Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Call of Duty Modern Warfare 3 - Dedicated Server

KoFiv6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka Ostatnio kupilem sobie gre Call of Duty Modern Warfare 3 pogralem sobie troche i wbilem 60 lvl. Teraz mam taka ochote zalozyc dedykowany serwer. Szukalem wszelkich informacji na ten temat i nic nie znalazlem dlatego prosze nie piszcie pod spodem poszukaj sobie czy cos w tym stylu. Moj problem polega na tym ze nie wiem czy ja moge zalozyc serwer na sieci tak zeby wszyscy mogli wejsc i jakie sa komendy do konsoli na odpalenie serwera i rozne dodatki. Z gory thx.

Opublikowano

Zapraszam na GG, wszystko mogę Ci wyjaśnić. Jeśli najdzie taka potrzeba to mogę także napisać tutka na forum :) Tylko aktualnie nie mam nawet debianka by to wszystko sprawdzić i dokładnie opisać.... niestety nie jestem komputerem :D

//Zakaz umieszczanie reflinków w sygnie

SsKoRpIoN

Opublikowano

No coz po tygodniu zadnej odpowiedzi ani na gg ani tutaj. Jezeli ktos wie jak zalozyc dedykowany serwer i chce pomoc czekam na posty. ;)))

Opublikowano

KoF z tego co kojarzę zakładasz go poprzez konsolę dedicated serwers a do tego musisz edytować opcje gry w configu gdzieś w folderach. Niestety moja wiedza w tym temacie jest znikoma, więc nie uda mi się pomóc na tyle na ile byś chciał.

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Tak tak dokladnie wiem ze serwer zaklada sie przez ten plik dedicated server, ale wlasnie szukam kogos kto powie mi jak to zrobic i dzieki z gory ;___)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...