Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wingi !! WOW !! Help ;p

tackill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak zmininmalizować zhyper mu z włączonym catastrophe?

PS: płace 70S+itemki za poprawny pakiet!

ja gram w okienku :) , w plikach z grą masz coś takiego jak ,windows mode ( windowed_xxxx [x to rozdzielczosc]) itp :) .

Powiem wam , że nie potrzebnie daliście te pakiety wszystkim , ostatnio looknełem na zhyper mu i koleś do mnie czy chce wingi za 20s :/ ,a kiedyś pamiętam po 100+ chodziły.

34a790094ec22527sf5.png

3aaack3yq9.jpg

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na globalu to dziala bo odpalam zhypermu na globcu wszystko mi sie wlacza wpisuje ten pakiet C1 04 86 0B i robi sie ze wysyla packiet 4b i chaos acces started ongoing i nic se nie robi jak to dokladnie powinno byc?

Opublikowano
Na globalu to dziala bo odpalam zhypermu na globcu wszystko mi sie wlacza wpisuje ten pakiet C1 04 86 0B i robi sie ze wysyla packiet 4b i chaos acces started ongoing i nic se nie robi jak to dokladnie powinno byc?

Nie gram na globalu , ale z tego co wiem tam nie ma s3 , więc nie ma tych itemów z pakietów .

34a790094ec22527sf5.png

3aaack3yq9.jpg

Opublikowano

nadeszlo do mnie 10 pm'ow w ktorych bylo napisane zebym podal pakiet zrobil skrzydla... to juz jest nudne... sorki ale nikomu nie podam pakietu i nie zrobie skrzydel!!! jeszcze raz pomyscie a piszcie potem do mnie...

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

Hi all, im SC()RPI()N and i cant speak pl :D, i have to say this: 1st of all: this isnt a fake, shadow bug, etc 2nd: the wings and feathers have singles serial codes, (no dupe)

Thx

Opublikowano

ej ilez to jest wpisac w googlach :D "C1 04 86 " i zaraz na pierwszej stronie wyskakuje :P :D pakiet ^^:D ludzie nauczcie sie szuac ^^:D bo wiecznie zyc nie bede :D^^:D

Opublikowano

a jak sie wklea te pakiety i jka robi bo mi kumpel nie wierzy ze takie cos mozna zrobic :)

musictagfh0wg6.jpgmangaandanimefa9.jpg18706.png

Life is brutal,and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas

Opublikowano

Nie podawajcie pakietow ani jak ich szukac !!!

WINGI SA JUZ PO 20 S I TANIEJ !!!!!!

KIEDYS BYLY PO PONAD 100S !!

PROPONUJE ZAMKNAC TEMAT A NAJLEPIEJ WOGLE GO USUNAC !.

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

Opublikowano

a jak sie zmienia te pakiety mam program wpe Pro i jak zmienic w zhper?

10 Postów [+]

25 Postów [+]

50 Postów [+]

100 Postów [-]

200 Postów [-]

300 Postów [-]

500 Postów [-]

750 Postów [-]

1000 Postów [-]

Opublikowano

ahhh ta polska mentalnosc... ,, ja wiem to niech inni nie wiedza" dowiedzieli sie Ci co mieli sie dowiedziec i swieca i prosza o zamkniecie, usuniecie tematu ^^ eh normalka :) pozdro ^^

Ps. rozumiem pakiety nie powinny byc dawane w niepowolane rece a tym bardziej w rece ktore beda lazic po danym servie i ,, chcesz kod na wingi , chcesz hacka? " itp...

@bobic - nie nie napisze KTOS pakiety na wingi , graj normalnie-.-

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

hm nie jestem taki głupi by rozdawać hacki i rozgadywać chce mieć to dla siebie.

chodziło mi o pm

a jeśli chodzi o to '' graj normalnie '' to twoje miejsce na takim forum.. tez nie grasz normalnie

zhyberplayersi8ot9.png

Opublikowano

Ten topic powinien byc jak najszybciej zamkniety.

Skrzydla sprzedaja juz za 10 souli i mniej na zhyper.

Opublikowano

Im więcej osób ma ten pakiet tym zmniejsza sie cena wingow kazdy chce jak najszybciej zarobic i puszcza je nawet po 5 s bo co mu zalezy jak ma je za free

Jeszcze kilka dni i beda za darmo

Temat powinien byc zamkniety a zostawiony tylko opis Catasrophe

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

Opublikowano

Tak Panowie zgadzam się z wami wszystkimi żeby zamknąć temat, ale wydaje mi się że niewiele się zmieni. Dużo osób już zna ten pakiet, wingi naprawde chodzą jak bułki w spożywczym a na dodatek to w google nie jest to trudno znaleźć. W ogóle szkoda że ktoś takie coś udostępnił bo gra z zhyper mu i na każdym innym serverze na którym działa ten myk nie ma sensu.

Opublikowano

Nic nie da usuwanie tematów ukrywanie itd wystarczy wpisac w google albo wejsc na mpc.com po to jest to forum zeby pokazywac a nie ukrywac najbardziej boli to tych ktorzy mieli wczesniej ten pakiet i dorobili sie na nim sami oszukiwaliscie a teraz bronicie innym ? nc...

Opublikowano

PROSZE O ZAMKNIĘCIE TEMATU KTÓRY UTWORZYŁEM !! CHCIALEM WIEDZIEĆ NA JAKIEJ ZASADZIE TO MA DZIAŁAĆ A NIE WIEDZIEĆ PAKIETY ITP

DO KOSZA/ZAMKNIECIA Ziomal działaj :)

Kodeks Karny, Art. 267.

§ 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje informację dla niego nie przeznaczoną, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do przewodu służącego do przekazywania informacji lub przełamując elektroniczne, magnetyczne albo inne szczególne jej zabezpieczenie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do której nie jest uprawniony, zakłada lub posługuje się urządzeniem podsłuchowym, wizualnym albo innym urządzeniem specjalnym.

§ 3. Tej samej karze podlega, kto informację uzyskaną w sposób określony w § 1 lub 2 ujawnia innej osobie.

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

POMYŚL PRZED WYSŁANIEM KEYLOGGERA LUB UMIESZCZENIEM GO NA TYM FORUM :)

Opublikowano

Dziś się pobawiłem troche pakietem na zhuper i xworld. Bez problemu wychodzą wingi 3lvl. Kombinowalem z wingami 2 lvl - niby wychwycilem dany pakiet, ale nie dziala :<

Opublikowano

@bobic zdziwie Cie - bo gram ^^ , a jestem tutaj bo chce i nie mozesz mi nic zrobic zwiazku z tym :)

---------

next btw. Ci co pisali ,,poszukaj na google" , poczatki pakietow itp mogliby edytowac posty... i nie wiem jakies pierdoly napisac albo cos. Obojetnie co zeby cena nie zeszla do 1 zena -_-...

Pozdro ;)

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...