Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo 2 - Jak grać w multiplayer?

pikusianypl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio kupiłem grę diablo 2 za 60 zł z dodatkiem Lord of Destruction.

Gram sobie w singla i myślę nad tym jak można grać w multiplayer.

Jeżeli ktokolwiek wie jak się gra to będę naprawdę wdzięczny jeżeli mi powiecie.

Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Chodzi mi po prostu oto bym mógł np z kimś wziąć pvp czy coś w tym stylu.

Nie że z kumplami tylko z kimś mi nieznanym.

Np jak bym miał grać w Team Fortress 2

Opublikowano

no to dołączasz do byle jakiego servera nazwą np " pvp Act1" lub z nazwami war , 3v3 , lub battle

otwierasz menu chyba na literkę " P " z listą graczy i przy każdym nicku zaznaczasz wrogość czyli takie mieczyki ( tryb pvp)

ale niewiem czy ogarniesz pvp na początku :D

Opublikowano

Invinoos ma racje, przeważnie na grach Polska/Poland/Polish, albo duel, duel123 itp można dużo powalczyć. Najczęściej gra się na poziomie trudności - piekło. Jeżeli chcesz z kolegą pvp, zrób room i niech wbije do niego, wyjdźcie poza miasto i walczcie. Potrzebujesz dobry ekwipunek do PVP, kim grasz? Pamiętaj, jak zginiesz i nie weźmiesz ciała, oraz wyjdziesz z gry nie odzyskasz ekwipunku.

mpcubfluo.png
Opublikowano

@ up

" Pamiętaj, jak zginiesz i nie weźmiesz ciała, oraz wyjdziesz z gry nie odzyskasz ekwipunku. "

odzyska ekwipunek tworząc nową grę , ciało pojawi się w mieście wraz z przedmiotami

więc nie strasz chłopaka :D

Opublikowano

Wchodzisz na battlenet czyli bodajze druga ikone w menu , potem jest dalej 2 opcje , pierwsza to Battle.net ten wlasciwy na ktorym masz grac a druga to TCP/IP

wybierasz tą pierwsza i wpisujesz tam swoje smieszne hasla i kody , potem tworzysz postac , wybierasz ja i pojawia ci sie okno , po prawej masz liste z pokojami gier po lewej aktualnosci , na dole widac postacie czyli ludzi na czacie , ale na czacie to sobie raczej nie pogadasz bo polakow zazwyczaj malo jest a niemcy pierdola o glupotach

wybierasz sobie po prawej nazwe gry poszukaj takiej w ktrorej pisze AKT1 PL albo acte 1 czy act1 wszystko co ci potrzebne czyli od razu questy robisz i wspinasz sie poziomami do 99 :D jakby co to dopytuj jeszcze , ja dawno w diablo nie gralem ale pamietam sporo

Opublikowano

Wchodząc w battle.net, musisz utworzyć konto klikając rejestruj bodajże, robisz konto podajesz email itp, a potem wpisujesz login. Przydałby się screen, co tam masz. Bo aktualnie nie mam diablo, dopiero będę ściągał.

• 2 lata później...
Opublikowano

a dlaczego nie mozesz zagrac na gameramger tam z t ego co wiem to przyjemnie sie gra wiecej pisz gg 9274206 wspolnie zagram bardzo chetnie

• 3 tygodnie później...