Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC TeamSpeak3

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

<23:30:46>Trying to connect to server on 78.47.97.130
<23:30:46>You are banned temporarily. Reason: "You received too many complaints" Try again in 00:18:51

Ja chcę posłuchać jak śpiewa Lenart :(

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

dobra do jutra muzykalni bracia :*

Pomyślcie nad piosenkami jakie mają być i postaramy się je zaśpiewać ;)

a moje Trio pisać na GG :D 8298384

EXPmIpC.gif

Opublikowano

<23:43:13>Connected to Server: ts.mpcforum.pl

<23:43:13>Trzeba bedzie zakladac kanaly od nowa.

Wchodziło się na tsa i coś takiego pokazało przed paroma minutami ok 40% tsa dostało bana na 20min w tym ja jako że mam Proxy to nic nie dało temu typowi co wbił i Zbanował .

Takie pytanie do Administracji jak nie umiecie postawić TSa to po co zakładacie ?

xadq.png

Opublikowano

Wbijac na tego ts3 i karaoke :D

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Szkoda, że nie ventrilo. :( TS'a używałem ostatnio chyba 2 lata temu. Już pobieram. :P

edit: WTF 28MB to z moim internetem pobieranie muszę na noc zostawić x D

Opublikowano

TeamSpeak został wprowadzony na moją prośbę. Główne założenie jest takie, że ma umożliwiać dodatkowy kontakt z administracją oraz mam nadzieje, lepszą integracją całego zespołu mpc forum. Wszystko wygląda inaczej, kiedy czytamy suchy tekst, a kiedy ze sobą rozmawiamy przez taki komunikator. Jeżeli wchodzicie tam tylko po to, by się ponabijać lub po rozrabiać bo na forum nie macie już takiej możliwości, to liczcie się z faktem, że zostaniecie zbanowani. Na razie wszystko jest w trakcie testów. Administracja zobaczy, jak sprawdzać się będzie ten forumowy TS i czy warto, by dalej istniał.

Opublikowano

TeamSpeak został wprowadzony na moją prośbę. Główne założenie jest takie, że ma umożliwiać dodatkowy kontakt z administracją oraz mam nadzieje, lepszą integracją całego zespołu mpc forum. Wszystko wygląda inaczej, kiedy czytamy suchy tekst, a kiedy ze sobą rozmawiamy przez taki komunikator. Jeżeli wchodzicie tam tylko po to, by się ponabijać lub po rozrabiać bo na forum nie macie już takiej możliwości, to liczcie się z faktem, że zostaniecie zbanowani. Na razie wszystko jest w trakcie testów. Administracja zobaczy, jak sprawdzać się będzie ten forumowy TS i czy warto, by dalej istniał.

:*

//Ja ją bardziej kocham, w końcu mamusia.

//Geo

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Kokosz nie spamuj. Mam pytanie: czy jak na TS'ie ktoś będzie np. wyzywał administrację to ban będzie się wiązał z forum czy tylko na TS?

Opublikowano

A możecie mi pomóc bo jak ja wbijam na TS no to nikt mnie wogólę nie słyszy nie wiem dlaczego :huh:

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

A możecie mi pomóc bo jak ja wbijam na TS no to nikt mnie wogólę nie słyszy nie wiem dlaczego :huh:

Mikrofon moze kup, samo mowienie do monitora nic nie da

Opublikowano

@UP bardzo śmieszne, niech po prostu sprawdzi w ustawieniach, no chyba, że serio nie ma tego mikrofonu to UP dobrze powiedział.

@TOP super, ale wbije po nowym roku, bo mam zajazd w chuj i na nic nie mam czasu. Ale zapowiada się fajnie.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano
Główne założenie jest takie, że ma umożliwiać dodatkowy kontakt z administracją

no dokładnie, wczoraj zamieniłem z kokoszem 2/3 zdania, normalnie to się nie zdarza ;)

będzie Idol/ Msza ? :D

@down

mam 2 gitary i "głos" Wczoraj się podobało jak śpiewałem xD

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Admini...

Dodajcie nową zakładkę u góry forum która przekierowywuje na:

ts3server://78.47.97.130

o nazwie "Serwer TS3" czy coś takiego...

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Mikro mozna normalnie uzywac ? czy od jakiegos wieku ?

@MrPiotrek122

MaHu z tej strony ; ]

@@@edit

Hahaha , teraz mowia do mnie zebym cos powiedzial ; d

@edit2

Nie pierwszy <_<

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...