Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] EdxLoader 5.0.3

humannus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przyłączam się do pytania mi też po paru sekundach minutach wywala z gry i po ptakach proszę o pomoc:) jak wszyscy:)

rusiaplpng.jpgruzapl.pngjolixoss.png
Opublikowano

ten loader to lipa i tyle :P lepiej bota doładować i bez problemu wszystko działa :)

Opublikowano

Mam taki problem.

Uruchamiam loeader.exe, klikam add w "step 1", nastepnie wybieram sro_clieant i wyskakuje mi nastepujaca informacja:

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fatal error

The PK2Reader could not load: c:\users\...\media.pk2 due to an error:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Czy ktos juz spotkal sie z takim problemem?

Za pomoc leci "+" :)

Jak pomogłem to daj + :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

siemano.. mam problem... mianowicie mam edxloader 5 i chce uruchomic drugiego clienta a nei moge... pokazuje mi sie ten obrazek silkroad na środku ekranu i stoi... wchodze w menedrżer zadań wchodze w procesy i pierwszy client silka ma ok 500 mb użytku a drugi client 206 i stoi w miejscu i nic sie nie rusza. Dodam, ze mam WIN 7 Ultimate 32 bity i 4 GB ramu procek też dobry bo intel core 2 duo 2,4 GHz... Zapora wyłaczona... ktoś mi pomoże w tej kwestii? Nie mogę sklepu postawić podczas gdy pierwszą postacią gram :D

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Na jaki server się logujesz? Priv/ Isro / Zagraniczny? Powiedz jakie opcje zaznaczasz i podczas czego dostajesz dc? Logowania/grania.

Opublikowano

Mam problem z edx

Odpalam clienta na Isro przez loadera, wchodzę do gry, a nie mija nawet minuta i dostaje dc.

Daję ścieżkę do gry, zaznaczam "Nude Patch" "NOP Hackshield" "Swear Filter" i " Patch Seed" Nie wiem czy to ma być właśnie zaznaczone. ; o

Dodam, że chciała bym odpalić srokinga, a do tego właśnie 2 clienta przez loadera.

Lub 2 clienty przez loadera ; p

Za pomoc z góry dziękuje i 5* ; )

mylove.gif

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

zaktualizowane nie zauktualizowane, czy ten loader działą czy nie? Bo ja mam nadal problem z dc. Poprostu zaraz po zalogowania wywal z gry a z ustawien wykorzystalem juz chyba wszystkie, pomoze mi ktos jak to poprawnie ustawic badz co zrobic zeby nie dostawac dc?

• 2 lata później...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [Silkroad] EdxLoader 5.0.3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...