Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Jednak nowy statek...

MPC Fighter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a nowy stsatek pewnie na czesci bedzie... a calosc zlozenia to bedzie 10 mln ...lepiej bylo jak byly normmlne statki bez zadnych skylabow zadnych spectrumów itd...

Opublikowano

Jak na międzynarodową ekipę grafików i programistów to zrobili w tym filmiku bardzo słabe efekty specjalne, zwłaszcza na końcu. Założę się że niektórzy użytkownicy mpc zrobili by lepsze animacje.

@topic czyli jednak do składania.

face_1288539881_by_Bastian103.png

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

veguśka ma 180.000 hp [standardowo]. Skoro cię jadą po 10 strzałów z RSB, czyli 18k to każdy słaby golec cię zjedzie.

Policzmy to:

full lf3 na statku daje nam z x1 4650 obrażeń.

Z białki obrażenia wyniosą 18.600

A z RSB to aż 23.250

A jeśli ktoś ma niby błahostkę, czyli design na 5% obrażeń to zjedzie ci aż 24.412

Więc wyobraź sobie że ktoś ma booster na damage x2. Pizdnie ci 50k i po 3 strzałach taka vega leży.

A, i jeszcze nasz seprom kochaniutki. 60% da nam 80.000 obrażeń.

Jeśli ktoś umie dobrze grać i ma peta 8 lvl to zapuści ci dodatkowe 15k i kamikadze czyli 90.000 co w połączeniu z RSB da nam już 170k czyli jak agresor ma szczęście to po 1 strzale vega leży.

PRZECZYTAJ SPOILER

PEWIEN GRACZ NAPISAŁ ŻE WKRACZAMY W ERĘ 200K NA HITA.

WSZYSCY GO WYŚMIALI.

ALE. DO TEGO CO NAPISAŁEM DOLICZ SOBIE:

-2 KOLEJNE DRONY

-10 HAVOCKóW

-NOWY SYSTEM ULEPSZEŃ

Wynika z tego jasno że jednak WKRACZAMY W ERĘ 200K NA HITA!!!!

Nie liczyłem tu grubych i wgl całego PP więc w rzeczywistości jeszcze więcej

Jeśli przeczytałeś zostaw lubie to, choćby za to że dla ciebie się tak opisałem :P

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

veguśka ma 180.000 hp [standardowo]. Skoro cię jadą po 10 strzałów z RSB, czyli 18k to każdy słaby golec cię zjedzie.

Policzmy to:

full lf3 na statku daje nam z x1 4650 obrażeń.

Z białki obrażenia wyniosą 18.600

A z RSB to aż 23.250

A jeśli ktoś ma niby błahostkę, czyli design na 5% obrażeń to zjedzie ci aż 24.412

Więc wyobraź sobie że ktoś ma booster na damage x2. Pizdnie ci 50k i po 3 strzałach taka vega leży.

A, i jeszcze nasz seprom kochaniutki. 60% da nam 80.000 obrażeń.

Jeśli ktoś umie dobrze grać i ma peta 8 lvl to zapuści ci dodatkowe 15k i kamikadze czyli 90.000 co w połączeniu z RSB da nam już 170k czyli jak agresor ma szczęście to po 1 strzale vega leży.

PRZECZYTAJ SPOILER

PEWIEN GRACZ NAPISAŁ ŻE WKRACZAMY W ERĘ 200K NA HITA.

WSZYSCY GO WYŚMIALI.

ALE. DO TEGO CO NAPISAŁEM DOLICZ SOBIE:

-2 KOLEJNE DRONY

-10 HAVOCKóW

-NOWY SYSTEM ULEPSZEŃ

Wynika z tego jasno że jednak WKRACZAMY W ERĘ 200K NA HITA!!!!

Nie liczyłem tu grubych i wgl całego PP więc w rzeczywistości jeszcze więcej

Jeśli przeczytałeś zostaw lubie to, choćby za to że dla ciebie się tak opisałem :P

Ty wytłumacz mi jakim cudem 20% z boosterów da ci 25k przy tym jak walisz 24k??

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To coming soon czy tam w

Krotce na pl serwerach to nie bedzie za uri. Niedawno rozmawialem z adminem na TS. Na GE 1 przychodzi jeden do nas. I gdy spytalem czy wie co to bedzie odpowiedzial że nie może powiedziec a gdy spytalem czy bedzie do kupienia powiedział: Find differences between left and right. Spytalem czy chodzi o to że po prawej są żeczy do kupna a po lewej nasze rzeczy odpowiedzial: yes. Wyjasnia to tyle że nie bedzie to za URI. juz w krotce sie przekonamy :) sory za bledy ale z tel pisze

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...