Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"HWDP" i "JP"

Tolkien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim mam pytanie do ludzi którzy krzyczą na ulicach slogany HWDP I JP lub jeszcze inne.

Ciekawi mnie dlaczego przecież policjant to człowiek który akurat tam dostał prace więc?

A po za tym taki dres będzie krzyczał JP a później ukradną mu rower gdzie zadzwoni? najpewniej na 997.

Albo gdy będzie groziło mu niebezpieczeństwo? he? o tym nie myślą/myślicie ?. A gdy połączycie się ż 997

jeżeli policjant zapyta : Jak masz na imię i odpowiesz policjant (nie) może powiedzieć " A to ty krzyczałeś na policji Je**** policje ? "

Potem takiemu policjantowi może później grozić grzywna. Ale raczej nie może tego zrobić ale nie wstyd by wam było ?

pierw wyzywacie a później prosicie o pomoc.... Brak mi słów

Opublikowano

Do debili nie przemówisz... Bardzo chciałbym zobaczyć jakby "uradowani" byli gdyby policja znikneła z państwa. Pewnie by się cieszyli...dopóki by ich nie zabił drugi debil bo w końcu nikt go nie ukarze.

DOWN

Popu nienawidzę ale chciałbym zauważyć, że to częściej rap propaguje te teksty niż taki pop

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Dlatego trochę żałuję, że urodziłem się w czasach plastików, dresów, JP, itd.

Jak widzę takiego 13latka krzyczącego JP to mnie krew zalewa, co mu mogła policja zrobić? Za dużo nasłuchach się tych popków i innych shitów, które nawijają jaka to policja jest zła, a bez niej? Nie ma życia.

Opublikowano

biega koleś z kurtką JP (czyt. Jestem Pierdolnięty) i krzyczy HWDP (czyt. ©Huj w dupę Pierdolniętym.)

i takim morał z tej bajki.

Jak widzę takiego 13latka krzyczącego JP
to walę go w łeb i pytam co teraz zrobi, strasznie się chłopaczyna miesza...

(ten post nie miał na celu nikogo obrazić, lecz tylko ukazać głupotę i "podążanie za trendem" zombie... )

EXPmIpC.gif

Opublikowano

No nie wiem, mi matka kupiła.bluzę z JP bo nie wiedziała co to znaczy ;d całe szczęście zwrot przyjęli. Więc oprócz popier*olenia są inne przyczyny ;)

Opublikowano

Jebać Policje - oni po prostu chcą zawrzeć związek seksualny z policją. Mi to by było wstyd się tak ośmieszać.

JP NA 100% - Jestem Pedałem na 100%

Opublikowano

Chociaż sam jestem 13letnim dzieckiem, denerwują mnie ludzie, którzy właśnie krzyczą "JP!!" bo koledzy tak robią, przecież to jest żałosne. A jak policja przyjeżdża to siedzą cicho.

Opublikowano

Kolejny płacz temat ,o tym samym gównie ,z tym samym morałem.

Dajcie sobie kurwa spokój.

Opublikowano

JP i HWDP tyczy się do tych którzy nadużywają władzy. Ogarnijcie dedykacje w tym filmiku potem dopiero oceniajcie innych.

Ale wkurwiają mnie dzieciaki które maja po 12 lat i marzą flamastrami po murach JP i myślą że są tró...

Opublikowano

Wkur*ia mnie takie cos. Jak widze jakiegos frajera z bluza JP czy cos w tym stylu to h*j mnie strzela. Niektorzy nigdy nie mieli doczynienia z Policja a i tak ich nie szanuja. Gdyby nie policja to polowa tych je*anych dzieciakow lezala by w rowie z poderznietym gardlem.

Opublikowano

Mnie tata na policjanta chce wysłać bo przepracuję 15lat i emeryturka.

Ciekawe co dzieciaki jp zrobią gdy im się włamią do domu lub samochód ukradną,

Też o tym myślałem, człowieku zaczynasz pracę np w wieku 23-25 lat a kończysz mając 38/40 i emerytura. Żyć nie umierać

Opublikowano

"Cóż za ironia losu! Chodził w bluzie JP (skrót od j... policję - przyp. red.), a gdy go z niej okradziono, od razu pobiegł zgłosić sprawę na policji. Funkcjonariusze od razu zainterweniowali i zatrzymali rabusia. Owa bluza wróciła z powrotem do właściciela. Ciekawe, czy teraz młody chłopak zmieni swój stosunek do stróżów prawa?

Do rozboju doszło na ul. Wolności w Sokołowie Podlaskim (woj. mazowieckie). Spotkanie dwóch kolegów ze szkoły przebiegało mało towarzysko. 15-latek grożąc pobiciem, kazał młodszemu o rok chłopcu zdjąć i oddać bluzę marki JP. Zabronił mu również zgłaszać tego na policję. Zresztą był przekonany, że ofiara tego nie zrobi, bo w końcu nosiła dumnie symbol antypatii do "niebieskich".

Okradziony z bluzy 14-latek, postanowił jednak, że o kradzieży poinformuje lokalnych policjantów. Dobrze zrobił, bo bluzę szybko odzyskano i oddano w ręce prawowitego właściciela. Młodociany rozbójnik niebawem odpowie za swój czyn przed sądem dla nieletnich. Grozi mu długoterminowy pobyt z zakładzie poprawczym.

Hasło "JP" zostało rozpropagowane przez krakowską grupę hip-hopową Firma. Ich ubrania noszą młodzi ludzie w całej Polsce. Chcą w ten sposób wyrazić swój sprzeciw wobec negatywnych ich zdaniem działań policji."

No cóż...niektórzy to tylko pseudo JP-sekciarze..

1329036830-U154499.png
Opublikowano
Ciekawi mnie dlaczego przecież policjant to człowiek który akurat tam dostał prace więc?

Zapamiętaj!

Policjant to zawód

A Pies to charakter

A po za tym taki dres będzie krzyczał JP a później ukradną mu rower gdzie zadzwoni? najpewniej na 997.

Albo gdy będzie groziło mu niebezpieczeństwo? he? o tym nie myślą/myślicie ?. A gdy połączycie się ż 997

Grupa ludzi tzw. "dresy" to osoby które posiadają silne charaktery

gdy coś się stanie załatwiają to po swojemu.

Biorą kilka typa dopadają gościa, klepią i po wszystkim.

Łatwe prawda?

jeżeli policjant zapyta : Jak masz na imię i odpowiesz policjant (nie) może powiedzieć " A to ty krzyczałeś na policji Je**** policje ? "

Potem takiemu policjantowi może później grozić grzywna. Ale raczej nie może tego zrobić ale nie wstyd by wam było ?

Policjantowi w mundurze nie zrobisz nic.

On ma prawa zawsze większe od ciebie.

Jak nas pizgają w radiowozie czy na komendzie po piętach z gumowej pały to jest niby dobrze tak?

Później jak taki 16-latek ma reagować na policje ?

(

Odpowiedzcie sobie sami)

Wy sami zabłądzicie w tym świecie.

Siedząc na tym forum całe dnie gówno w życiu odnajdziecie.

Na internecie jesteście anonimowi i na dresów możecie mówić jak chcecie.

Ale zadajcie sobie te pytanie czy któryś z was powiedział by mu to prosto w oczy?

Raczej nie a czemu?

Bo jak to dres powie:

"Kozak w necie

Frajer w realnym świecie".

Nazywacie ich dziećmi tak?

A oni są sto-krotnie mądrzejsi od was i bardziej samodzielni.

Wy do 25 roku życia będziecie siedzieli przy "spódnicy matki".

A oni? będą już dawno zarabiać, będą szczęśliwi,będą mieli kochającą żonę czy dziewczynę.

Wy rozwijacie skróty JP/CHWDP

My rozwiniemy wasze.

MPC - Mam pedalskie ciuszki / Mieć przesrane cymbale

( nie mam na uwadze kogoś obrazić)

I zastanawiam się jeszcze co autor tematu miał na celu?

Ulżenie sobie? wyrzucenie swej agresji ? a może dresy ci krzywdę zrobili i teraz się pocisz na nich?

Bo raczej prawdy nie napisałeś skoro nie umiesz prawidłowo budować zdań.

Piona !

Opublikowano

Policjant dobry i pomocny człowiek , czasem tylko pojawi się cham lecz bardzo rzadko .

Dresy to tylko cwaniaczki w grupie , chodzą jak wilki w grupie i polują na większe bydło bo sami sobie w życiu nie poradzą.

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

jebac ich jeb... dresy , a po drugie "HWDP" pisze sie "CHWDP" tak zwane przeklenstwo "chu..." pisze sie przez ch

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Policjant dobry i pomocny człowiek , czasem tylko pojawi się cham lecz bardzo rzadko .

Dresy to tylko cwaniaczki w grupie , chodzą jak wilki w grupie i polują na większe bydło bo sami sobie w życiu nie poradzą.

Ja lubię połazić z ziomkami po osiedlu w dresie, jestem zły?

Chyba tak bo jestem w grupie wilków, którzy w oczach innych "każdego" zaczepiają i wymuszają.

w83od2.jpg

Opublikowano

Walić tych bezmózgich kretynów.

3x UP

hahaha? Zarabia pewnie najniższą krajową.

W wieku 25 lat ludzie kończą studia i na powitanie mają 2500 zł :) Ci też mają racjonalne podejście do świata, a dresy, jak zwykle "JP" i "HWDP"

Więc dresy: WYPIERDALAĆ SIĘ UCZYĆ, a nie na ustawki łazić :)

Opublikowano

Walić tych bezmózgich kretynów.

3x UP

hahaha? Zarabia pewnie najniższą krajową.

W wieku 25 lat ludzie kończą studia i na powitanie mają 2500 zł :) Ci też mają racjonalne podejście do świata, a dresy, jak zwykle "JP" i "HWDP"

Więc dresy: WYPIERDALAĆ SIĘ UCZYĆ, a nie na ustawki łazić :)

FACEPALMx10.

Widzę, że napisałeś posta, żeby nie być tym "gorszym", który nie wie co się dzieje.

Znam ziomka, który napije się piwka, spali grama, a ma rodzinę i dobrą pracę, która pozwala mu na utrzymanie rodziny oraz domu.

Zarobił na swój samochód i dość często robi wypady z rodziną w góry czy inne duperele, tak więc nie myl dwóch dresów.

w83od2.jpg

Opublikowano

Dla niektórych JP , oznacza wiele ...

Przykładem jest oczernianie Policji np. za popełniony błąd

Ludzie się buntują przeciwko policji i my na to nic nie poradzimy ;)

Tak więc dla jednych wydaje się to normalne dla drugich nie ;)

JP - ma wiele przekazań a jeden cel ;)

JP - Jestem Polakiem

JP - Jestem Porządny

JP - Jestem Prawiczkiem

JP - Jem Papier

itp ... ;d

niektórzy chcą być pro elo , i po prostu widokiem swoich ziomów wykrzykują te slogany ...

Nie jest to dziwne , to 21 wiek naszej ery - Obawiaj się co będzie za jakiś czas.

Opublikowano

No ja pierdole ,policja jest potrzebna,wielu raperów to potwierdza,tylko ze te skróty,JP i HWDP tycza sie własnie owej grupy ktora naduzywa władzy i przypierdala sie o wszystko.

Jestem z osiedla,pozdrawiam Ursynów,widzialem policjantów,ktorzy pomagaja starszym pania,i widzialem tez policjantów ktorzy jebna ci w łeb za złe spojrzenie.

Zwłaszcza ci młodzi gliniarze tacy sa ,bo podobno w mundurze bezpieczniej.

@btw 85% dzieciarni ,nosi ubrania Jp niewiedzac co to nawet znaczy ,a ci ktorzy wiedza i cwaniacza i tak zostana w dupe wyjebani ,wiec...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...