerach nie znam bo ja mam 4GB ram DDR2 i nie wiem czy ta karta graficzna będzie działać ;/

Już ci pisze moje podzespoły

Procesor:AMD PHENOM QUAD 9550 2.21 x4

Ram:4GB DDR2 667 mhz

Płyta główna:GIGABYTE GA-M61OME-S2

Zasilacz:600w

Opublikowano

Na tej karcie to ci BF3 na minimum śmignie.

HD4850/4870 max do tych w/w komponentów.

Na 4850/70 jest szansa,że ci na srednio-wysokich pójdzie.

Opublikowano

Sorry Nowy Jestem

To jak 400w zasilacz wystarczy ??

A Call of Duty MW3 poleci mi na wysokich bo co wyczytałem w internecie to ma 2GB ram 512 kartę itp nie jest tak strasznie a na wysokich polecą mi takie gry jak:Assasins Creed Brotherhood,Assasins Creed 2,GTA4,Call of Juarez The Cartel,Nfs HotPursuit,BulletStorm ?? Bo chciałbym pograć w te tytuły ale na tym komputerze mi się ścinały więc nie grałem w żadną z tych gierek ; ///

Opublikowano

Sorry Nowy Jestem

A Call of Duty MW3 poleci mi na wysokich bo co wyczytałem w internecie to ma 2GB ram 512 kartę itp nie jest tak strasznie a na wysokich polecą mi takie gry jak:Assasins Creed Brotherhood,Assasins Creed 2,GTA4,Call of Juarez The Cartel,Nfs HotPursuit,BulletStorm ?? Bo chciałbym pograć w te tytuły ale na tym komputerze mi się ścinały więc nie grałem w żadną z tych gierek ; ///

Pamięć Twojej karty nie jest bardzo ważna, myślę że nie masz takich specjalnych wymagań aby grać w full HD na swoim komputerze/ w bardzo wysokich rozdzielczościach . Poza tym karta, którą Ci zaproponowałem posiada 1 GB a to jest wystarczająco by pograć w miarę dużych rozdzielczościach ekranu :)

PS. Chyba nie będziesz napierdalał na telewizorze 50 cali ... : P

notoacta250.png

Opublikowano

Niee ja mam monitor 17 cali i mam nadzieje ze np gry na tekstury itp na wysokich nie będzie się cięło bo chciałbym pograć w parę tych starszych ale też tych nowszych gierek. Czyli MW3 pójdzie na dużej rozdzielczości ??

Np jak chce zagrać w call of duty MW3 to czy poleci na rozdzielczości 1152 na 864 ?? Poleci na full czy na średnich z kartą HD 4850 to poleci na średnich albo na full na takiej rozdzielczości z zasilaczem 600w karta 1GB ram 4GB i procek 4x2210 ??

Opublikowano

Pamietaj że "600w" to nic nie znaczy.Karte polecam tak jak misiek czyli HD4850/70.A zasilacz to xfx 450w

1324215825-U468093.png

By Heniu powrut

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...