Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] EdxLoader 5.0.3

humannus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Przedstawiam Wam dzisiaj EdxLoader'a.

Temat już istniał, lecz plik był strasznie zawirusowany.

Link :

http://speedy.sh/yav4z/edxLoader-5.0.3.rar
To jest ukryta treść, proszę

Instalacja

Ściągnij EdxLoader 5 (link u góry)

Wypakuj archiwum na pulpit

Odpal edxLoader5d.exe

Używanie i konfiguracja

konfignew.png

Step 1: Configure Silkroad Directories

Add: Tutaj wybieramy lokalizację naszego pliku sro_client.exe

Refresh: Odświeża lokalizację.

Open: Otwiera ścieżkę do wybranego silka.

Remove: Usuwa wybraną lokalizację.

Step 2: Select Gateway Server

1. Serwer serwera

2. Host serwera

3.Port serwera

Step 3: Configure Patches

English Patch - patchuje twojego clienta na angielski, nie działa na Isro.

Multiclient - pozwala na multiclienta, nie działa z hackshield.

Debug Console - przydatne do sprawdzania błędów patchowania

Hook Input - pozwala używać Ci /min i /exit. Nie działa na Isro

Nude Patch - ekhem xD

Zoom Hack - pozwala na nieskończony zoom out

Korean Captcha Hook - łamie koreańskie capatche ;)

Swear Filter - usuwa blokadę wulgaryzmów. Łatwo dostać za to bana ;)

Step 4: Start the Client

Open Config File - otwiera folder z edxLoader 5.0.3

Launch! - wiadomo ;)

W razie jakichkolwiek problemów proszę o pisanie w tym temacie.

Patchlog :

5.0.3b -

Updated generic nude patch for ISRO

Updated RSRO English patch

5.0.3c -

Updated loader to require Admin by default

5.0.3d -

Updated English Patch for KSRO 1.750+ (would crash with newest version)

* Check the KSRO 1.750+ along with English Patch for it.

C.D.N.

Chciałem dodać, że nie zajmuję się już Silkiem i ten temat nie będzie aktualizowany i nie będę odpowiadał na problemy z nim.

Opublikowano

Robie dokladnie tak jak jest tu napisane ale gdy biore start w prawym dolnym rogu pojawia sie tak jak zawsze okno z silkroad gurad ale pozniej nic sie nie dzieje i edxloader sie wylacza...

Opublikowano

ten loader nie jest nowy wersje 5.0.3d pushedX napisał już w styczniu 2011 wiec rok temu prawie...

Opublikowano

ten loader nie jest nowy wersje 5.0.3d pushedX napisał już w styczniu 2011 wiec rok temu prawie...

W prefixie [New] chodzi o to, że jest najnowszy jaki może być, a to że od roku nie ma nowszej wersji nie gra tu większej roli ;)

Opublikowano

A ja mam taki problem, że raz działało, miałem dwa sro_client.exe, ale teraz mogę włączyć też wiele, ale każdy proces zużywa ok. 30 000 K pamięci i nie widać niczego w postaci okna z gry, ani obrazka. Po ok. 5/6 sekundach proces znika. Używałem już wielu loader'ów i szukałem długo rozwiązania problemu, ale nie mogę nigdzie znaleźć. Mam nadzieję, że dostanę odpowiedź.

scour-banner-468x60-1.png
Opublikowano

A ja mam taki problem, że raz działało, miałem dwa sro_client.exe, ale teraz mogę włączyć też wiele, ale każdy proces zużywa ok. 30 000 K pamięci i nie widać niczego w postaci okna z gry, ani obrazka. Po ok. 5/6 sekundach proces znika. Używałem już wielu loader'ów i szukałem długo rozwiązania problemu, ale nie mogę nigdzie znaleźć. Mam nadzieję, że dostanę odpowiedź.

Twój komputer nie wyrabia. Widzi, że jest zbyt duże przeciążenie i usuwa proces zabierający najwięcej pamięci. Masz zbyt słabą maszynę, więc możesz mieć odpalonego max 1 sro_cilent.exe.

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

taaa ?? mam ten sam problem... to jak wytlumaczysz to ze wczesniej nie bylo zadnych problemow z odpaleniem 3 -4 -5 okien... W lineage 2 na kronice H5 odpalam 5 w max detalach na servie RPG gdzie gra kolo 3k typa ... nie mow ze silk wiecej potrzebuje bo sam sobie zaprzeczysz... poprostu game guard blokuje odpalenie 2 okna i tyle... czyli loadery do wyrzucenia

Opublikowano

taaa ?? mam ten sam problem... to jak wytlumaczysz to ze wczesniej nie bylo zadnych problemow z odpaleniem 3 -4 -5 okien... W lineage 2 na kronice H5 odpalam 5 w max detalach na servie RPG gdzie gra kolo 3k typa ... nie mow ze silk wiecej potrzebuje bo sam sobie zaprzeczysz... poprostu game guard blokuje odpalenie 2 okna i tyle... czyli loadery do wyrzucenia

Loader nie mój, a to że staram się pomóc nie znaczy że mam się tłumaczyć. Jeśli masz jakiś problem do programu, to pisz do jego twórcy. Ja tylko napisałem poradnik jak go ogarnąć i skonfigurować, oraz próbuję Wam pomóc rozwiązać ewentualne problemy.

Peace.

Opublikowano

Mam problem. Gdy wlaczam loadera Win 7 pokazuje ze program przestal dzialac i go zamyka... ;/ nie iwem dlaczego...

BTW. Działa pod Sro_R ?

deejay-logo.gif

Serwer: HERA: Fight_PL , SlumS , Nikorausu

Przepraszam, że nie piszę Polskich znaków.

Opublikowano

Nawet gdy uruchamiam jako Admin to i tak przestaje dzialac i moge nacisnac tylko "Zamknij" Juz nie wiem o co chodzi ...

Uploaded with

Uploaded with

deejay-logo.gif

Serwer: HERA: Fight_PL , SlumS , Nikorausu

Przepraszam, że nie piszę Polskich znaków.

Opublikowano

co chwile dc na win7. probowalem odpalic jako administrator to tak samo 3min na serwie i dc

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

jest jakiś inny loader z działającym MC? bo niestety na tym edx jak zaloguje dwa konta to po chwili dc i tak cały czas na win7. Wiem że kiedyś był loader który działał z bota jakiegoś płatnego ale sam loader działał za free.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...