Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wingi !! WOW !! Help ;p

tackill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Okey proszę o pomoc jesli ktos wie na jakiej zasadzie osoba robiła wingi czy cos w tym stylu prosiłbym o odpowiedzi jest to niesamowite i wielu graczom by się to przydało :)

To jest ukryta treść, proszę

Kodeks Karny, Art. 267.

§ 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje informację dla niego nie przeznaczoną, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do przewodu służącego do przekazywania informacji lub przełamując elektroniczne, magnetyczne albo inne szczególne jej zabezpieczenie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do której nie jest uprawniony, zakłada lub posługuje się urządzeniem podsłuchowym, wizualnym albo innym urządzeniem specjalnym.

§ 3. Tej samej karze podlega, kto informację uzyskaną w sposób określony w § 1 lub 2 ujawnia innej osobie.

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

POMYŚL PRZED WYSŁANIEM KEYLOGGERA LUB UMIESZCZENIEM GO NA TYM FORUM :)

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lucass sam mi pokazales to ^^ mam nadzieje ze dojdziesz ;d

ps. powo wiesz w czym ;d

Kodeks Karny, Art. 267.

§ 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje informację dla niego nie przeznaczoną, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do przewodu służącego do przekazywania informacji lub przełamując elektroniczne, magnetyczne albo inne szczególne jej zabezpieczenie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do której nie jest uprawniony, zakłada lub posługuje się urządzeniem podsłuchowym, wizualnym albo innym urządzeniem specjalnym.

§ 3. Tej samej karze podlega, kto informację uzyskaną w sposób określony w § 1 lub 2 ujawnia innej osobie.

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

Opublikowano

ja kupuje dzisiaj od zioma za 1b te pakiety tylko mam pytanie zna ktos jego nick na globie bo ten ziom to brazol i jest wtedy kiedy mnie nie ma

The End

Opublikowano

okey :) zycze powodzenia w kupowaniu, jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj ok ? :)

Kodeks Karny, Art. 267.

Opublikowano
takie coś znalazłem nie rozumiem bardzo dobrze angielskiego ale z tego co zrozumiałem to są "fake" :P czyli coś jak shadow itemki , tak mi się wydaje , ale wie ktoś jak to zrobić ?

to co jest w tym poście to tylko zabawa z robieniem itemów widocznych tylko dla ciebie goście wysyłają pakiety do własnego klienta i oglądają rezultat. Przy próbie wysłania takiego pakietu do serwa od razu jest DC.

____________________________________________-

♫♪♫ ...jak słodko zostać świrem... ♪♫♪

30 luty 08 po 4 latach przygoda z mu zakończona

YEAAAAAAAAH I'M FREEEEE AT LAST

weź ze mnie przykład www.skasujmu.com

MPCFORUM <-> RULEZ

MPC ADMINS <-> uff ciezko sie z wami zyje...

LINEAGE2 <-> !!!RULEZ!!!

Opublikowano

ja jakos robie tak wingi i seluje i mam juz 500+s w 1 dzien ;p i to nie jest zaden shadow...

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

Hah znowu się zaczyna ^_^

"Wiem ale nie powiem i jestem pr0" ^_^

Borysek po co nam to piszesz skoro i tak nie powiesz jak to się robi? ^_^

aaa

Opublikowano
ja jakos robie tak wingi i seluje i mam juz 500+s w 1 dzien ;p i to nie jest zaden shadow...

Pewnie nikt Ci nie uwierzy :D , udowodnij ;) nagraj jakiś filmik .

34a790094ec22527sf5.png

3aaack3yq9.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem to są po prostu fake'y, z klientem możesz zrobić wszystko, możesz nawet mieć exe wingi...

Tyle że Tobie to nic nie daje, oprócz "satysfakcji" że to nosisz. (Kit że nikt tego nie widzi)

A jeśli mówisz że to sprzedajesz, to powiedz mi co zrobi serwer po wysłaniu pakietu o sprzedaniu itemu którego nie ma? Oleje ten pakiet, więc nie gadaj że to działa...

Taka jest moja teoria..

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

borysek ty to zauważyłem wogóle jesteś mega super hiper bo wszystko co się pokazuje na MPC zaraz umiesz zrobić i nigdy nie chcesz powiedzieć jak. Skoro tak to włam się na serva na global i powrzucaj ludziom do vault troche b :P .

♫♫♫ ...choć przez chwilę choć przez chwilę... ♪♪♫

30 luty 08 po 4 latach przygoda z mu zakończona

YEAAAAAAAAH I'M FREEEEE AT LAST

weź ze mnie przykład www.skasujmu.com

MPCFORUM <-> RULEZ

MPC ADMINS <-> uff ciezko sie z wami zyje...

LINEAGE2 <-> !!!RULEZ!!!

Opublikowano

hm filmika nagrać nie chce, ale jak chcecie to mogę sie spotkać w grze i zrobić przy was i je wam dać i potem zobaczycie czy to joke czy nie.... ktos chetny niech napisze... a udowodnię ze nie kłamie! dodam ze umiem jeszcze zrobić fether of condor :D

Moim zdaniem to są po prostu fake'y, z klientem możesz zrobić wszystko, możesz nawet mieć exe wingi...

Tyle że Tobie to nic nie daje, oprócz "satysfakcji" że to nosisz. (Kit że nikt tego nie widzi)

A jeśli mówisz że to sprzedajesz, to powiedz mi co zrobi serwer po wysłaniu pakietu o sprzedaniu itemu którego nie ma? Oleje ten pakiet, więc nie gadaj że to działa...

Taka jest moja teoria..

najlepjej to chodz Ty Ziomal i zobaczysz :)

dodam żeby ziomal zrobił acc z 1 postacią na 20 lvl'u puste acc i zrobię przy nim i będzie pewny ze to nie jakieś joke ;p

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

Nie mam zamiaru niczego robić, po prostu napisałem że nie wierzę w magiczne tworzenie itemów.

Tak jak ktoś wyżej napisał, nagraj filmik ;)

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

właśnie mi chodzi żebyś uwierzył... filmika robić nie będę bo nie umiem :D

ale mozemy zrobic tak, robicie mi acc, 1 postac z 20 lvl'em żeby mogla sie teleportnąć do nori i dojść do gobilna i chce żeby ktoś to nadzzorował i potem jak wyjdą wingi dam dla tego kogoś wingi i ten wypowie sie tu na forum... i dam pare ss tutaj :) ktoś chętny?

95a062c8256b792f.jpg

Opublikowano

Dobra ja chcę to zobaczyć. Napisz tutaj albo na pm jaki server. Będę jakoś po 14 to się zmówimy i zobaczymy. Chyba że ktoś szybciej da radę...

Opublikowano

Powiem wam tyle , doszłem do tego z kolegą , prawie tydzień dochodziliśmy i już mam , na dowód mogę na zhyper mu ew. sexymu pokazać ;)

34a790094ec22527sf5.png

3aaack3yq9.jpg

Opublikowano

no wiec ok ja bede ciagle napisz do mnie na gg na pw przesle... numer....

95a062c8256b792f.jpg

Opublikowano

ahh n/c :) widac ze nie znasz servera zhyper mu bo tam nie mozna uprac plachty 3 lvl dla Lorda tylko mozna kupic....

95a062c8256b792f.jpg

Opublikowano

Potwierdzam to co wyzej. Borysek potrafi naprawde zrobic wingi i nie sa to shadowy. Opisze wszystko po kolei. Założyłem nowe konto tutaj daje ss ze jest cale puste. pustekonto.jpg

Pozniej podalem passy do tego konta boryskowi i poszedlem do nori inna postacia. Tam sie spotkalismy i poczekalem doslownie chwile i dostalem przez trade wingi. wingism.jpg

wingimg.jpg

pozniej jeszcze dostalem 2 condor of feather condor.jpg

i to wszystko zapakowałem do skrzyni :)skrzyniazw.jpg.

To jest przynajmniej dla mnie dowód że nie sa to shadowy. A nie wydaje mi się żeby borysek zrobił te wingi normalnie i tak o po prostu by mi je dal, bo taki sprzet troche wartuje.

Opublikowano

Panowie i Panie :) widzicie nie kłamie :)

95a062c8256b792f.jpg

Opublikowano
ahh n/c :) widac ze nie znasz servera zhyper mu bo tam nie mozna uprac plachty 3 lvl dla Lorda tylko mozna kupic....

a muszę znać ? ja tam nie gram ... gram na sexy mu ...

34a790094ec22527sf5.png

3aaack3yq9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...