Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wesołych Świąt życzy załoga MPCForum !

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystkiego najlepszego, szczęścia w biciu lvli, fragów czy czego dusza zapragnie :D Powodzenia w życiu :]

Opublikowano

Żeby nie było, też się podpisuje pod życzeniami :)

Wesołych świąt.

@perzot

Twój tok rozumowania mnie przeraża. Gdybyś wylądował na ulicy to byś podał do sądu bogatego, że nie chciał dac ci pieniędzy?

Nie, ale jeśli administracja robi prezent dla użytkowników to chyba powinien być dla wszystkich ? A co mi po odbanowanie koncie Keczupa ?

I tak w ogóle to ja już dostałem prezent od Seldka, thx :P

r718w5.png

Opublikowano

A przydało by się, żebyście mi warny wyczyścili ;)

Wesołych świąt (tylko nie przed komputerem! : d)

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

No fajnie fajnie tylko na co mi to jak nie mam zadnego konta zbanowanego. Moglibyscie chociaz zdjac procenty Postmakerom i tym wyzszym rangom.

Btw. Najlepszego. Duzego karpia na stole i zgonu na sylwestra.

Opublikowano

Nie podoba mi się ten pomysł. Ci którzy spamowali, aż tyle, że dostali 100% warnów i mają być odbanowani i mieć 0%? WTF?

Ja to bym ani nie zdejmował %, ani nie odbanowywał kont. Do tego jeszcze bym dojebał każdemu -5%, żeby tuty pisali. No ale ostateczny głos należy do Administracji :).

Wszystkiego naj naj i wesołych świąt.

Opublikowano

Wesołych świąt, Szczęśliwego nowego roku, powodzenia z php, html, sqlem dla Administracji ;P

+ poprawcie błąd w obrazku :P

Upate :P myślę że miało być UpDate:p

powodzenia w nowym roku, oby więcej ludu było, więcej serwerów powstało, Nowsze serwery były, i MPCForum Niech więcej już się nie psuje :D

Jeśli można :P pod choinką procenty leżą, dokładnie aż 15% :P nie obrażę się jak ktoś spróbuje i wszystkie znikną :D

Thx

:D Widać że ktoś się upił :D tylko teraz nie jedź seldku :D

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

ehh, niby mieli nie zdejmowac % a tu wiekszosc mowi ze mu ktos zdjal, no to mogliby sie zdecydowac xD

edit

Dziekuje Seldku bardzo

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Wszystkim Życzę Wesołych Świąt w rodzinnym gronie.

Specjalna dedykacja dla "metińczyków" =), odpuście sobie może tegoroczną Wigilię i zjedzcie Wieczerze z rodziną, a nie bijąc moby. *

Pozdrawiam! =)

* - treść tego postu nie miała na celu nikogo obrazić, lecz uświadomić niektórym, że mamy Wigilię, już..

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...