Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tsro - Ibot] Taiwan Silkroad Bot // Beta V1.1.41

rosire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
@up

Ustaw sobie aby wracał jak będzie miał ponad 200 strzał =_= :P

@topic

Czy bot zmienia normalnie broń i się buffuje(np. bard)

poszukaj a znajdziesz bo napewno gdzies to jest

ja botowalem 1 dzien tak se dla jaj i teraz ide na isro ;p

• Odpowiedzi 547
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

0.0 Sam jesteś idiota... skryoty mam nawet gotowe wzielem... i tez lipa staje przy stable, ale teraz widze ze od tego miejsca mam nagrac :D he pozyjemy zobaczymy :P

Opublikowano

No właśnie mam taki problem jak kolega powyżej

Nie znajduje mi tego pliku a go mam i mam tą zainstalowaną biblioteke a sądze ze jak zacznie odjandywac to bot bedzie chodził moi z gry robili t o i im chodziło

Opublikowano
No właśnie mam taki problem jak kolega powyżej

Nie znajduje mi tego pliku a go mam i mam tą zainstalowaną biblioteke a sądze ze jak zacznie odjandywac to bot bedzie chodził moi z gry robili t o i im chodziło

ale kto ci teraz pomoze ?:> wszyscy boca chociaz Dzis jakis Zin czy jak mu tam pisal ze GM bedzie banowal IP ;/ ??

ale wie ktos co zrobic zeby ten plik wykryło ??

Dam 5*

beztytuuzpd.png
Opublikowano
Jeśli macie błąd z Run time to zainstalujcie to

www.microsoft.com/Downloads/thankyou.aspx?familyId=9b2da534-3e03-4391-8a4d-074b9f2bc1bf&displ

POBRAĆ TO I BĘDZIE ŚMIGAĆ

A ja mam takie pytanko czy bot moze sam zmieniać broń zeby się bufować, a potem inna expić??

@dobra już mam :)

Opublikowano

rosire mam dla ciebie propozycje... zbierz wszystko co tu bylo pisane o problemach... wszystkie linki do pomocnych programów wzuć to w nowy wontek a to co tu jest usun ;] znacznie czysciej, szybciej i wygodniej.

Pozdro

P.S. Panowie wszystko da się zrobić miałem takie same problemy jak z tym botem ale poczytalem, popytalem i wszystko dziala jak trzeba. szkoda tylko ze nie ma programu który by wykrywał GM's :D lol

Opublikowano

@up

a nie lepiej zebrac linki i umiescic je na 'poczatek' tego tematu zamiast robic caly temat od nowa?

btw wie ktos jak odpalic kilka kont na clientlessie?? narazie tylko taxer na lesie jedzie a lowlvl na 'raczce' siedza...

Opublikowano

CYTAT(Dodek xD @ Aug 8 2009, 12:03 PM) <{POST_SNAPBACK}>
@up

a nie lepiej zebrac linki i umiescic je na 'poczatek' tego tematu zamiast robic caly temat od nowa?

btw wie ktos jak odpalic kilka kont na clientlessie?? narazie tylko taxer na lesie jedzie a lowlvl na 'raczce' siedza...

Ustaw taxera na bota - nie clientlessa, odpal drugiego bota, zaznacz use clientless, wpisz passy, wybierz serwer, wybierz chara, zaloguj sie... i od nowa

Opublikowano

www.microsoft.com/Downloads/thankyou.aspx?familyId=9b2da534-3e03-4391-8a4d-074b9f2bc1bf&displ

@UP

zaprawde zaprawde powiadam wam słuchajcie moderatora swego Rosire'go kochanego :) nawet się troszkę zrymowało... :)

@EDIT

sprawdź czy zaznaczyłeś redipiect IP i zmieniłeś port na 11000

WIADOMOŚĆ DLA POLSKICH KURW CHITUJĄCYCH NA POLSKIM SERVIE:
JEST PIĘKNY TŁUŚCIUTKI SERVER GERMANY, SPECJALNIE STWORZONY DLA HACKERÓW.
JEŻELI ZROZUMIAŁEŚ PRZESŁANIE, W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J Z POLANDA!!!!!!!!!!!!!!Jeżeli mnie popierasz, skopiuj to!

Opublikowano

fajnie sie boci xD ale na isro bym tego nie uzywal :P wole zaplacic ale tu mi wystarcza :D super botek do tsro tlko czasem sie zawiesie i nie bije ale czego tu wymagac trzeba dziekowac ze jest ^^

Pozdro

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

a ja mam takie pytanie czy mial ktos problem z kupnem potow ? bo np. mi kupuje po 4 sztuki az sie nie bedzie dalo i idzie na spota...;/ i wsumie nie kupi mi tyle co potrzebuje potow :(

b_560_95_1.png

Opublikowano

Witam. Zrobiłem chyba wszystko co możliwe żeby działało i działa ^^ Instalowanie parunastu plików .ocx itp. Juz uruchomiłem tsro przez loadera, a tu gdy chce się zalogować : failed to connect to server (C9)

Proszę o pomoc =, bo tylko ten 1 blad mi przeszkadza, zeby wszystko chodzilo !

Jest to na pewno związane z loaderem, bo jak włączyłem tsro normalnie to szlo się zalogować normalnie. Dodam ze mam viste..

Opublikowano

Czesc. Mam problem. z buffami z drugiej broni :). Bot wrzuca mi moving marcha i noise po czym stoi z harfa zamiast zmienic na staffa i expic :<. Zna ktos antidotum na to ;)?

Opublikowano

''Wpisałeś dobry port w "Redirect IP" ?''

Tak, na 100% port mam 11000. Moze to wina złego IP? mam 127.0.0.1 ? Jeśli nie to jaka może być przyczyna??

@Down

Nikt cie nie prosił o komentarz synku, tak się odzywać możesz do mamy.

Jesli by chcieli zbanowac eu IP to by to zrobili parę miesięcy temu, tylko straszą i straszą. Brak europejcow = mniejsze zyski z silkow, a sporo ludzi kupuje tam silki.

Wracając do tematu to wie ktoś co może być przyczyna?

Opublikowano

ja znam na to sposob :

W****J na ISRO Botterze !!!

chcesz zeby zablokowali IP europejskie ??

i gowno bedziesz mial z grania !!

beztytuuzpd.png
Opublikowano

ktoś miał błąd z 2 botami, otóż podaje rozwiązanie

x - ilośc botów i Silków które chcesz odpalić

1. odpalasz x botów

2. odpalasz x loaderów

3. 1 loader - port 11000

4. 2 loader - port 11005

CYTAT(rosire @ Aug 6 2009, 01:45 PM) *

@UP

zaprawde zaprawde powiadam wam słuchajcie moderatora swego Rosire'go kochanego smile.gif nawet się troszkę zrymowało... smile.gif

@EDIT

sprawdź czy zaznaczyłeś redipiect IP i zmieniłeś port na 11000

kolega mówi że zainstalował to i i tak jest błąd........

Opublikowano

@up

to widze ze zaraz z tsro zrobi sie isro.. w ciul gold farm..

a moze jak ktos chce bocic to jedna postac ?

@down

i szczerze tak mi sie widzi ze bedzie.. bo ludzi zobaczyli bota to nie leca na jednym tylko odrazu 500 by chcieli odwalic :/

choc nie powiem sam testuje bota i ladnie smiga.. lecz chyba wogole trzeba bedzie odpuscic ta gre..

b_560_95_1.png

Opublikowano
@up

to widze ze zaraz z tsro zrobi sie isro.. w ciul gold farm..

a moze jak ktos chce bocic to jedna postac ?

a moze lepiej wogole bo gm juz sie wkurwil i pobanuje cala europe . :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...