Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC TeamSpeak3

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Poliż dupsko to dostaniesz. Sam Ci wtedy kokosz go wręczy (ewentualnie wyśle któregoś ze swoich synków - Geoninga / Hollego)

Co Ty się do mnie przypierdalasz kretynie skończony. Dziecko do pięt mi nie dorastasz, a to, że jesteś w MMT to nie znaczy, że masz prawo jeździć po każdym. Nosem bym CIę kurwo wciągnął.

regulamin obowiązuje każdego, a to że masz moderatora nie upoważnia Cie do puszczania jakieś sokowirówki w pralce...

Przecież nie musiałeś tam siedzieć.

Loneys wiesz dlaczego się nie zmienię ? Bo dla skurwysynów będę skurwysynem !

bez reklam.

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co Ty się do mnie przypierdalasz kretynie skończony. Dziecko do pięt mi nie dorastasz, a to, że jesteś w MMT to nie znaczy, że masz prawo jeździć po każdym. Nosem bym CIę kurwo wciągnął.

Ty dla wszystkich jesteś skurwysynem ;)

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

beka, normalny user dostalby juz banana za wyzwiska i wszczynanie flame'u, ale holly ma taryfe ulgowa :(

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)

Opublikowano

Nie powinniśmy krytykować tego, że były 32 sloty. Wiadomo to kosztuje ! Przecież Rzymu nie zbudowano w 1 dzień.

Typowe polaczki. Dorośnijcie w końcu. Kurwa jakby Wasi rodzice widzieli co niektórzy tu piszą, nie byliby dumni.

@edit Jak dla mnie brakuje kanału ogólnego MW3 zapewne znajdzie się dużo chętnych.

battles,proportional,340,200,6225877d2ed23f520fbebcba3d674148.png

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...