Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie expić Peta?

Michu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie najszybciej wbiję lvl peta [najlepiej na bocie]? Jest on na 2 lvlu a chcę w miarę szybko nabić mu 4. A jak wezmę 3 misje na raz to jak skończy się jedną to od razu wskakuje kolejna misja?

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

najlepiej to wrota mi zaarz konczy 2 wrota dzisiaj i bd mial 5 lvl :) a tak bez wrot to kubiki ale ze chcesz na bocie to np x-7 krysty albo x-6 tez krysty :)

Opublikowano

Na cubikach to przy dobijaniu trzeba bić na ochronnym aby pet dostał pd za cube. A alieny to mk i dk tak jak wyżej pisano. Mi średnio z x1 bije po 1 Mln pd na h i 3 k uri.

Opublikowano

Nie wiem jak na dk. Najlepiej odpal PBdobota i sprawdz ile expa ci idzie na godzine. z 1mln PD dla peta idzie 50.000. Czyli na 1-8 na godzine mniej więcej będzie 1mln to na 4lv potrzebuje 10 godzin i kilkanaście minut

Dobrze ja to liczę ?

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

Za bete idzie w cholere , za gamme także. Za bete coś 400k dla peta.

Polecam all alienki z 1-3. Wbija nawet nawet , tylko ze lekko z kredkami nie wychodzi na plus bo ammo + rakiet.

W każdym razie , rób taki myczek ze podlatujesz do goscia bijacego cuba , cub ma zylete wlaczasz peta i zaczynasz bic :) Połowa zysku cubika idzie dla cb , emp , niewidka i zazwyczaj jest po sprawie. Jedynym zagrożeniem mogą być wojny klanowe pozniej , ale watpie kto sie tego boi ...

Opublikowano

wrota najlepiej expia peta!! porobilem kilka wrot i pet ma 10lvl !! polecam nic leprzego iz wrota nie expia pieska!!

"leprzego" ?

Ja również polecam peta na wrotach expić :) za alfe prawie 5 lvl wbija ,a potem tempo trochę zwalnia ,ale jak się wrota robi z zapałem lub botem to nie jest źle :)

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...